樓主: partimehitman

[粗人粗語] 列女傳 (二)

終於有更新
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 partimehitman ##78 的帖子

睇到最後一句,真係有啲唏噓。

安兒真係最好屌

partimehitman 發表於 2023-4-3 21:25
咁又講講阿霞個背景。原來佢三十上下, 返開富都會Club Uno既, 都好幾年, 搵十雞八雞一個月架。不過飲得酒太 ...

唔叻既女仔又未拍過拖真係好易比人帶壞到做雞

師兄呢句,律人以嚴, 律己以寬,真係發人心省。

坦白講, 以EVA 既外型同身世, 我算係沈左船既。冇他, 佢外型好合我心水, 加上沉船呢咪野, 唔多唔少係有D英雄主義既行為 -- 有邊個唔想救個靚女出火坑? 問題係自己有冇能力啫

咁講返我同佢之間既來往。最初每個星期見一次, 每日百幾個voice message冇間斷, 佢事無大小生活鎖事都同我分享, 我就一個月俾幾千蚊佢。依家諗返, 都係呢段時間最開心, 大家都冇咁多責任

第一個觸發點係佢生日。我知道佢鍾意chanel一個袋, 兩雞野, 我諗住佢生日就買俾佢。咁生日之前幾日, 我就過左HKD$20,000俾佢, 當生日禮物。剛剛過左數, 但未打得切個Message, 佢已經call 我話, 你做咩入左咁多錢俾我? 係咪㩒錯左制?

我話: 生日禮物嘛, 你鍾意嗰個袋, 當我送俾妳 ( 言下之意即係俾兩雞野妳啦, 唔通我督撚住妳一定要買個袋咩 -- 坦白講, 我覺得佢講到自己環境咁淒涼, 根本就唔應該再買名牌, 有錢攞黎食飯交租好過)

EVA: 唔好啦, 不如嗰日我地一齊食飯慶祝, 然後一齊先去買啦好冇?

佢將HKD$20,000 原封不動過返俾我。

哈, 呢下又幾出乎我意料之外。就算係假仁假意都好, 佢都冇需要過返晒全數俾我OY -- 如果俾我做佢, 我就唔會攞。財到光棍手, 邊有話俾返你?

於是乎, 佢生日嗰日, 我地一齊去左中環Chanel.

評分

參與人數 3魄力 +1 +650 魅力 +13 黃金 0 收起 理由
守株待兔 + 1 + 250 + 5 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
昌少 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
W118 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

唔知大家鍾唔鍾意買名牌, 我個人覺得, 成件事最開心的一刻, 就係去名店買野嗰個experience. 買完之後, 件貨係點樣, WFC. 起碼對我來講係咁樣。條女可能得到一件心頭好, 甚至之後可以用黎套現, 但我得到既, 就係帶條女去買野, 好有face呢種感覺。

咁呢方面EVA 好明顯好識做, 佢知道我俾得錢, 點會唔ENJOY 呢個GAME. 所以佢會話要我同佢一齊黎, 而唔係就咁收左錢就算。呢個係佢聰明的地方。

佢真係好熟架步, 去到Chanel, 好似返到屋企咁。佢仲有account 係度添。走既時候佢好開心咁蹺住我, 名牌袋對於增進感情真係有D妙不可言既功效

之後去左附近一個地方食飯, 佢揀既。都唔係好貴, 幾百蚊之類。佢攞晒手機出黎影相又自拍, 我地都影左幾張相

送佢返屋企, 臨走佢good bye kiss, 靈魂大車左一陣, 然後話:「多謝你呀! 已經好耐冇人同我過生日。我........ 真係有少少鐘意左你」然後佢上左樓

其實我係咪好鍾意佢呢? 我覺得又未必。我後生都試過不顧一切咁鍾意一個人, EVA俾我既感覺, 仲差好遠。當然我知道自己係佢身上係洗多左錢, 為左一隻一樓一既雞, 本身HKD$600可以執一劑, 我俾左HKD$20,000, 係好on 9. 但係你問我, 再從頭來一次, 我會唔會俾? 我會, 因為我見過EVA 期待嗰個袋既神情,  擁有嗰個袋既時候既笑容。我人生都見過唔少靚女, 但EVA 嗰個笑容真係好靚, 好似一個廢墟裡面既一朵鮮花, 你會願意犧牲少少水去灌溉

