[暗病尋醫] 本身諗住按摩, 最後環保吹左

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前起一樓一按摩時, 囡囡起吹之前都會帶套, 但我會拒絶, 因為怕仲招, 所以都唔敢玩全套, 最多都係著左底褲的情況下頂下pat pat 或妹妹出就算
今日去按摩, 點知囡囡鍚哂全身, 佢連袋袋都鍚埋, 之後鍚包皮, 最後環保吹, 因為本身包皮長龜頭好易敏感, 所以吹左1 -2分鐘左右就出左, 射到囡囡成口都係
我之後同囡囡講唔好意思, 囡囡就入廁所吐精, 同埋用漱口水沖下個口, 之後囡囡見細佬仲有少少精, 走過黎又含一陣, 當時細佬感覺上涼涼地, 佢應該係含住漱口水再吹。

以前未試過吹, 亦都未試過全套, 而本身包皮長, 之前試過HJ 時攪到包皮發炎, 依家好怕仲招, 咁就一世

上網搵過資料, 性器疣, 陰部疱疹同愛滋病係無得醫

請問環保吹是否會仲以上的性病? 定係有醫的淋病?
你包皮過長,就呵尿都會發炎架啦,你本身清潔不足藏咗污糟野係冧位度,唔好懶啲姐姐累你,一個願打一個願捱啫

評分

參與人數 1魄力 +1 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
Benz + 1 + 10 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

割包皮啦

我都明白,如果唔去按摩,又或者見囡囡鍚袋之後叫佢唔好吹,就唔會發生今次事件

只係有樣野好唔明,見好多師兄都話要求囡囡加錢環保吹,但好多囡囡都say no
但今次個囡囡竟然鍚鍚下全身就環保吹,其實之前起廣告見唔到呢個囡囡,所以唔知呢個囡囡係新做,所以無乜安全意識? 定係佢本身有病,想傳比其他人.........係就大件事
咁驚仲出黎玩把撚,返屋企打飛機啦,大把人要溝隻雞解鎖打真軍,咁個d 人咪全部死晒?

評分

參與人數 1魄力 +1 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
Benz + 1 + 10 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

驚就去驗下啦,上網搵都大把診所有服務
驗個心安理得
你包皮長,條囡都未驚污糟,你驚?
耐唔耐去check 下,無事嘅。
唔環吹不餘唔吹,好多囡都唔想带套吹,一陣膠味。
打真軍就咪能制嘞。
讚成師兄都係小心啲好,好多囡冇乜健康知識,尤其是上面嗰啲,懵查查瀨咗嘢就唔抵啦,如果佢同你環保,佢本身瀨咗嘢,可能佢知有可能佢都唔知,而口腔又有傷口,咁就傳咗俾你㗎啦,博唔博得過自己諗清楚㗎
好心你去醫院割包皮啦

評分

Benz + 1 + 10 + 1 0 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

查看全部評分

真心覺你7,又要咸濕又要驚,睇4仔j下算

評分

參與人數 1魄力 0 +200 魅力 +4 黃金 0 收起 理由
ashleyyoung 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

ptai 發表於 2023-3-20 08:34
耐唔耐去check 下,無事嘅。
唔環吹不餘唔吹,好多囡都唔想带套吹,一陣膠味。
打真軍就咪能制嘞。

已經過左三日, 暫時身體都無咩事, 但好似話會有空窗期, 可能下星期BOOK 檢查下先

WELL....其實只係諗住去按摩同埋抽下水, 真係估唔到囡囡會環保吹, 或者可能囡囡都有需要呱, 因為抽水時佢下面出哂水, 當口爆完之後, 其實已經驚到無哂MOOD, 囡囡仲問做唔做埋, 話唔做, 之後問仲按唔按埋落去......

P.S 以前起樓上骨按摩, 都會起TOILET 見到有漱口水, 唔只一個囡囡係咁, 差不多好多樓上骨的TOILET 都有漱口水, 可能FOR 佢地環保吹用

同埋原來環保吹的感覺都係一般, 只係覺得有D 濕濕地的野包住細佬, 如果講正, 好似打飛機正好多, 唔怪得D 人講打得飛機多會唔得, 因為習慣左打飛機正的感覺先出到
後生司機 發表於 2023-3-20 09:27
讚成師兄都係小心啲好,好多囡冇乜健康知識,尤其是上面嗰啲,懵查查瀨咗嘢就唔抵啦,如果佢同你環保,佢本身瀨咗嘢,可能佢知有可能佢都唔知,而口腔又有傷口,咁就傳咗俾你㗎啦,博唔博得過自己諗清楚㗎

博一定博唔過, 有幾隻性病無得斷尾, 咁就一世
bustyteen 發表於 2023-3-19 23:03
驚就去驗下啦,上網搵都大把診所有服務
驗個心安理得

如果過左一排身體無乜事, 應該都無事?

之前包皮發炎睇醫生, 醫話只要細佬無水泡無爛就唔駛擔心, 唔係性病

平時注意清潔同個人衛生,每次玩完即刻洗同屙個尿,正常都冇乜大問題,我每次事後浴就算d囡會幫我洗都好,我都會自己捽多幾下
用手機回應 darkchris999 #15 的帖子

病毒吾係疴篤尿就無事咖
fwing120 發表於 2023-3-23 12:19
用手機回應 darkchris999 #15 的帖子

病毒吾係疴篤尿就無事咖

你當我心理上好d囉,就算唔防病毒,對普通細菌都有d作用掛,純粹個人分享,不喜當我9up
温提:呢度十個九個都係9up,包括自己,係怕啲初出來玩嘅睇了當真,到时惹到邊個四圍傳播都吾好…我都係發up疯…完
回復 norman001 ##14 的帖子

呢D都有潛伏期,無話寫包單
驚就驗,科學證明,心安理得
同意師兄所説

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 02:44