[曼谷] 第2日︰日本街拍拖/第4日︰Labelle

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟嘅第1 日Black Caviar,未睇嘅師兄請支持。
https://141hongkong.com/thread-2822755-1-1.html

去到第2日,因為冇可靠agent幫手,又唔想去gogobar或蛇美呢啲好可能冇service嘅地方,於是就走咗去有師兄話服務好嘅日本街。

喺日本街,兩旁都有好多日式卡拉ok,坐滿晒囡,8-9成嘅都食唔落,而啲媽媽生嘅目標都係啲三五成群嘅日本人,我呢啲單枝香港人又冇乜人理,行咗兩轉,行埋隔兩條街一啲gogobar後,就打算經過日本街返去搭空鐵,但突然見到有條女相當青春可人坐咗喺一個門口嘅樓梯,心諗一場嚟到,問下唔使死,就問啲媽媽生 "Japanese only?" 媽媽生答yes,我咪走囉,佢又拉返住我喎,睇嚟佢 get 錯 "Japanese only"嘅意思,佢叫我入去,我爬過文,話只要你夠厚臉皮,其實可以唔入(小弟對卡拉ok零興趣)直接帶囡走,我就係厚面皮,指住條青春女話LT,OK?媽媽生畀咗一個令人失望嘅答案,話佢唔出街。   我都爬過文,都知喺有囡唔出街,都冇為難人哋,但見自己真係冇咩嘢做,條女又可愛,就入咗去MARK咗條囡鐘

搭升降機,裝修基本上同大陸啱啱開放嗰陣差唔多,同全盛時期嘅東莞完全冇得比,周圍都係日本人,播住日本歌,好嘈,但無所謂,醉翁之意不在酒,最緊要條囡

條囡好高,165cm,好後生(後來傾偈知21歲),包包面,幾似韓團IVE (香港師兄咪誤會,唔係指香港專業教育學院) 嘅Liz     佢咁後生,識唔識搞氣氛呢?唔知,因為小弟自己都好口甜舌滑 ,佢想嗌lady drink又冇stop佢,所以氣氛相當好,佢好活潑,呢個時候螢幕啱啱播泰文嗰首螃蟹歌,佢仲拉住我一齊跳螃蟹舞,呢啲真係只有同後生囡囡先做得出,如果係一個同我差唔多年紀嘅4x歲女人?我真係會叫佢自重、收皮同死開。

我梗係有問佢肯唔肯跟我返hotel,但佢企得好硬,話唔想為錢sex,咁我尊重佢,所以成個 feel 好拍拖好純潔,我都冇咸豬手,只係有同佢打幾次車輪

打完又問佢肯唔肯跟我返hotel (係,我問咗幾次),佢話hotel 唔得,但出街冇問題,可以一齊去Jobb fair喎,以前嘅我,冇得sex就一定走人,但年紀大,反而想回味呢啲拍拖 feel 就覺ok,所以就叫經理埋單,加埋lady drink同bar fine,3600泰幣,媽媽生話去完要畀囡囡tip,我ok

等佢換衫出嚟,佢真係冇預同人出街,一件大碼tee同一條長牛褲  哈哈, 幾好笑,真係好大學生feel,於是我哋手拖手落去,喺門口見返媽媽生,媽媽生都好驚訝佢會出街,我就同佢講no sex,佢就明晒(比第1 日嗰個Black Caviar醒好多)

搭的士去到jobb fair,其實都冇咩特別,喺一齊行,一齊食嘢,佢餵下我我又餵下佢,又share一杯飲品,如果有得扑嘢梗係好,但年紀大咗,反而回味下呢啲拍拖感覺都唔錯,臨散交換LINE同IG (佢有4XXX followers, 同埋真係成日跳舞) 下次再去曼谷,一定搵返佢

第3日出咗曼谷好遠嘅廟拜拜,去埋Safari world,冇力去玩

第4日返港,臨去機場,就順便去好近makkasan嘅labelle,冇期望,純粹用埋啲泰幣,大概4點半去到,10個囡囡都冇,但坐bar枱嗰邊啲囡囡都ok,我就求其搵咗一個,又係好高,身材好fit波好挺,21歲,感覺還可以,就係唔知點解沖涼嗰陣冇落皂液,但總歸冇咩特別,所以喺呢個 post順便提下咁

