樓主: partimehitman

[粗人粗語] 列女傳 (二)

多謝師兄咁正嘅分享 ,彷如置身其中
回覆 讚好 不讚 使用道具

好正的分享!

寫得超正!好似身歷其境!

回復 丁丁丁丁 ##44 的帖子

謝謝師兄🙏

partimehitman 發表於 2023-4-10 19:49
巴打, 你講嗰D紅牌, 蘭子冇屌過

雪兒是否短頭髮, 瘦, 後生?? 如果係, 好屌

揸法拉利個個叫安兒

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
partimehitman 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

Ching既傳記真係正,當年高官 既回憶返晒黎
我都同師兄一樣,小公主揾到男友後就拉黑我。最可惜未同佢私片過

用手機回應 lazu #47 的帖子

小公主好似曾參加電視台選美,结果冇被選入初賽

用手機回應 kitfit #46 的帖子

當年大把男人排隊俾錢安兒洗

Ilovejj 發表於 2023-4-12 21:07
用手機回應 lazu #47 的帖子

小公主好似曾參加電視台選美,结果冇被選入初賽

唔清楚, 但聽落似小公主會做既野

當年高官,真係求其揾個,都永冇失望,我都好幾年冇上去啦!

冬冬

高官都講到七七八八, 另一個印象難忘既係冬冬

疫情剛開始, 有次上去, 揀左個肥肥矮矮既中女。你知啦, 高官唔係個個靚女, 有時粗粗地都食住先。條女對漏氣波, 不過我一般都唔太介意, 起碼係真野先。仲有, 漏得氣即係有返咁上下大, 飛機場你想漏都冇得漏啦

呢條女未埋牙, 已經有一樣野我好like, 就係佢把聲。好似鄧君麗咁, 好柔, 好嗲, 好似一杯熱牛奶咁樣。我好想聽下佢D叫床聲, 於是我服侍佢, 仲偷偷地開左手機錄音

點知一埋牙, 條女D叫聲, 比我想像之中, 更淫賤更動人。我好少第一次接觸就咁重手, 將所有絕技全部用晒, 我諗冬冬完全係mind fucking mind blowing, 痴撚左線。我聽返成段野, 佢叫左足足30分鐘冇停。

男人就係咁, 條女叫得越淫, 你屌得越起勁, 屌得更加耐。我都打出左自己最佳的水準, 15分鐘前奏, 15分鐘高強度既抽插, 完全收放自如。我簡直當左冬冬係一件樂器一樣, 手、口、巨龍, 全身並用, 彈奏出一曲天下最動聽既天籟之音。最高明之處, 仲係我竟然心血來潮錄低左。我諗呢段淫聲浪語, 將來年紀大左聽返, 會係我人生其中一項值得自豪既成就 -- 喂, 作為一個男人, 有咩叻得過, 屌到條女咁樣完全崩潰既狀態?

最後仲要收到好完美, 我忍無可忍之下出野, 冬冬發出最暸亮既幾下叫聲, 然後慢慢縮小, 變成我見猶憐, 有少少似喊咁既聲, 最後只剩低喘氣

「都只是我在享受......」佢俾左我一個足以自豪既評價

評分

參與人數 1魄力 +1 +250 魅力 +5 黃金 +3 收起 理由
守株待兔 + 1 + 250 + 5 + 3 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

後來同冬冬個個星期私片。當時已經封關, 酒店好平。我地成日去如心酒店。佢本身住大埔, 有架巴士直接到如心

我諗冬冬真係好鐘意我。之前上面講嗰D私片, 我係有俾家用既 -- 換句話講, 我講到D女幾天花龍鳳, 一個事實就係, 佢地都係搵錢至上 -- 試下我冇錢俾, 蘇都唔會蘇我啦, 仲話扑野。但冬冬由頭到尾冇提過錢, 我諗我FOC左佢起碼十次。不過佢話唔可以同我過夜, 呢個真係美中不足. 我總係覺得, 扑完野唔攬住訓天光, 唔算係一次完美既性愛

我當然偷睇過佢身份證。條女1980年, 即係當時到已經40歲。屌呀, 佢仲大過小寶阿媽一年。生過一個仔, 可能thats why佢唔可以同我過夜啦。而我當然都冇可能真係同佢一齊, 因為我同佢除左扑野, 其實冇其他共通點。連講野都冇咩話題。只係一埋牙就乾柴烈火咁。佢可能係我人生頭幾名最夾既性伴侶

我地私片既時候, 好鐘意黃昏落去荃灣西個海濱公園散步。如果人生唔使搵食, 只係扑野, 婚姻唔使理屋企人或者世俗眼光, 可能冬冬都會係我唔錯既伴侶既, 好屌, 聽話, 又識煮飯。可惜世界唔係咁樣

過左幾個月, 有一日冬冬忽然拉黑左我, 微信佢係「拒收」。咁樣我就搵唔到佢了。其實有時我仲會試下搵佢, 希望有一日會唔係「拒收」。可惜三年了, 都係一樣。可能佢已經忘記左我了。但係我有時仲會播佢D叫床聲聽下, 懷念下嗰種獨一無二既感覺

評分

參與人數 2魄力 +1 +250 魅力 +6 黃金 +3 收起 理由
高大仁 0 0 + 1 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
守株待兔 + 1 + 250 + 5 + 3 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

partimehitman 發表於 2023-4-13 23:16
冬冬

高官都講到七七八八, 另一個印象難忘既係冬冬

夫復何求!

