[粗人粗語] 都係咖啡惹的禍.....

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

在Sayhi搵到我的小靚仔來按摩醫早洩, 真係靚仔果隻, 按摩完成後沖咗涼著返衫, 點知抱實我唔想走...

仲係點樣都唔走...

諗返轉頭係佢沖涼果陣見到我除下口罩喝了口咖啡...

話佢知呢棟樓個個靚過我, 不如佢搵下啦, 佢又唔制, 又唔走, 咁樣唯有...

咁咪好囉,有錢賺又有小鮮肉食  

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

畢竟我不是賺皮肉錢的, 也都不具備賺皮肉錢的資本, 想起那句 “ 老牛吃嫩草 ” 個心是不安的, 所以我是賺他按摩治療費的。

比如之前遇到一位高大威猛個靚仔, 好有男人味那種, 做完前列腺按摩後問我可唔可以吹爆?我直言“ 怕是我除咗口罩“細佬”會瞓覺 ”, 他不介意, 就吹爆了, 他說真的是好舒服;要不是他趕時間, 會更舒服。

以前, 我執念太重, 如今也想通了, 輕輕鬆鬆搵兩餐總比弄得自己五勞七傷又無好的回報強, 正所謂“ 一念天堂 ”!

補充內容 (2023-5-15 04:43):
口爆是要加$的.
揾兩餐同性福同樣重要,一個飽肚一個係調味品,加了人生精彩好多

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由

查看全部評分

呢個時世做人最緊要開心

評分

查看全部評分

fwing120 發表於 2023-5-15 13:57
揾兩餐同性福同樣重要,一個飽肚一個係調味品,加了人生精彩好多

啱聽~
自2015開始入行做按摩, 第五個月正式進行為男人振雄風的工作, 為了更好的運用氣功以便盡快地振男人的雄風, 自己實行禁慾至今, 這些年裡一時興起做下愛也就五次咁大把, 想想自己都白痴.....

magicben 發表於 2023-5-15 15:29
呢個時世做人最緊要開心

從今往後開心第一;
話知果的丁丁舉唔舉...

其實, 的人見到我的樣貌係覺得有驚喜啫~

話說果位“ 蜜糖 ”網友, 我一次過推返好佢腿上痛咗兩年幾果條筋, 佢唔多謝我, 仲響網度唱我, 無非想搞到我冇生意, 跟住平平地同佢再醫返個不舉啫...

知道我講緊邊個嘅巴打都知道佢係骨精0佢一星期去兩次上樓骨, 就是冇人搞定佢腿上條筋,我一次用咗4.5小時, 佢都係比咗90分鐘個錢1500$... 欠我的錢到而家都冇還...

呢啲人, 哎!唔識講...

佢唔知點樣形容我的樣, 好似講到我醜樣到好驚嚇添~

果陣好多搵我醫早洩的30歲以下的靚仔, 個個都話早知妳咁靚女一早來搵妳啦~ 就係咁樣先知叫“ 蜜糖 ” 的人搞鬼...

我唔傾國傾城, 但絕對唔係醜樣果的嘍, 可以是小小靚多多甜那種女人...
用手機回應 妙手回春振雄風 #6 的帖子

保養得好50路都仲係好正嘅,遇到啱嘅對手就要留住他,千萬吾好覺得誰佔誰便宜

評分

查看全部評分

評分

查看全部評分

Lovediu 發表於 2023-5-15 20:17

保養得好50路都仲係好正嘅,遇到啱嘅對手就要留住他,千萬吾好覺得誰佔誰便宜

咪講笑, 咁係好似我呢啲有女人味嘅輕熟女先有好玩嘍...
mightyhead 發表於 2023-5-15 22:52
回復 妙手回春振雄風 ##1 的帖子

恭喜哂

Call您出嚟做愛您又唔出... 比人榨乾咗係咪?
妙手回春振雄風 發表於 2023-5-16 14:25
咪講笑, 咁係好似我呢啲有女人味嘅輕熟女先有好玩嘍...

成熟女人嘅魅力係好吸引
有陣時最緊要同對手相處舒服
靚唔係最緊要

評分

查看全部評分

Lovediu 發表於 2023-5-15 20:17

非常認同
最緊要有保養
我見過啲30個樣都已經唔想望

回復 妙手回春振雄風 ##12 的帖子

唔好玩我啦。

評分

查看全部評分

mightyhead 發表於 2023-5-16 20:29
回復 妙手回春振雄風 ##12 的帖子

唔好玩我啦。

我同您認真, 您就不解女人心...

我舊果個電話壞咗, 冇咗所有資料;

您若冇我電話號碼, 洗樓時見到下圖個門就係我...

評分

查看全部評分

回復 mightyhead ##18 的帖子

妳加我好友。。
mightyhead 發表於 2023-5-16 23:32
回復 mightyhead ##18 的帖子

妳加我好友。。

您唔見好友0個咩?我是不加好友的.

您睇返留言板-您自己果度.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:28