樓主: partimehitman

[粗人粗語] 列女傳 (二)

但係條女個表情實在太痛苦, 我問佢:「妳係咪好痛?」

EVA:「有少少。」

我:「咁唔好做啦, 由得佢。」

當我出返黎既時候, 我見到佢個表情係好似D人跑完馬拉松咁。佢提議幫我用手打, 我拒絕左。我比較討厭俾人打飛機, 更何況呢條女都似粗手粗腳, 唔方舒服

第一次既接觸就係咁樣。當時我唔會知道, 日後我會同佢發生咁多事, 而更加唔會知道, 呢次已經係我地最深入既一次!

下一個星期日, 我又搵佢。呢次我直頭好似D 情聖咁, 俾錢只係傾計, 衫都冇除。我覺得, 呢條女係可造之材, 如果培養訓練下, 可以做D高級D既交際花, 唔需要做141。呢個係我當時既諗法

呀, 順帶一提, 其實我搵親佢都係星期日, 嗰棟大廈冇咩客, 自然亦都冇咩女。而條女就同人分租間房, 佢只係返星期三、六同日。原因係佢好撚窮, 窮到連房都租唔起, 有時仲會爭間房另一個女仔既錢

傾左幾次, 有次佢送我出門口, 主動車左我一陣。嗰一刻我有D沉沉地 -- 雖然其實我離開左EVA間房之後, 會馬上落一樓搵另一個舊相好扑野

攞左contact, 大家開始成日傾計, 互想慰問。依家諗返起, 都有種甜既感覺

又過左幾個星期。條女終於忍唔住, 問我可唔可以借一千蚊俾佢

評分

參與人數 4魄力 +1 +450 魅力 +11 黃金 +3 收起 理由
kaiwaikaiwai 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
守株待兔 + 1 + 250 + 5 + 3 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
高大仁 0 0 + 1 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
昌少 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

回覆 讚好 不讚 使用道具

內容精彩

精彩內容

師兄的故事好精彩

用手機回應 partimehitman #58 的帖子

其實宝文都ok good, 只可惜當年高官太多紅牌,未到佢,而且宝文有個親戚,好似親妹or表姐,個名好似叫宝儀,都幾好呀!

精彩支持

點解講講吓停咗嘅?喂!喂!唔該講埋落去啦!

小弟都非常期待😚

仲有冇啊?

等update

樓主快D update啦

師兄好勁呀,可以出書

各位巴打不好意思, 早前返左大陸工幹, 上四台唔係咁方便, 依家繼續

上次講到人稱伊面嫂、大塊田或者粗口陀地既靚女EVA 問我借一千蚊

我二話不說入夠二千俾佢

當時我既諗法係, 唔怕妳精唔怕妳呆, 至怕妳唔來。妳要錢就最好, 最怕妳唔係要錢要其他野

就係咁, 大家關係又close左。由嗰一日開始, 佢每日都會不停voice message我, 同我傾計。當然每隔三幾日都會叫我入錢俾佢, 三幾百到一千不等。

傾得計多, 我大概知道佢既人生經過。其實佢年紀都唔係細, 都有三十六、七歲, 表面上真係睇唔出。尤其是佢打扮得好D, 唔出聲個樣。不過佢一開聲講野, 或者行路, 就會似返個中女

條女係家中獨女, 家境一般。但佢父母係好大問題既, 就係屋企係阿媽橫行霸道話晒事, 老豆係個唔出聲的毒撚。其實EVA 細個幾乖讀書幾好, 但父母唔識教育唔識報學校, 中學竟然會幫佢報地利亞, 以為係國際學校。咁返學自然俾人欺凌到仆街, 於是就逃學離家出走

坦白講, 我諗EVA 嗰陣都已經亭亭玉立, 一條女走出街點會冇人照顧, 咁就開始投入左佢一生人既夜場迎送生涯

我知道佢出身係香港嗰幾間private club, 咩麥當勞道之類, 以佢既質素, 當然搵到好多錢。一晚搵幾萬蚊係好平常既事, D 客個名講出黎, 個個有麟有角。總之佢識晒著靚衫, 買名牌, 出入高級場所, 坐親起碼benz, 寶馬都嫌cheap 。跟D客返屋企, 全部係半山區, 過返九龍都好少。每當講起呢段日子, Eva 雙眼都會有返D神彩, 我好似見到二十年前嗰個豔光四射既少女。當時既佢點會諗到, 二十年後佢會係上環做一樓一, $600俾人屌到仆街?