評分

參與人數 11魄力 0 +720 魅力 +20 黃金 0 收起 理由
b2323234 0 + 10 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
UncleGF 0 + 50 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
starbuster 0 0 + 1 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
力力達 0 + 150 + 3 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
nw167 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
edwardlaw00 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
DavyChong 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
磁九善 0 0 + 1 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
Jackon88 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
wongcwaw 0 + 10 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
CPKELVIN 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

我現在都有一個翻版陳茵媺, 4000 Bath 陪我4個鐘, 100% 女友 feel, 而且可以上床.
回覆 讚好 0 不讚 1 使用道具

謝謝分享.
有時啲女唔肯sex但肯車肯出街都好好,一來呢啲比較靚又青春,大學生唔出奇.
而且去得曼谷,要出火話咁易,但靚女純真嘅難求,拍吓拖有時被扑嘢更有feel,我明白樓主。
反正年紀大,呢方面未必十分重要。

回覆 讚好 不讚 使用道具

玩得开心才是最重要的
大概是不同年龄会有不同的追求
以我现在来说,尝试一些不一样的东西,比单纯为了出水还要有趣。

Only talk no sex is also quite an interesting alternative for old guys
Thanks for the sharing

人生得意須盡歡,師兄玩拍拖feel價錢又唔貴,最緊要開心

CHING好野,如果係我肯定頂唔順搵個肯出街既

Good experience ching! 👍 Thainks for sharing!

Thanks Ching,Nice Post WOW❤️❤️❤️

多謝分享,每次自己一個都唔敢入日K

Labelle 个件收几钱?

开心就好,多谢分享!

好正,我都想搵呢d

Thank you 師兄

謝師兄分享

玩拍拖feel

感覺唔錯。開心就好

回復 johnhui999 ##1 的帖子

俾3600銖+貼士(1000銖?)帶條女去拍拖我覺得OK喎! 最多咪拍完拖再落蛇美搵條女補埋下半場囉!

價錢唔算好貴 拍拖feel都幾正

seem like make a nice feeling is the key issue

师兄厉害,走心都不用啪啪了。。。

純純的愛

認真 我都覺得有拍拖FEEL比純肉體FEEL更加有價值..女女配合既話3600+1000 比佢,最緊要開心!!

抵玩啦,香港D PTGF 都唔止呢個價

同感 .... 拍拖係好好玩嘅事, 都幾十歲人次次都做會死人 .... 同泰妹拍拖幾好玩㗎, 雞同鴨講指手劃腳 ... 拖住個做得我個女嘅囡囡周圍走都幾得意 ....

玩拍拖feel

聽你描述都問了幾次出街,冇得做始終差D.  留點小遺憾吧

師兄行程排的真實在

呢D心靈上既滿足係唔同既

回復 pinocchio ##14 的帖子

師兄,我都好想,反而有啲怕尷尬,阿爸同阿女出街拍拖,有啲奇怪眼光

很好的feel, 謝謝分享

就係年紀已大,呢啲機會已經唔多,為咗啲三五識七嘅人嘅眼光,已唔再把握時間享受,就太可惜喇!更何況可以換個角度睇,年紀大嘅男人同年輕嘅女一齊,係年紀大嘅男人嘅本事!師兄放心去馬!

荼記常客 發表於 2023-3-4 23:27
回復 pinocchio ##14 的帖子

師兄,我都好想,反而有啲怕尷尬,阿爸同阿女出街拍拖,有啲奇怪眼光

怕乜 ?? 50+嘅外國人拖住個細三十年花枝招展嘅泰妹, 點會唔知乜事, 點止拍拖呀, 同女開房添 ?? 又如何 ??!!

johnhui999 發表於 2023-3-5 00:45
就係年紀已大,呢啲機會已經唔多,為咗啲三五識七嘅人嘅眼光,已唔再把握時間享受,就太可惜喇!更何況可以換個角度睇,年紀大嘅男人同年輕嘅女一齊,係年紀大嘅男人嘅本事!師兄放心去馬!

起碼佢肯跟我出去吖 .... 靠把口又好, 靠比錢都好 ...

去多幾次搵番同一條女,佢會否可sex 呢