[食家報告] 雙城之戰Ⅷ 11th&12th Q 首爾 – Tiffany

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前篇:
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2824716
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2825624
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2826317
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2825244
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2837394

話說喺Donuts食元勁似我韓劇女神姜x娜,一直意猶未盡
之前探嘅A店和B店都被ban,今次點都想試下新店,位於江南站附近嘅Tiffany。
Tiffany好似4台冇乜包膠,不過有website:http://tiffanyy.imweb.me/

地址系:1330-15 seocho-dong, Seoul, Korea
강남역 5번 출구로 가주세요,  or 서초동 1330-15 가주세요.

大概路線website到寫得幾清楚,或者NAVER MAP導航下就得

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

By the Way,Google Map喺南韓唔系好好用 只可以搜到公共交通、搜唔到步行路線,NAVER嘅話本地人都用,更新亦快

臨去Tiffany之前去藥房買左支皇帝液(8000won),日本嘅高級店有D會送俾客人,增強體力用?
藥劑師話提前半個鐘飲,我就記好時間提前一個鐘飲,費時到時想屙尿
畢竟連日黎除左咁多Q,買支為今日嘅兩Q做準備!

根據前一次Donuts嘅經驗,揀NIGHT DAY開工8點咁上下嘅時間去選擇會多D,(後黎同囡囡傾計時都話10點到12點人最多)。
到步同前臺講英文,問系邊度人我話香港,即時拎張中文嘅menu俾我

有中文menu嘅店一定好歡迎外國人嘅
雖然玩club都系多P,但吉嘅都只系主力女,今次想試下同時吉唔同女。我揀左70分3P 2Q嘅course,盛惠47萬
同mamasan講話指左指“170以上”“豐滿”“C”之後就去沖涼擦牙,真3P之行開啟!

同其他anma要坐lift唔同,Tiffany嘅club模式系喺同一層樓,mamasan開左一個門,入邊霓虹燈四射,企左一排囡喺度!
我以為知系迎接下啫,點知3P嘅兩條主力女(以下簡稱A女和B女)一人一邊拖住我支手入到去大廳個床時,其他女全部跟埋過來

床就系系圖片嘅E張,位於大廳正中間,已經有ching喺房間度撲咁野

我被女團圍住“大”字式訓喺張床到,A女同我車左下就sir落去環保吹,B女喺我左面同我車撩我紮波,其他副手女,我真係數左下
包括兩主力女加加埋埋應該系7條女(可能有數錯,當時場面太混亂了,我都醉生夢死咁),兩粒lin自然系俾兩條女奶咁,大臂到亦有女奶,仲有條女抓我右手指去食

A女吹到差唔多幫我上袋,捉我只手去拍佢個西,好似同我講“濕曬,已經ready!”
之後就上來騎乘。唔記得講,A女一頭大波浪金髮,樣系sexy型,身高冇米七都有米六八,重點系真水蛋波;B女就直黑髮,姣型,比A女矮一個頭咁,波唔大不過都可以一手紮到。

騎乘時候A女要我紮佢波,B女就喂我食波餅,其他女都冇閑住,喺我周身到奶

撲左一陣A女捉住我條頸,我順勢撐起條腰,同佢呈M字型插,我條腰E幾日都插到酸了
轉抱住插,B女就喺我背後要我轉頭同佢嘴

到左有射感了轉翻我最易出嘅正常位,高速衝刺A女不停咁叫,其他女喺旁邊打氣,玩我C眼,最後射左一袋滿滿!

