[粗人粗語] 新手問野:指壓場點樣玩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔知喺呢度問啱唔啱?不過搵唔到一個合適嘅位問呢個問題?唯有在這裏試一試,我諗呢度可能有人識答,
請問指壓點樣玩?使唔使預約?過程怎樣?有冇得揀女?幫襯時有咩要注意?係唔係都係陀北?服務方面有咩選擇?
請問指壓點樣玩?早餐一般$390  正常$460 一般比錢先入房
使唔使預約?要紅牌秒殺, 心水要預約
過程怎樣? 有冇得揀女?無約等輪牌, 一般可揀三至四個
幫襯時有咩要注意?尊重囡囡會有好D服務
係唔係都係陀北?大部份係陀北及主婦,  有時有陀地
服務方面有咩選擇?環吹, 獨龍, 水蕭, 事後蕭大部份基本,  口暴即尺就睇囡囡
回復 scmtb ##2 的帖子

謝謝巴打資料
紅牌真係好難約
後生司機 發表於 2023-2-14 14:19
唔知喺呢度問啱唔啱?不過搵唔到一個合適嘅位問呢個問題?唯有在這裏試一試,我諗呢度可能有人識答,
請問指壓點樣玩?使唔使預約?過程怎樣?有冇得揀女?幫襯時有咩要注意?係唔係都係陀北?服務方面有咩選擇?

喺度問絕對啱。事關有幾間指壓場都有喺呢個網度賣廣告。

之前位老哥已經畀咗非常一流的解說。不過小弟補充多少少︰去報攤度買本《夜X王》啦,你會有多好多概念搵咩囡的了。
平均大部份接近五十路,稍為後生些少都算紅牌,大把人爭
除非識人,如果唔係好難約到好🫠
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:25