[性知識] 幸福 ( 性福 ) 在線 & 有問未必答, 不問怎麼答 ?

您如果不想在這個主題內預約,就是每次1500/45分鐘

如果憑捐款單在這個主題內預約,而且每次治療按摩後在這裡說明治療效果, 就是1000+200捐款/45分鐘;

捐款500享有額外30分鐘。

但是即使是1500的,想要根治還是要捐款的,不捐款可以治癒九成,那一成怎麼也找不到,這可不是我不努力。

多少次效果出現 ? 很難確定,個個都不同,如果肯出錢一次治癒我敢保證。
Lovediu 發表於 2023-5-10 16:46
用手機回應 美麗的性福大師 #39 的帖子

什么是被人按過下體,打飛機算嗎

打飛機不算,以抓龍根之名打飛機也不算。

Lovediu 發表於 2023-5-10 16:46
用手機回應 美麗的性福大師 #39 的帖子

什么是被人按過下體,打飛機算嗎

更正一下 : 是被不當按摩過下體的。

謝謝大師耐心講解

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

真係唔到您唔信, 啲人情願使多的比正價振雄風, 都唔願意係網度分享吓就可以慳返三分之二的費用......
前面提到的優惠「項目C」就是以下這個, 下面的價錢是正價, 捐款後還是很便宜的, 這項優惠不適合重度陽痿。

« 項目 C : 性治療按摩 - 獨家秘技氣功按摩治療 " 中輕度陽痿、早洩、陰莖彎曲、睪丸萎縮、性慾低下、無性慾、難以射精、不能射精 ( 不包括逆行射精 )、少精症、死精症、射精無力、滑精、陰莖細小、睪丸胴缺乏症、無菌性前列腺炎、前列腺增生 ", 每次35分鐘收費港幣三千二百元, ; 每次90分鐘收費港幣一萬五千元。 »

« 行善積福,福有攸歸;<性治療按摩>必須憑捐款五百元給任何一家慈善機構的捐款單預約 ; 憑捐款五百元的捐款單提前一天預約<性治療按摩>, 即可享有額外的30分鐘時間;到便利店或使用入鈔機捐款,單據上不會有個人資料。»

客戶是情願比正價也不願意在網上預約省下三分之二的費用的。
用手機回應 美麗的性福大師 #43 的帖子

如果是因為腦霧而影響性功能,你哪個保健對勃起功能有療效嗎? 謝謝!

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由

查看全部評分

Lovediu 發表於 2023-5-13 12:41

如果是因為腦霧而影響性功能,你哪個保健對勃起功能有療效嗎? 謝謝!

咁就要先醫腦霧, 腦霧會令人失智或者中風...

咁樣係最好

Lovediu 發表於 2023-5-13 12:41

呢度有好多神醫https://141hongkong.com/forum-518-1.html而且又便宜, 何不去找她們醫呢?
剛去 google 乜野叫腦霧… 原來我都試過… 我第一次中豬頭毒,真係有半年係咁, no 99 唔知做乜,無力,訓唔到…  我係去上海會個老相好,跟著唔知乜事死下死下,屌西唔夠三分鐘就累… 搞到條女以為我對佢無興趣。返番黎去睇醫生,醫生都唔知乜事… 成兩個月後,豬頭毒播到全世界,通晒天…… 唉,原來中左。好彩死唔去,如果係大陸死左,都唔知屈我死因係乜…
seafoodfans 發表於 2023-5-15 00:06
剛去 google 乜野叫腦霧… 原來我都試過… 我第一次中豬頭毒,真係有半年係咁, no 99 唔知做乜,無力,訓 ...

腦霧實際是大腦缺血同時缺氧, 腦部供血不足表明血管已經出現嚴重問題, 中招新冠造成的腦霧醫學上好似仲未有治療方法.

豬頭毒又係乜?
https://141hongkong.com/space-uid-1132855.html 這個帳號的密碼也找不到了.
中了大部人都有男入最痛情况出现,要去返中之前十成好難,後生仔可能得,上了年纪就會差啲

評分

查看全部評分

Lovediu 發表於 2023-5-15 12:18
中了大部人都有男入最痛情况出现,要去返中之前十成好難,後生仔可能得,上了年纪就會差啲

乜嘢係男人最痛呀?

評分

查看全部評分

用手機回應 magicben #56 的帖子

不舉陽痿早洩都係啦!

評分

查看全部評分

Lovediu 發表於 2023-5-15 12:18

有錢就唔怕買唔到健康返嚟~
magicben 發表於 2023-5-15 15:32
乜嘢係男人最痛呀?

男人最痛 “ 丁丁不硬 ”.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:20