[男女問題] 又講下相好先

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近都好多帖文講相好,但無乜人講點樣揾到一個好相好,又點樣開始似沉非沉嘅關係,贪新鲜嘅師兄應該吾啱你睇,應該啱啲4尾5頭嘅麻甩佬,一來怕伏,二來無咁多氣力洗樓,有啲師兄經常話條女扮高潮,喺屌方面又係另一种學問,講到呢度一定有啲撚樣出來屌又吾係做鴨,洗撚咁做咩,又或者講來講去都係話溝雞,吾緊要,帖文純係分享俾一些志同道合嘅師兄一齊討論,没趣嘅可以吾好睇落去,吾好浪费你自己時間,留返來打飛機好過啊,講返點分到幾多成真假,我keep到啲相好都係咁判断,吾信自己留意下,不過想純發洩就吾啱囉,屌到條女吾吹鐘就係真,條女高潮緊係吾多出聲,高潮完佢會俾反應你,嗰時就要慢慢屌返慶佢,佢又會吾出聲,不斷循环,我其中一位相好會笑笑口咁屌返我,嗰時應該佢都差不多了,咁呢part時間都該過十幾二十分钟了,係時候收兵了,射吾出都無辦法,仲會令到囡囡有少少内疚感,講真呢啲可遇不可求,咁啱條女俾上手攪到慶慶哋,又或者你靓仔對你有好感,遇上機会就大好多,當然兩三分钟都話你耐嘅就無下次了,至于點樣keep住就好睇雙方了,講返個重點在于GCA呢三個點,知道點玩嘅兄不妨交流下

評分

參與人數 4魄力 +1 +410 魅力 +10 黃金 0 收起 理由
weareafinecity 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
Im_lost 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
喇叭大神 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Benz + 1 + 10 + 1 0 😘 欣賞你!只叫雞唔自瀆!

查看全部評分

我覺得點令條女對我難忘係重點。財力最緊要,一係密食當三番,一系一來加兩三個鐘,玩個幾兩個小時,夠水連續幾日玩兩個鐘,當然要睇扑起來夾唔夾。由熟客變相好就好睇性格,有冇呃鐘催鐘,肯唔肯額外陪出街都好有指標性。我個人覺得抵過淫K,PTGF,都要有條底線,過左條線都係做熟客好過做水魚。
回覆 讚好 不讚 使用道具

用手機回應 喇叭大神 #2 的帖子

多謝師兄打赏,師兄應該幾後生下,財力體力都强,我都會連續兩日揾,跟住就停三五日,睇下佢會吾會撩下我,又或者自己忍吾到就主動出激,撩返起佢,不過吾又吾會主動要求解鎖,試過其中一位相好冲涼時係咁用個羅由磿我,我會嚇佢啦插咗入去吾好怪我,其实我真係怕插咗入去咖

多謝師兄分享

多謝分享Thanks

年紀大喇....
現在越來越少window shopping 喇⋯⋯
相好對於我來講,係DM機會最低的選擇😅

用手機回應 lokielok #6 的帖子

啲相好都收到風依家外面咩環境,好快見人心

我都鐘意搵相好,一留都三四個鐘,有feel 啲, 好玩好多

用手機回應 小熊偉仔 #8 的帖子

三四個鐘吾少錢喎!點計法?樓上骨嗎?

搵相好主要係怕DM, 同相好各方面都有保証👍🏽

用手機回應 手寫 #10 的帖子

最吾鐘意機械人式冲完涼就叫我瞓低嗰啲女,啜linlin幾下,掃下撚,吾理軟硬就帶套吹,跟住叫屌啦!呢啲真係無引,如果係咁我寧願涼都吾冲,入房摸波,硬了除褲就屌,快感仲多

曾經係呢度識左個CC,有一排差不多一個搵佢幾次,之後佢就介紹左好多姊妹比我,其中一個姊妹做埋我SP到依家,有D做埋朋友間中友誼賽都幾好,不過果個CC嫁左人,依家都係靠SP介紹D女仔一齊玩

用手機回應 dennle #12 的帖子

呢啲運可遇不可求,吾係人人有

有時殘忍啲講句︰就算幾相好,去到某個位或某個點,佢的服務都會趨於行貨;而我哋亦都會對佢產生慣性,搞到越唻越出唔到嘢……

回復 lokielok ##6 的帖子

Dm唔分年紀

用手機回應 lokielok #6 的帖子

年纪大就更加要揾一兩個相好,外邊好多獅子老虎咖

相好有過好處,熟識大家
知你點玩,你又知佢底線
想點玩唔怕講,瑜珈褲,絲襪,69,吮腳趾,口爆,顏射,走後門……有晒準備

学习了