[曼谷] 重遊曼谷 - Part 2.2 – 約戰Dew Dew/FIW之初體驗/Thay Ekkamai & more!!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

(續)

屌2 (screwing):

出發前已係4台見到有師兄話Dew 今個月6-12號開工,於是去到曼谷冇耐就book。

Screenshot_20230129-143542.jpg IMG_20230111_193752 (2).jpg

11號晚,早半小時已到店內,老闆娘(?)打招呼,我即刻話book咗Dew。講價錢,話加300就VIP房,我猶豫咗一陣,佢好有似有D唔開心,咁無所謂啦,佢就即刻笑番 ,叫我等陣……這時候心裡好忐忑,因為之前有位師兄post過近期Dew按摩時既相,成個大媽咁  (雖然最後師兄話攝影角度問題)……

冇耐Dew Dew出來了!!!!! CONFIRMED NO PROBLEM!!!!! 樣子跟照片一模一樣,健康膚色,最重要,手腳纖幼得來有肌肉及實淨 - 之後房除衫,吸手波大少少,還算挺,只不過有少少肚腩 (並不是果張大媽相咁差),小弟放下心頭大石,細佬起到頭了 ……

1)        一開波就企係度共浴,幫我沖涼呢part好細心,久唔久就用手卒吓細佬,有時就波推,沖乾淨後小弟覺得凍多數自己拿拿臨攞毛巾抹身,但Dew一定主動攞番條巾幫你抹乾淨,讚。
2)        上床按摩先,還可以,始終唔係主菜,但好有心機。R身掃股啜lin頭交足功課,但環保吹時佢成日只係focus係個龜頭到,攪到我少少痛 ,同佢講但佢好似聽唔明咁(?) ,但細佬已硬,叫佢坐上黎騎爆我出1Q先  (小弟果晚個人唔想郁食殘廢餐)。
3)        做完落按摩浴缸一齊沖涼,係同Dew Dew傾偈最多時間。佢話依家只係久唔久返曼谷做吓part-time,老家有種植生意,比手機D圖我睇。又話自己已經30歲,似暗示要對自己有點計劃了。
4)        最後係床黎多Q,我同Dew講唔知回唔回到氣,佢話”try try dew/屌我啦” ……點知被佢啜到好快就硬番 ,再次女上男下,由於啱啱出咗,屌咗一段時間都出唔到,我自己又唔想郁,見Dew Dew又咁辛苦,之後都叫佢停話okay – 最尾仲有時間,按咗陣頭。

走時,原來間舖已關門個個收工,最後開後門比我走。總括而言,講服務Dew Dew真係冇得輸,且健談及有禮貌,唔怪得咁多師兄鍾意搵佢……但,我都係鍾意“翻版陳瀅”May多D……

Package: 2 hours 2700 + 300 VIP room + 500 tips to Dew = 3500 baht

Screenshot_20230111-220136.jpg 1673449474611.jpg IMG_20230111_194014.jpg IMG_20230111_194655.jpg IMG_20230111_194722.jpg

屌3 (screwing):

12號,午 – 一個人吃飽後在Thong Lo閒逛,行行吓已到Ekkamai。經過前兩日翻版陳瀅”May同Dew既戰役,原本諗住休息一日,但一路行一路感覺到細佬仲想要,而之前係FIW已狂add唔同囡囡分佈既酒店,其中一間Kokotel Dheva Thong Lo就係Ekkamai Road既尾附近,於是小弟由呢條main road個頭行到尾,總共行咗成粒鐘!!

去到酒店後係入面間café hea一陣,順便睇邊條囡得閒,最後book咗Bowie。搭𨋢上房果吓心情最緊張,我估好多師兄都係一樣,究竟真人同照片差幾遠呢?……

Screenshot_20230130-190050.jpg Screenshot_20230130_190201.jpg 1673526452126.jpg

一開門,都幾失望,得30%似 ,除咗短髮個型外,成個樣P得好勁,真人輪廓有D怪、似怪怪架妹多D (其實我唔識形容) – 佢話自已27歲 (唔識英文,只懂少少單字及用手勢交流),但樣貌、皺紋及神態似keep得唔好既30頭中女,少少憔悴,但副body出奇地唔錯: 皮膚幾滑、好白淨、吸手波、乳頭及乳暈算幾嫩 – 我指示去洗手間,噢,叫我沖洗,冇共浴,上到床,冇環保吹……不個其實Bowie有禮貌,唔會黑面催鐘,冇service就玩反其道而行,等我service佢  手掌及手指掃全身&奶閪,睇得出佢肯放鬆個人比我玩foreplay,亦聽得出佢D扯氣聲係堅,冇耐就叫佢抬高對腳然後出 “掌上壓 + 細佬插沙”,最後發射完事。

第1次試FIW,已經覺得尚算好彩,冇其他師兄既超大中伏經歷 (亦驅使我之後肯試第2次FIW而遇到極有雞運既一役 – 下篇文會講)。以呢間酒店硬件而言,環境好過香港千百倍 (以酒店囡比較,一樓一既更加唔好提),就算係呢D快餐,都當working girls及客係人咁看待。當然,地理位置就偏遠,唔及香港咁方便,各位師兄決定值唔值得去嘞。

