[食家報告] 雙城之戰Ⅵ 7th&8th Q 首爾 – Donuts

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

曼谷+首爾雙城,前篇系:https://141hongkong.com/thread-2824716-1-1.html
本來冧住按順序出曬,不過有Ching提到想睇南韓嘅,加上曼谷-首爾果日路程遙遠太攰,首爾第一日玩嘅驚唔記得曬了 所以先出E篇首爾嘅

話說三年幾冇黎首爾,我記得以前有Ching話南韓嘅Anma更新換店很快,(好似系兩年一換?),之前加嘅幾間anma嘅經理都聯繫唔到,應該系跳槽唔做了吧
雖然出發前睇左D 2022年後嘅包膠,不過好少所以都系幾不安咁…

抵達仁川後直接去江南區,決定先去Donuts一探究竟,畢竟之前去過多次,如果冇乜改變咁就比較熟路D
仲系果棟樓、果個招牌。我用我僅會的3句韓文之一「an nyong ha se yo」同前台打招呼,前台一聽就知道系外國人,即刻換英文溝通,問系邊度人,介紹左下個menu。南韓E+ANMA全部升曬價,好似系因為E幾年疫情通脹?
60min 1Q 26萬
70min 2Q 29萬
90min 2Q 35萬
我問佢有冇CLUB玩,話有,OK!冧住揀90min嘅,不過前台話唔系各個囡囡都做90min,咁就唯有揀70min

之後問左心水囡囡嘅type,以我之前嘅經驗系:
唔好講一大堆...邊有咁完美嘅,貪字得個貧
講得越多越難有啱嘅,尤其是pretty、cute、good service呢D主觀性好大嘅詞語,人地覺得靚我地未必覺得靚嘅,蘿蔔白菜各有所愛
所以都系講1~2個客觀詞語好D,比如真波、苗條、高呢D系點就點嘅詞語好D!
我就好直接講左個slim,就入去沖涼擦牙洗面,出到黎店員話要等十五分鐘咁上下,我就坐翻待客室到等

通知入lift,一位雀住露bra嘅囡囡已經在此等候。囡囡應該20尾咁上下,米六五左右,C波,一頭大波浪嘅頭髮顯得好Q性感
閂門,囡囡錫埋過來,大車特車 應該是食左D唔知乜糖,佢個嘴好鬼死香。我條脷喺佢嘅嘴入邊不停打圈,不停咁G有D想G佢條脷出黎
車到天昏地暗咁佢解開我件浴袍,彎低腰奶我lin,我兩隻手都冇閑住,紮佢嘅波。細路已經硬曬,然之後佢跪低,食我碌棍,食到sir sir聲

By The Way,我覺得韓妹嘅吹簫系比喺曼谷時泰妹嘅舒服,泰妹果種感覺會比較用力想你快D出咁,韓妹E種應該系因為已經揀好左幾Q,比如話你揀1Q,咁佢就唔會冧住喺BJ嘅時候俾你出水,所以較溫柔而冇泰妹咁激烈

出lift,3條女圍上黎叫oba oba,拉去走廊到開始1王4後
Donuts E+延續翻17年嘅玩法,之前19年系喺一個好大嘅大廳裡一起玩,E+可能系因為疫情所以改左冇咁淫亂?
系喺走廊到坐住凳玩,可以睇到走廊到其他Ching和冇閂門嘅房間裡大戰咁
主囡跪喺到幫我奶細路,兩條副囡奶我左右雙lin,第三條副囡同我打車輪,佢地三個又識交換下攻擊我,我對手都唔知點用...雙手難敵8波。三條副囡中有一位我都幾中意,想問名但系玩到咁HI冇機會問

唔知幾時主囡幫我上左袋後入左入黎,「啊~」我忍唔住跟住佢一起叫。俾4條女一起服侍,真系冇D定力都唔得,我要求換位緩解下出水嘅感覺,主囡就訓喺地板到,終於可以睇清個鮑,精修過嘅鮑唔會吉手,陣間入房好好奶你
然之後就系男上,我想彎低腰同佢打車輪不過根本都冇機會,因為彎腰嘅話其他3條女都冇地方奶咯
於是乎就咁插住主囡、兩lin被奶、打住車輪咁出左首爾第一Q

淫亂時間結束,入房享受私人時間。食根煙仔傾下計,囡囡英文有限,大致都系問下年齡果D。之後帶我沖涼+玩水床
囡囡往身上塗滿了lotion,由肩一直推到腳板底,韓妹皮膚天生正推起身就系舒服 然後開始吸背,唔系齋奶而系G起我D肥肉好似想吸曬我D脂肪咁
再之後就系我最中意嘅——毒龍!喺泰國都冇玩到毒龍,今次毒龍認真要好好enjoy下。我跪喺到俾佢奶C眼,條脷仲凸埋入去,爽!

