[男仕按摩預約] ❤set好炮位,再開Turbo, 不斷插佢,佢反應一流

名稱: 火辣情人❤愛彼
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/B50562-元朗-一樓一-火辣情人❤愛彼.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一早起身就9痕, 就諗起愛彼女神, 因為覺得佢一定玩得好放
米先行booking
夠中直接入閘 快快手去沖涼~~~沖涼已經好好服務, 有大波波推, 又有水中簫, 仲有波波夾腸仔玩, 真係好鬼HIGH!!!!

沖完佢就幫我抹身,上床之後不斷遊走我全身,先錫耳根、到下巴、頸、再錫linlin,一左一右,錫暈我身上各處敏感部位, WA!!!!!技術真係屬師父級, 好識搞我身上好HIGH既地方~~ 之後慢慢錫落去~來啦來啦佢開始吹,先啜波棍,再含實,佢含得好深,吹功不錯...細佬變得好硬好硬

頂唔緊要上套啦,先女上,狂un,驚俾佢un爆,我就反守為攻,男上,set好炮位,再開Turbo, 不斷插佢,佢反應一流,我鍾意 愛彼 佢既叫床聲,加快節奏狂插佢一輪就出左~~我一定會再番黎同佢再砌過

評分

參與人數 16魄力 +1 +2120 魅力 +50 黃金 0 收起 理由
edwardlaw00 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
tamama 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
qkc2968 0 + 60 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
augrifle 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
kaiwkam 0 + 100 + 3 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
yesno 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
閒人 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
ooappleoosm 0 + 100 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
ssgtlaikcpeter 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
ykmong 0 + 100 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
chiwahxxx 0 + 50 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
lazybone 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
ken1967 + 1 + 100 0 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
weareafinecity 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
cmms 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
LoliLOVER 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!

查看全部評分

✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for sharing

💪 There can be only ONE 💪

好的。 感谢分享。 😜

呢件正ar!

好似好得咁喎

多謝多謝分享

不容錯過    不能錯過

靚女  我都想食啊!!!

Nice cotents and much thanks for sharing

一定會係多水多汁

呢件正ar!

好似好得咁喎

多謝多謝分享

不容錯過    不能錯過

靚女  我都想食啊!!!

Nice cotents and much thanks for sharing

一定會係多水多汁

呢件正ar!

好似好得咁喎