Package: 1400 baht 1Q 1hour

IMG_20230112_155059.jpg IMG_20230112_170956.jpg IMG_20230112_155633.jpg IMG_20230112_155636.jpg IMG_20230112_155646.jpg IMG_20230112_155649.jpg IMG_20230112_155708.jpg IMG_20230112_165256.jpg IMG_20230112_165301.jpg IMG_20230112_165308.jpg IMG_20230112_165317.jpg IMG_20230112_170854.jpg IMG_20230112_170902.jpg IMG_20230112_170914.jpg

蒲 (drinking):

除了現買現賣,有時都想去nice bar飲野balance吓 (當然,能遇到良家FOC就完美 – 雖然最後冇發生係我身上)。

之前Sathai師兄已提過呢間場。10號夜晚 (星期二) 滿心歡喜過去,出面有實Q,問: “…passport/ID…”,shit,冇帶!! 我來回酒店走路要40分鐘,又唔易截的士,最後決定放棄,搵日再黎。最後我星期四五六連續3晚入場。

Overall目測8成良家後生女 (我估好多仲讀緊Uni),其餘良家中女/freelance female/ladyboy。班young girls大部份都係靚女 (有D仲係頂級) ,無論以樣貌、打扮、氣質 etc, (差唔多)完全係蛇美/Route66 etc.搵唔到,可以話係大型商場久唔久見到良家索囡既濃縮集中地。

同佢地eye contact唔會閪面,少部份有feedback,不過由於D枱係密集式設計,只能向附近位置既囡埋手,所以坐/企近路口/washroom位最理想。不幸地,小弟同隔離傾偈既都係輕熟女/中女……

P.S.: 對面係Park Avenue Shopping Mall (小型韓國商場),有間Urban Music Bar,好多更索既囡 (我估有一部份係韓妹) 係出面等入場/等人/食煙。

IMG_20230113_232448.jpg IMG_20230113_204726.jpg IMG_20230113_204740.jpg IMG_20230114_192123.jpg IMG_20230114_192247.jpg IMG_20230114_210751.jpg IMG_20230115_195824.jpg IMG_20230115_201320.jpg IMG_20230115_212159.jpg

係La Petite Salil Hotel入面 (隔離就係Thong Lo ONE Massage)。星期一8點半入去,嚇親我,已9成半爆!! 大部份似係出咗黎工作廿幾歲既囡,少部份30/40s,接近夜晚12點幾件freelance中囡幫襯。

果晚有條好清純斯文既囡 (我估廿中/尾) 同男友坐bar枱背住我,見我望佢不但冇閃開眼神,仲越坐越側同我互相偷望,條仔又背住唔知,爽 ,就算溝唔到都開心。

IMG_20230110_003926.jpg IMG_20230109_221244.jpg

開放式酒吧,係EmQuartier商場高層。客路年紀較mature,freelance多數坐隋圓大bar枱,中女怨婦坐入口一排sofa位。感覺D freelance cool cool地扮哂勁咁。

IMG_20230111_192904.jpg IMG_20230111_192102.jpg IMG_20230111_192118.jpg IMG_20230111_225355.jpg

Phrom Phong BTS 行5分鐘就到既樓上吧。地方較細,坐bar枱角一眼關七較易同其他枱D囡eye contact。但格局設計流動性低,突然行去其他枱有D突兀。

IMG_20230110_220925.jpg IMG_20230110_204017.jpg IMG_20230110_220808.jpg

下回預告: FIWの再體驗及翻啅/3nites@Route66/蛇美最特別的妳
感谢排雷报告
回覆 讚好 不讚 使用道具

有冇收穫係Thay Ekkamai?

師兄, 小弟是泰國新手, 可否告訴我怎樣上fiw?

多謝分享,期待下篇蛇美

那家hotel之前很多年轻妹妹在agent手下工作,之前遇到的乳环妹也在这间.至于dew姐,如果不是因为水灾,我想他应该可以上岸了

Dew影到手腳咁廋

師兄想問吓你係咪一個人去酒吧溝女?我都想去溝下女,但自己一個人去到好似唔知做咩咁,其他啲人都係幾個人一齊玩,自己一個又好似戇鳩鳩咁。。希望ching教下小弟。。

waimn 發表於 2023-1-31 00:35
師兄想問吓你係咪一個人去酒吧溝女?我都想去溝下女,但自己一個人去到好似唔知做咩咁,其他啲人都係幾個 ...

去呢d 講手神
你試下目標係唸住就咁落去飲一兩杯
𥄫下女
就唔會覺得自己on9

Liverbirdywna 發表於 2023-1-31 00:43
去呢d 講手神
你試下目標係唸住就咁落去飲一兩杯
𥄫下女

我都冇諗住要扑嘢,只係想溝下女咁玩下。。

正呀, 師兄開發新世界

Dew係冇得輸

之前位師兄影Dew張相真心驚嚇

多謝師兄介紹多間洒吧可以參考吓!

謝謝分享,師兄運氣不錯能約到Dew

Dew服務真係無得輸, 即使佢唔係你杯茶都不得不佩服!

回復 davidmills ##1 的帖子

多謝Ching 好介紹,我本星期五去請問翻版陳瑩在哪一間?謝謝指導

Ching 如果9個人一齊入店應該點樣安排好呢?

多謝師兄 用心報告

可惜個台唔比我加你分

Fiw 最重要係識分辨p图 避开重有的

還有看用家報告 又要識辨灌水的

翻食就係提升你雞運指數的㨗徑

DEW服務真係唔錯, 之前影相嗰位師兄玩9佢