樓主: sfying

[粗人粗語] 第一次出黎玩

回復 sfying ##1 的帖子

記得準備個利是封俾姐姐
記得點都要戴返個套套,咁就玩得安心又放心啦

準備好$
玩指壓

帶夠錢

雖然小弟而家都鍾意咗玩指壓;但個人認為指壓啱老司機多啲,唔啱新手上路......
sfying 發表於 2023-3-25 15:00
小弟還是一個處男,準備奉獻自己第一次出黎比啲姐姐,想請教ching有冇咩要注意?

其實處男搵小姐破處,最緊要清楚自己做乜︰就係為咗玩,千祈唔好太多鋪排,又要美好回憶又要轟烈第一次乜乜柒柒.....咁樣反而好易中仙人跳或者沉船。最好都係搵個中女,等佢教你多啲嘢,同埋佢哋陰道無咁窄,等你可以抽插耐啲唔驚好快被夾爆。
要準備嘅就係 第一次唔知頭唔知路通常無feel,
準備以後去多幾次試多啲嘢交多啲學費搵出自己想要乜.
期望第一次 一擊即中 根本係無意思.
樓主破咗未??
帶定多d錢,玩雙鐘,唔係就公色化吹幾下就入無乜前戲

仆野最緊要前戲,第一次乜都試下,慢慢奶,慢慢啜,想奶邊就邊

佢唔比又另一回事
fatbilly 發表於 2023-6-23 14:34
帶定多d錢,玩雙鐘,唔係就公色化吹幾下就入無乜前戲

仆野最緊要前戲,第一次乜都試下,慢慢奶,慢慢啜,想奶邊就邊

同感!
只要不是餐牌女,多數唔會DM
食好D 食貴D

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:36