咁生日過後, 唔使講啦, 大家關係又更進一步。嗱, 我就冇錢包起佢, 叫佢唔洗做。不過我係加大左對佢既照顧...... 金額呢, 就大概等於房租咁上下啦

於是, 佢就由KP 轉左去FL. 呢次係自己一個一間房啦

評分

參與人數 3魄力 +1 +650 魅力 +13 黃金 0 收起 理由
守株待兔 + 1 + 250 + 5 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
昌少 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
W118 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

去到依到我開始介入左EVA既生活, 因為佢個'office' 基本上係我交租既. 咁呢段時間確係幾有趣既, 我一方面自己返工, 有時候閒日下午會上去佢度訓一陣, 攬下鍚下。或者收工一齊食飯送佢返屋企。我都有呢間房既鎖匙, 試過一次同朋友飲野夜左, 我都上左去訓, 都幾方便架 哈哈

不過呢個時候開始見識到, 失敗既人係性格失敗, 就算環境變得有利, 佢既性格都會導致佢失敗。EVA 就係一個咁既人, 莫講話識到我呢個平凡既沉船客, 就算係識到李嘉誠都冇用

首先, 根據我統計, 自從我幫左佢交租之後, 佢返工仲懶過以前同人夾份的日子。以前人地4日佢3 日, 咁3日裡面, 佢通常都返到星期六日, 咁一個月都返到十日八日工啦。我當係做得兩個客, 搵$1,000一日, 都有七八千蚊收入掛。自從我幫左佢交租之後, 佢返工仲少過以前, 平均一個星期返唔到一日, 到最後一個月, 成個月間房根本係丟空係度

你話佢係咪呃我喳, 根本出左去替工或者另外有條仔, 咁我見都真係唔係既。佢純粹就係懶, 係屋企訓左兩三日, 佢就會覺得都唔爭左, 不如訓夠四五日, 甚至十日八日。如果我唔買野上佢屋企俾佢食, 佢就會斷糧, 直到餓到頂唔順先會爛落街。另外仲有仔我就唔係百分百肯定, 但我基本上亦冇反對, 咁妳返工都係俾人屌架啦, 如果妳唔收錢咁呢個妳自己自由黎

其次呢, 因為佢西痛, 咁我都唔駛用佢副計, 我同佢多數攬攬鍚鍚算。但佢個人, 可能後生take 野 take 得太緊要, 係坐唔定, 又訓唔定既。一分鐘佢就會轉身, 一分鐘後又起身, 一分鐘後又訓返低。開冷氣佢一定話好凍, 熄冷氣佢一定話好熱, 訓半個鐘可以開關十幾次, 連鳳樓個冷氣機都玩壞埋。總之見到佢你會覺得, 地球咁唔適合妳, 妳返火星啦, 死撚左佢就最舒服

但人有一樣野好衰, 就係唔鐘意認錯。我覺得久而久之, 大家相處耐左, 佢會向我學習, 佢會改既。一段時間之後, 我地發展到同居添。

評分

參與人數 2魄力 +1 +450 魅力 +9 黃金 +3 收起 理由
守株待兔 + 1 + 250 + 5 + 3 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

partimehitman 發表於 2023-6-17 22:20
去到依到我開始介入左EVA既生活, 因為佢個'office' 基本上係我交租既. 咁呢段時間確係幾有趣既, 我一方面自 ...

失敗既人係性格失敗

嘩,, chinng 好野...支持下先..

用手機回應 partimehitman #89 的帖子

這個EvA真你人生失敗者代表!

其實人蠢已經冇得醫,加埋懶真係冇得救。
期待師兄更新,謝謝

其實我一早都知道佢再做雞都係冇前途, 所以都一路有鋪路俾佢轉型。最初叫佢扮係我秘書, 陪下我去見客。我諗呢樣野佢係最易上手既。

坦白講, 我做左好多年保險, MDRT 係基本, 好數D 的年份就COT, 我深深明白一個道理: 好多男人平時好孤寒, 但一有靚女在場, 馬上會變得好豪氣。EVA 其實咩都唔駛做, 只係著返套裝, 戴返個眼鏡, 笑下, 幫手斟下茶遞下水, 已經幫到我closing. 係佢既陪同之下, 我嗰幾個月攻城掠地, 疫情之下, 仍然好快完成左MDRT。我將一半既commission 獎金bouns 分左俾佢, 大大話話都有成三十萬, 足足係佢俾人屌500次的肉金

