[暗病尋醫] 一路向西食真假virgin?!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前有機會加個七日鮮V7,最近係廣州聯繫問係邊有無機會執翻劑,同我講唔係廣州,但有姊妹介紹,突發奇想問有無virgin,講剛好有個係佛山,問幾歲,一開始講有個17-8歲,推薦V7我,個女講自己特殊日期,下次。再問介紹人,又講有個係惠州,剛滿14歲,後來又加V7,問幾歲05年18歲。唔知道邊句真。
但自己精蟲上腦,搭車一路向西。
3小時後見到真人,開價6K人民幣2次,都有少少擔心假貨,於是還價分兩次埋單,做第一次畀一半,確認係處女,做第二次畀剩低一半。
個女居然應承,我開玩笑你好有自信,個女講,我真係處女。問個女可唔可以吹簫,個女話唔得,可能真係處女唔習慣?不過如果乜都可以我反而覺得假。
酒店開房,個女唔願意一齊沖凉,要關燈,想話睇睇下面有無層膜,睇唔清,見無乜毛,唔黑。
環保插入,覺得有少少阻礙,唔通呢個就係處女膜?用力一頂,插到底,個女哼了一聲,講好痛,不過個女就無乜service,訓係度無換過姿勢,最後cum inside。做完大家下面都有血,第二次因為個女無乜service,做5min無乜感覺走了。
最後酒店check out時以床單都係血扣我押金。

後來一星期后,4.22日前幾日約過個女再推薦姊妹我,係深圳同惠州交界,講都係virgin,開5K,同樣無吹簫,分兩次畀錢,問我有無興趣,又精蟲上腦,今日再次搭車一路向西。

過程都係一樣,睇唔清有無層膜,反正有血,無乜服務,Cum inside就為了滿足男人既處女情結,後來個女問要Tips,畀188。

不過畀錢時發現一問題,第一二次畀錢時對方支付寶賬號叫**艶,畀Tips時換了個**婷,好好奇。今晚回想一下,問會不會係團夥作假,第一二次將錢畀老闆,第二次Tips自己收,所以換了自己支付寶。而且網上講,有可能血都係假。

問兩個女,又無承認,講自己貨真價實。好吧,當滿足自己處女情結,兩次含車費含酒店等所有費用1.3W人民幣。

【一開始識個七日鮮講過幾日帶兩個姊妹過廣州,都係Virgin,問我有無興趣,唉,心大心細,想試,又怕中招】

評分

參與人數 2魄力 -100 +90 魅力 -8 黃金 0 收起 理由
Benz -100 -10 -10 0 🤠 九唔搭八!
weareafinecity 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

14...
15...
大陸無法例?
回覆 讚好 不讚 使用道具

想起4個字...天收報應

就算唔係處
14.5歲女咁樣比你環 中出 都算係咁
如果係處 就更超值

stanleypeter 發表於 2023-4-23 23:03
就算唔係處
14.5歲女咁樣比你環 中出 都算係咁
如果係處 就更超值

個女講自己呢個年紀,實際無拿身份證睇過,問幾次,又講05年18歲,又講其他歲數,唔知道邊句真假。

zzza 發表於 2023-4-23 22:57
14...
15...
大陸無法例?

亦真亦假,一開始問又講2005年18歲,所以其實我都唔知道邊句真邊句假,又唔肯定100%處女,可能背後有勢力操控都唔清楚。網上有講假血都有可能

多謝分享

師兄都大膽,唔驚有機會被老笠?

六千賣處九成九假嘅,得1%係你幸運,不過吾会有答案,乜都吾做仲覺得真,自己呃自己,對方捉晒你心理啦!

回復 沾满泥土的青春 ##1 的帖子

唔知道邊句真假

多謝分享

年齡係假,處都係假,搵開果個見你易呃咪話介紹你囉。
處邊有咁平,貴又知你唔肯俾。

評分

參與人數 1魄力 0 +200 魅力 +4 黃金 0 收起 理由
ashleyyoung 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

singsingwong 發表於 2023-4-24 13:35
年齡係假,處都係假,搵開果個見你易呃咪話介紹你囉。
處邊有咁平,貴又知你唔肯俾。

總之一個願打一個願

評分

參與人數 1魄力 0 +200 魅力 +4 黃金 0 收起 理由
5267 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

回復 沾满泥土的青春 ##1 的帖子

thanks for ching sharing

人工補膜啦~~邊有咁多老處,仲要十四五?小心打靶呀

心甘情願咪得

不用補膜,一小包人造血包,你插入時候壓破血包

人在做,天在看!

現在乜野,都可以以假乱真,連鳮旦都可以整隻連壳造出來,假處女更容易,冇難度,更何況几千蚊的交易。真係祝Ching你好運。

多謝分享