[粗人粗語] 都係咖啡惹的禍.....

你都留意到我盆骨突起,個度係我之前整親膝頭之後突起
大師係未樣靚身材正,西吼又短又窄?

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

B.G.C. 發表於 2023-5-26 18:16
你都留意到我盆骨突起,個度係我之前整親膝頭之後突起

好返?
妙手回春振雄風 發表於 2023-5-26 22:08
好返?

未好返啦,應該要去照下X光
B.G.C. 發表於 2023-5-26 22:16
未好返啦,應該要去照下X光

咪係度講咁多啦, 您又唔係冇我What ';
我的廣告冇咁快上線, 成日上網都唔係咁好...
toddngsw 發表於 2023-5-26 18:43
大師係未樣靚身材正,西吼又短又窄?

嗱嗱,,, 樣靚身材正大把啦 https://141-hk.com/zh/?type-20-%E5%94%B1K-GF.html
妙手回春振雄風 發表於 2023-5-26 22:40
咪係度講咁多啦, 您又唔係冇我What ';
我的廣告冇咁快上線, 成日上網都唔係咁好...

626果個WhatsApp?

近期用過的.
大師,想請問可以預約嗎?謝謝!

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

samwoo 發表於 2023-5-27 01:38
大師,想請問可以預約嗎?謝謝!

這裡https://141hongkong.com/forum-518-1.html有好多好多的神醫, 又有報告又特別便宜...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 04:44