評分

參與人數 3魄力 +2 +510 魅力 +11 黃金 +3 收起 理由
silencexyz 0 + 10 + 1 0 😎 內容超越碌鳩,向你低頭!
人口 + 1 + 250 + 5 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
守株待兔 + 1 + 250 + 5 + 3 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

用手機回應 partimehitman #74 的帖子

現在Eva重有冇做呀?

謝謝師兄分享

回復 partimehitman ##1 的帖子

Thanks for sharing~

咁去到23、24歲, EVA 就大左肚。條仔當然唔會認數, 影都冇隻。條女雖然搵錢多, 但亦無咩儲錢觀念, 落完個仔, 手頭已經冇咩錢, 個人亦都殘晒, 年紀漸大, 又飲唔到咁多酒, 再返私人會所, 已經唔夠D 妹妹仔爭

於是就開始向下流動。先去俏佳人, 再落黎就係油尖旺D 夜場, 金漢大廈、新興4樓新輝煌之類。咁又幾年。D 客由金融股票佬莊家, 變成九龍D 古惑仔撈家社團人士, 仲有D 三行佬街市佬。呢D場劈酒劈得仲勁, 做到30歲佢真係頂唔順, 於是就有人叫佢去名山做一樓一

係名山既日子, 上帝又再俾多個機會佢。有個客都係三十零歲, 屋企叫做有少少錢, 沉左EVA, 包左佢叫佢唔好做。仲係銅鑼灣租間屋俾佢住, 又as 女朋友帶佢見晒屋企人, 如果順利應該都可以入門。坦白講, 以佢讀到中一既學歷, 又做左咁多年雞又落過仔, 如果咁都上到岸, 真係還得神落, 應該生生性性做人。

但係你估呢段感情既結果係點呢? 就係EVA姐出去玩, 帶埋男人返屋企訓, 俾男朋友知道左。男朋友當然趕左佢出街。不過講起呢件事既時候, EVA對佢個男朋友仲係嬲到咬牙切齒, 而對自己既行為輕輕帶過, 你就會知道, 人最仆街係律人以嚴, 律己以寬

咁又要繼續做一樓一了, 去了建興。呢個時期就發生左幾件重要既事, 首先係佢再同個古惑仔拍拖, 呢次個古惑仔就偷左佢的積蓄走人, 導致EVA一貧如洗。我諗係聯名戶口。條友仲借左財仔同街數, 七位數字, 留左EVA資料做擔保。其次係有一次接客, 條友巨龍成支電筒咁勁, 一輪抽插重創左EVA 既陰道, 令佢以後每次性交都痛到入心入肺。呢個打擊係致命既, 佢想做一樓一搵返D錢都做唔到了。最後就係, 佢老豆死左佢都唔知, 因為當時佢唔見左電話。幾日後開返電話, 先知老豆死左, 臨走之前都見唔到個女。每次講起老豆佢都會喊到收唔到聲。

所以佢就變左打遊擊式咁樣返一樓一, 呢度替兩日, 嗰度替兩日。一來避債, 二來亦都冇可能長租一間房做 -- 喂, 你每日先接得一個客, 租都交唔起來, 越租得耐只會越蝕。所以佢既人生都冇咩希望, 過得一日得一日, 難聽D 講就係等死。

評分

參與人數 1魄力 +1 +250 魅力 +5 黃金 +3 收起 理由
守株待兔 + 1 + 250 + 5 + 3 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

sad story indeed

回復 partimehitman ##78 的帖子

謝謝師兄分享