水床結束翻上床,囡囡示意我趴D繼續幫我漫遊,我知道時間冇剩幾多了就叫佢訓低撐開佢對腳食佢嘅鮑,唔知囡囡享唔享受,我系好享受食鮑嘅
之後轉69吹互相品嘗。扯旗扯到差唔多了示意囡囡上袋,囡囡背對住我坐左落黎,我推住佢嘅大蘿友抽插
再之後就抱住、側面,時間就到轉正常位高速出左第二Q

翻待客室食左份免費嘅韓餐,店員有問要唔要過夜,Donuts E+仲系有休息室,同3年前一樣嘅配方。唯一唔同嘅就系CLUB部分嘅大廳轉左去走廊

比起前幾日泰國食嘅囡,南韓嘅玩法我最滿意系:
1) CLUB。一分價錢享受多條囡嘅服務,雖然副囡們唔可以吉
2) 毒龍。喺泰國真系一次都冇... 我又唔好意思提D咁嘅野
3) 冇用gel(可能有?但冇當住你面用)

不過泰國嘅英文水準高D,方便反客為主,基本上都可以表達得清想要玩乜野。韓國ANMA唔可以帶電話入去所以想用Translate都冇得用

評分

參與人數 5魄力 0 +650 魅力 +14 黃金 0 收起 理由
curruc 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
bing5354 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
Tokaj 0 + 50 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
chryo 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
TorontoCanada 0 0 + 1 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

+1 谢谢最新情报

“韓國ANMA唔可以帶電話入去所以想用Translate都冇得用”

是不是洗完澡之后,身上不能有任何的东西除了浴袍?

我准备去donuts+dao+speical anma, 北美这里没有club服务。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回复 TorontoCanada ##2 的帖子

YES!
其實我也不清楚是否是規定不能帶任何東西,還是因為穿那件浴袍了根本沒地方放其他東西了...
不過我覺得除了電話也沒有什麼是需要的了,比如我是smoker他們房間裡都會有備幾種煙

回復 TorontoCanada ##2 的帖子

谢谢分享

如果能带电话就好了,需要翻译,我韩语是0
那么请问,你洗完澡,换上浴袍在大厅等女的时候,看到其他local的客人在玩手机么?

谢谢最新情报, 现在就在韩国,Donuts 评论好坏参半~ 过两天去探探路

Donut 回復以前玩法,正!

內容豐富,犀利大開眼界

回復 xhmdx ##1 的帖子

多謝師兄分享

Donut經過三年疫症後玩法依然,真係無敵。

回復 Tokaj ##10 的帖子

thank you ching informations

呢個報告內容玩得好正😃😍

真正的男仕天堂!

回復 TorontoCanada ##5 的帖子

在大廳等的時候當然可以!大廳亦有local在玩電話
入lift就不能了

回復 老口子 ##6 的帖子

期待師兄的大作

在大厅可以用手机,进房间后可以用棒妹的手机跟她们沟通聊天

hellengle 發表於 2023-3-7 16:30

在大厅可以用手机,进房间后可以用棒妹的手机跟她们沟通聊天

谢谢谢谢
学到了。

恭喜師兄玩到正野體驗,我個陣2019去,anma店都係期待很高,去到時沒有報告所寫的淫亂畫面,韓妹都是十分普通的貨色,所以都沒有再打算去玩😖

回復 xhmdx ##15 的帖子

兄弟, 我刚刚玩回来,
1. 现在只有 26W  60 min 和29W 70min两个选择
2. 确实是club服务, 电梯里面开吹, 走廊吹硬了 让你小干一下, 然后去房间水床服务
3. 妹子质量肉眼可见的提高了
现在人很多基本上要等一个小时,出来还看到两个60多的老伯伯。。。 老当益壮
我和老板娘反复确认没有90min 服务

回復 老口子 ##19 的帖子

另外我看韩国人带手机的