副女們散場,A女和B女帶我翻入房,玩club模式嘅話房系唔閂嘅。如果有Ching唔慣E種玩法,可以揀menu度嘅pure floor
A女和B女同我寒暄,幫我點上煙
A女英文ok;B女日文優秀,佢話之前喺名古屋生活左5年,難怪日文咁好啦。傾計時A女有唔明嘅B女可以幫手翻譯
之後兩條女同我洗白白,見沖涼房度有張水床我以為又有水床玩,佢地帶我出來先知原來系唔系水床到玩,但喺床上用可食用嘅oil推
可能系3P嘅話一張水床唔夠位用
不過我個人覺得各有各嘅好吧:水床嘅話會一直放住低量嘅熱水,會有種暖暖嘅感覺,但韓國冬天果陣一離開水會特別凍
Oil床嘅話凍就唔會凍,房間有暖氣,但就系玩元直接上袋會有少少癡(粘)咯,我中意奶女全身,奶就咁系奶原味嘅好啦

趴喺張床到A女攻我下半身,B女攻上
A賴我大臂同patpat,B奶我背只又波推。A翻開我嘅C眼奶左落去,毒龍真系韓國anma不可少嘅環節
然之後叫我狗仔式咁趴住,B女奶我C眼,A女就訓落去環保吹+奶袋,E個時候沉睡嘅細路終於又硬翻

奶元C眼我轉過身,正面嘅環節首先佢地分別食我雙lin,E個時候我同B女好唔好意思咁用日文講“3人キスしてもいい?”(可唔可以3人一起kiss)
佢答咁系可以啦!於是就…我又解鎖左鹹片到嘅E個畫面嘅成就

然之後A女同我繼續車,喂我食波餅,B女幫我吹直至上袋
A女用英文問我“69 OK?” 系啵!全程俾你地服伺住,我根本都冇機會去主動攻擊你地
我話“I like it”。不過A女唔系真系同我69,因為“9”果部分俾B女佔領咁,佢嘅意思系問我想唔想食鮑,但又唔知食鮑個英文點講所以就用左“69”

於是乎…又一個鹹片嘅畫面解鎖!B女上好袋騎咁我細路,A女用腳撐住喺度“顏面騎乘”喂我食鮑 yummy yummy!
一路插一路食,食到A女同我都攰了我就轉後入插B女,A女就同我打車輪玩我lin
B女我前面話佢系姣型就真系夠姣,故意扭計話叫我轉個頭睇下塊鏡
我話“エロいね。ちょっと恥ずかしいな(好淫蕩啊,我有D怕醜)”

之後我話“change”,其實我本意系想講換個體位,不過佢地理解成換人,咁就換咯,希望B女唔好誤會以為我唔想插佢。。。

鈴響左時間冇多,加速,同A女最後都系正常位出到第二Q

之後俾佢地送出門,mamasan問要唔要食野同正骨,Tiffany系有送正骨嘅,咁米放鬆下咯。去到休息室食飽soft元離店

評分

參與人數 6魄力 0 +135 魅力 +9 黃金 0 收起 理由
MacauFanLK 0 0 + 1 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
richardwin 0 0 + 1 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
dailikhui 0 + 25 + 1 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
porkyporky 0 + 60 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
Tokaj 0 + 50 + 1 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
TorontoCanada 0 0 + 1 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼

查看全部評分

太强了,点赞,点赞。
回覆 讚好 1 不讚 0 使用道具

去过Donut,下次一定要试一下Tiffany
回覆 讚好 不讚 使用道具

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
恭喜食到好野.詳細報告謝謝分享

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing

感謝師兄分享

感謝師兄分享。太厲害了

不顶都不行,好人一路平安

回復 xhmdx ##1 的帖子

感謝C兄分享3P報告

直想尝试这些地方。听说到处都可以看到动作。

師兄報告好長細

好棒,我下周就去

兄弟觉得donut Tiffany 哪家的小姐平均质量更高呢

thx for the report Ching!  would love to try it sometimes!

What a wonderful 3P motion

Accept Credit Card?

感謝師兄分享

感謝分享

感謝分享

感謝師兄分享。

服務種類好多,而且價錢比想像中平

多謝師兄分享

xhmdx 發表於 2023-3-29 23:50
前篇:
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2824716
https://141hongkong.com/forum.ph ...

冇L得頂, ching, 8P, AV解鎮埋

very good report