另外, 我有賭德州撲克。講起呢樣野, 依家全世界最醒目最有錢的人都會玩。如果你想出來撈野, 識D有錢人, 打德州is a must. 而打poker最難搵既, 唔係場地唔係腳, 而係派牌嗰條女。我跟過D 老細去打, 派牌D女真係好省鏡, 而同sell 野一樣道理, 一有女係度, 成個氣氛都會唔同晒。唔好睇少呢樣野, 我見過有局, 個場主竟然搵個肥佬來派牌, 老細玩左幾鋪就借故走人。講真, 邊個想對住個肥佬打牌呀?

我覺得EVA 好適合跟我去打牌, 同幫手派牌。於是乎我地同居第一件事, 就係訓練佢派牌。坦白講, 德州派牌係容易過百家樂好多, 其實打德州唔使有人專門派牌都得, 不過有女開心D 咁解。但EVA 可能個腦真係有少少問題, 佢係好簡單既野都處理唔到。所以呢樣野一路去到最後, 佢都未曾試過好好地派一晚牌。我認為人蠢真係冇藥醫, 大家有睇過Molly's Game, 都知道做poker搞手幾發達。我同EVA 睇完套戲, 講解完, 佢都完全唔知發生緊咩

咁唔好話叫佢幫我處理下D 文件, 影下印, 覆下電話俾D客嗰D啦。有幾個客以為佢係我秘書, 想溝佢, 都俾佢粗魯既語氣同說話激走埋。過左幾個月, 我覺得佢真係除左做雞, 根本冇可能再做其他工作, 過其他生活。搵到第一浸錢之後, 佢就成日話唔舒服, 要係屋企訓。由初初一齊出去做野搵錢, 到日日得我自己一個出去, 夜晚仲要買埋野返來俾佢食。慢慢客又唔陪我見, poker又唔跟我去打, 剩係夜晚返來鍚一啖, 我都唔知道養著佢為乜? 本來我仲想係保險公司俾張枱佢坐, 後來都打消左呢個念頭。

評分

參與人數 1魄力 +1 +250 魅力 +5 黃金 +3 收起 理由
守株待兔 + 1 + 250 + 5 + 3 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

同居左幾個月, 我都冇要求同佢上床, 因為知佢西痛。坦白講, 我都人到中年, 其實性又唔係真係咁重要。唔同後生嗰陣, 成日要發洩, 依家多數係想令條女快樂, 大家spend some quality time. 如果只係我求一洩而令佢痛, 咁我不如不做。

咁佢有時幫我吹下既。但好諷刺既係, 佢都做左咁多年雞, D 口技, 比好多良家婦女更不如。佢基本上就係含, 雙手唔會再刺激下男人其他地方。唔會轉下方法, 舐、啜呢D 佢完全冇概念。我同佢一齊睇AV教佢點樣令男人快樂, 佢完全冇興趣知。我問佢有冇試過吹爆對方, 佢話冇試過, 亦唔想試

我生日, 佢送左個LV 腰包俾我, 我一路到今日仲用緊。嗰晚有切蛋糕, 切完大家打打下車輪, 忽然大家都有D feel, 於是邊車邊除, 就後入。不過入左之後, 我都知道佢又係好痛, 所以我插左十下八下就扮出左 -- 扮出野呢樣野係我秘技中的秘技黎, 我將巨龍chok 下chok 下, 好多女人都會以為我出。EVA 更加不虞有詐, 我就退返出來, 從後面攬住佢訓。不過當然佢又係訓左一陣就起身

呀係, 我都幾乎唔記得講, 我同佢同居, 非但冇上床, 連一齊訓都冇, 分房訓既。因為佢話頂不順我D 鼻寒聲。呢樣野好致命, 因為我係好鍾意同深愛既人攬住一齊訓的。

其實去到呢度我都知道呢段感情唔會長久。只係冇諗到個結果係咁唔開心。

去到最後, 我係出面早就識左另外一個, 大家淡上加淡。返到屋企, 都只係會say個hi, good night, 又各自返房。佢唔會問我今日做過乜, 我就更加唔駛問--佢當然又係訓, 訓醒玩手機睇抖音。佢除左在大陸既媽媽, 香港有個表姐同表姐個女之外, 我未見過佢有另外的朋友

有一晚, 我同朋友係尖沙咀飲酒睇波, 佢whatsapp 我, 話想要HKD$100萬, 俾佢媽媽醫病。我同佢講, 我地識左年幾, 我俾左妳既錢, 都唔止呢個數。 妳完全冇生產力, 又唔關心我, 又唔生得仔(佢有乙肝), 我其實對妳既愛已經係仁至義盡。

評分

參與人數 2魄力 +1 +260 魅力 +6 黃金 +3 收起 理由
守株待兔 + 1 + 250 + 5 + 3 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
silencexyz 0 + 10 + 1 0 😎 內容超越碌鳩,向你低頭!

