[粗人粗語] 企企一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到油旺有好多疑似企企,上週六有个目测四张楼下,问我酒5酒累平友。無理佢,之前睇新聞有師兄上房比囡囡劫财。
但係見好多時租旅店,一舊水兩粒鐘,請問各位師兄,呢D企企會唔會同客人去租時鐘房,或者我帶條囡去開房,心想咁樣开房應該冇伏位。
請問有無人试過?
自己房就梗係安全啲,又有冲涼,不過叫埋條女冲就吾係企企價啦!段估五六舊走吾甩,俾得五六舊不如去掃樓揾七仔好過,話哂都安全少少

評分

參與人數 1魄力 +1 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
Benz + 1 + 10 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

回覆 讚好 不讚 使用道具

fwing120 發表於 2023-3-10 11:19
自己房就梗係安全啲,又有冲涼,不過叫埋條女冲就吾係企企價啦!段估五六舊走吾甩,俾得五六舊不如去掃樓揾七仔好過,話哂都安全少少

多謝提點,差D賴野,冇計埋冲涼費。咁就唔驶考慮啦。

可能你靚仔,衹收你炮錢,其它送俾你呢,吾試過又點知呢

銀紙最靚!.

曾經試過一次有個廿零妹,上賓館只係佢租來做炮房!其他大媽就唔好講笑了🥹

揾企企,可免即免。

cru00yff 發表於 2023-3-12 11:10
揾企企,可免即免。

點解師兄咩原因

回復 美男榮 ##8 的帖子

我都咁話
可能我遇唔到正嘢啦
企企得個平字(其實都已經唔係)
處男頭幾次出嚟玩只要求自己射精的話就可以
講衰啲其實係飛機杯
冇交流會好空虛

用手機回應 fukafukahokari #9 的帖子

交流講金吾講心,你又覺得吾抵,講金又講心,睇下自己有無咁嘅本錢,沉吾沉得起,玩企企同一仔都一樣可以交流,好屌咪炒牌,經常約屌,熟咗就你想點交就點交啦,去一仔去usb都吾會去一兩次就有交流吧!有錢有時間就交得啦

回復 fwing120 ##10 的帖子

話就話講金唔講心,我去一仔通常搵多幾次熟落咗通常都交流有傾有講。人哋搵我,我話月尾洗大咗冇錢佢話免費都試過。
企企搵過幾次,每次都經歷麻麻。

免费嘢隨時還到窮,囡囡拋個身出來揾錢,吾係要溝仔,點會有免费吖,聽完就算

試過一次, 以後咪攪我啦. 上到去佢用濕紙巾抺下我條鳩, 又抺下自己隻西, CHOR兩下就叫我吊, 想瀨佢對奶時, 臭到一沾煙味, 可能係之前個師兄食過, 好彩無啜落去渣. 草草了事後立即走頭.

企企可以全日唔沖涼,收工先沖

rockyleung 發表於 2023-3-10 10:13
見到油旺有好多疑似企企,上週六有个目测四张楼下,问我酒5酒累平友。無理佢,之前睇新聞有師兄上房比囡囡 ...

小弟以前喺北角試過企企。其實你可以理解為同一仔差唔多,只係個小姐落樓去兜客咁囉。一樣有沖涼戴套吹蕭扑嘢。

但而家因為多咗企街打劫- - 不論係拉去後巷打劫定上到樓先另開餐單打劫,所以小弟都唔敢推介。不過油麻地上海街一帶啲企街由來已久,應該可以一試的,但建議老哥先遠望觀察下個小姐係真搵食定真搵仙人跳先- - 一般有其他企街小姐喺附近甚至一齊就應該都啱的了,唔好急住搶食;特別係見到個索陀地企街,點知原來問著個放蛇差婆!

見過.但唔敢試.

少年你太年輕了。。。生不逢時

企企嘅黃金時代已經過去,幾年前老廟仲有好多又靚又後生嘅企企,兩舊水,後尾多得好人掃蕩,結果而家啲企企得返啲下等貨色

企企可以全日唔沖涼

吾冲涼真係吾掂,睇住啲白胶漿會九縮