[粗人粗語] 邊度有得玩空姐制服?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前發利CC 有得玩空姐制服, 但好耐都無見廣告了

見中環有樓上骨有得玩空姐制服, 但按摩60 分鐘要成千幾蚊, 好貴下

請問邊度有得玩空姐制服?
回復 norman001 ##1 的帖子

航空公司

評分

參與人數 1魄力 +1 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
Benz + 1 + 10 + 1 0 funny

查看全部評分

HG有真果啲,有埋工作證
想平,就食空姐牛肉飯啦

評分

參與人數 1魄力 0 +200 魅力 +4 黃金 0 收起 理由
ashleyyoung 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

制服+揼骨出埋🔥收你一千差吾多啦!喜歡就吾好計較太多,或者你自己着住空少制服上去俾你揼,幻想喺機倉條女同你出🔥
你自己買返套上去玩
norman001 發表於 2023-5-2 22:32
以前發利CC 有得玩空姐制服, 但好耐都無見廣告了

見中環有樓上骨有得玩空姐制服, 但按摩60 分鐘要成千幾蚊, 好貴下

認真︰有無上過啲以「空姐」賣廣告嗰啲?
我見過TG嗰啲PTGF話自己係空姐
CC 有出返廣告啦

Btw, 有試過CC?靚女?正嗎?
小龍9 發表於 2023-6-2 18:59
CC 有出返廣告啦

Btw, 有試過CC?靚女?正嗎?

當時因為係剛剛開始玩,只係模下玩下制服同絲襪,無做全套,亦都無待浴,
鍚LIN 同模妹妹都無玩過

magicben 發表於 2023-5-29 04:01
我見過TG嗰啲PTGF話自己係空姐

請問tg 係咩? 師兄可否pm 資料比我?
十幾年前君悅

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:51