遇到一個夾既對手,仲好過樣靚身材正!

用手機回應 Ilovejj #48 的帖子

師兄識野,呢單野係堅既,當年我仲有蘋果動新聞,拍攝面試佳麗既時候影到佢。
仲係佢高官姐妹吉蒂講我知🤣真係那來的自信

用手機回應 lazu #56 的帖子

當年我都有條片,佢真係當咗自已係公主😜

lazu 發表於 2023-4-14 17:06
用手機回應 Ilovejj #48 的帖子

師兄識野,呢單野係堅既,當年我仲有蘋果動新聞,拍攝面試佳麗既時候影到佢。

你咁講我又有D印象, 好似當時4台高官討論區都有人講
我記得我話, 小公主去選不如Kitty啦, 起碼夠高
BTW 其實Kitty當時係高官做好似都係剛剛夠廿歲, 其實細過公主好多
Kitty係衰左塊面皮膚唔好, 同埋下盤太大, 成個龍躉, 著衫好難睇, 但我地男人推車就好正

嗰時Kitty個facebook都俾人add, 睇到佢條仔, 成個弱智咁, 同Kitty都幾襯. Kitty都係D白白痴痴既人

高官講埋最後一個, 就係寶文, 後來又叫雪文

同寶文扑過好多次, 不過冇私片。但好無厘頭, 我同寶文去睇過一次戲

寶文究竟係邊一年開始係高官做, 我真係已經唔記得。最後一次扑佢, 應該係2017年咁上下, 當時已經改左名叫雪文。我懷疑佢成個20-30歲都係係高官到做, 將人生最美好既青春奉獻左俾我地, 諗返都有D感激佢

寶文初初唔起眼架, 嗰時高官靚女多。佢都好高架, 可能有5呎6。不過骨架大, 成個大山婆咁, 尤其早年。後來就刻意減肥, 身材good fit. 寶文身材最大優點, 皮膚好, 雪咁白, 絲咁滑。而且佢對波, 係罕有的水蛋波, 揸落去浪下浪下, 好過癮的

而且佢天生異稟, 一日接十幾廿個客, 都咁好水, 唔使搽KY. 仲有, 條女係AE86黎, 重型坦克車, 由頭車到尾。對於我呢個喜歡車住出既人黎講, 真係天仙下凡

嗰時有加寶文wechat. 得閒傾下計, 或者約高官appointment. 有一日, 佢冇返工, 我無聊話不如去睇戲, 佢又話好。於是兩個人去左朗豪坊食lunch, 然後睇「竊聽風雲3」。佢好識造, 入戲院一樣有得車, 我手臂又有波餅食。

寶文嗰日著左條短裙。坐係我地旁邊係一對情侶, 個男既坐寶文隔離。寶文D坐姿唔會淑女得去邊, 我見個男仔成日望寶文條腿。小兄弟, 去高官俾幾舊水, 莫講話望, 放上個膊頭狂屌都仲得啦

睇完戲各自返屋企, 冇下文。寶文真係一個好有趣既女仔

高官講晒, 講下141

我玩左好多年141, 不過早年好少同141 D 女有咩瓜葛。我一直認為, 141 呢種咁labor intensive既模式, D 女好難會同客人有太多房間外既互動 -- 起碼我冇乜啦

近六七年, 主要係中環做野。咁為就腳, 就成日去上環某名廈發洩。估唔到, 係呢棟大廈會發生左咁多故事

第一個就叫佢做Eva 啦, 真名發音差不多

第一次見到佢, 我真係覺得佢幾靚既。一把長頭髮, 5呎6左右, 著件tube top 熱褲, 樣似蒙嘉慧/田芯妮。其實我就覺得佢樣似蒙嘉慧多D, 但講野D語氣神態就似田芯妮

第一次開門冇入。141 我一搬會入D超級靚女, 驚冇服務DM

但有一次, 我約左另一條女, 點知條女一路「請稍後」, 電話又唔聽。於是我周圍洗下, 又見返EVA。星期日冇咩女, 死就死啦

咁入到去, 佢都好有禮貌, 講野仲係白份白純陀添。141陀地買少見少, 就算DM 都抵啦

沖涼我已經覺得呢條女有點粗魯, 同有少少神經質。好似好緊張咁。到出黎做前奏, 佢都係技巧比較粗糙。不過可以睇住個蒙嘉慧幫自己含, 我依然扯到好恆好硬

到吉入去, 條女個表情肉緊到, 好似有滴汗係額頭流緊落黎。我都唔敢吉咁大力, 只係小幅度前進