查看全部評分

期待更新

佢話: 咁我走了。你唔好後悔

我: 係咁啦. 希望妳幸福快樂

嗰晚我返到屋企, 佢已經執晒野走晒。如我所料, 所有值D錢既野佢都會拎走啦, 我都冇咩所謂, 我都幾十歲, 呢D野見慣不怪。

但係我好驚訝, 佢竟然拎走左我隻古曼童。隻古曼童我養左好多年, 我賭啤好多時都會帶在身邊, 為我帶來好運。當然, 當日同EVA sweet sweet既時候, 我都有介紹佢地識, 我仲叫隻古曼童保祐埋EVA 添. 但係我估唔到佢會偷走我個護身符, 保護神

我whatsapp佢: 妳走唔緊要, 妳俾返XXX我. 佢本身係屬於我, 妳用唔到佢的. 妳帶在身邊會有害

EVA: 你話過送左俾我。我為你犧牲左咁多, 依家只係攞返少少野。你做人唔好咁仆街得唔得

後來大家一路whatsapp 微信鬧左好耐交。有時夜晚我忍唔住會搵下佢, 佢可能又無聊又會應下我。通常都係大家數臭對方, 我鬧佢懶同廢, 佢就會鬧我冇錢學人溝女, 同埋俾「假希望」佢。

聽講佢仲有同圍做替工, 有時在TG 會見到有人搵佢追債。我與人為善, 只會記得佢生日嗰晚的笑容

評分

參與人數 4魄力 +2 +535 魅力 +11 黃金 +3 收起 理由
人口 + 1 + 250 + 5 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
kkgcs2 0 + 25 0 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
守株待兔 + 1 + 250 + 5 + 3 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
silencexyz 0 + 10 + 1 0 😘 欣賞你!只叫雞唔自瀆!

查看全部評分

95後阿煩

阿煩係個北妹一樓一. 佢本身都係叫「煩」, 當然唔係同一個字。但佢為人真係十分之煩, 姑以為名。

同EVA 就黎完既時候, 有一晚要去觀塘開一個party. 我本身有個老相好在觀塘做一樓一, 咁飲飽食醉, 自然去搵相好溫存下。

本身已經book 好時間, 點知去到係「請稍候」, text 佢又冇人聽。於是就㩒旁邊D房睇下, 見到寫住「95後」, 心諗觀塘呢D 窮山惡水有冇可能呀, 開門一睇, 真係個後生女, 肥肥地波大大咁, 係可愛型。咁梗係入閘。佢就係阿煩

阿煩唔識廣東話, 咁普通話溝通。沖完涼, 佢問我要唔要DUP 骨, 咁我見佢外型幾好, 於是咪話DUP. 都冇問幾錢。

DUP左一陣, 唔知點解, 阿煩竟然會主動問我想唔想過夜。我好肯定我冇記錯, 係佢提出先既。因為當時ELLA 仲同我一齊住, 我冇可能會無端端話一齊過夜。

咁既然條女主動撩, 我就問下佢幾錢。佢話: 這個有點貴啊, 要HKD$5,000。

坦白講, 以前高官D靚女咩小公主阿霞之類, 我都係俾HKD$3,000過夜。阿煩收HKD$5,000, 係有D貴。不過當時我比較叠水, 條女O岩feel, 未屌過始終有一定吸引力。

於是我話OK。大家唔駛擔心, 事後證明, 呢HKD$5,000 我係俾得好值, 買左價值遠超此數的東西。

評分

參與人數 4魄力 +2 +710 魅力 +15 黃金 +3 收起 理由
人口 + 1 + 250 + 5 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
silencexyz 0 + 10 + 1 0 😎 內容超越碌鳩,向你低頭!
昌少 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

好想知道點解值$5,000,哈哈!

入定花生先