[粗人粗語] 性治療師和性工作者的分別

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
殘成咁,碌野重有用 ? 不過嗅下女人味都好,我有時去叫雞都唔係想屌,想攬下嗅下唔同既女人而已。有時遇到個啱傾會講把聲又好聽既,感覺重好過屌個木美人。

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

回覆 讚好 不讚 使用道具

seafoodfans 發表於 2023-5-14 23:49
殘成咁,碌野重有用 ? 不過嗅下女人味都好,我有時去叫雞都唔係想屌,想攬下嗅下唔同既女人而已。有時遇到個啱傾會講把聲又好聽既,感覺重好過屌個木美人。

那是一部電影的片段, 中文名叫「性愛治療你的心」, 在外國的性治療師是用性愛治療性障礙的, 香港的持牌性治療師是不可以與客人有身體接觸的.

妙手回春振雄風 發表於 2023-5-15 04:29
那是一部電影的片段, 中文名叫「性愛治療你的心」, 在外國的性治療師是用性愛治療性障礙的, 香港的持牌性治療師是不可以與客人有身體接觸的.

我無性障礙,未幫襯過,不過番鬼佬按摩多數都幫你爆埋。去跳大肶舞都有得去後邊爆。其實佢光脫脫係咁波波磨臉,西磨腸,重成日係你耳仔吹氣講淫話唱歌仔,好易比佢引人去,

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由

查看全部評分

seafoodfans 發表於 2023-5-16 09:33
我無性障礙,未幫襯過,不過番鬼佬按摩多數都幫你爆埋。去跳大肶舞都有得去後邊爆。其實佢光脫脫係咁波波磨臉,西磨腸,重成日係你耳仔吹氣講淫話唱歌仔,好易比佢引人去,

我過到過一位當時40歲從美國回流返港的完全不能勃起的客人, 他說他在美國看過性治療師, 那性治療師的治療方法是做愛, 他說他沒有做...

他找我時也很搞笑, 治療項目是60分鐘5000, 保健項目30分鐘2000, 他選了保健項目, 然後說如果今次唔得就拆妳招牌, 話佢知攞一萬元出來即時得返七成, 佢又唔制, 唔識硬耐咗果的人可能都習慣咗...

妙手回春振雄風 發表於 2023-5-16 14:22
我過到過一位當時40歲從美國回流返港的完全不能勃起的客人, 他說他在美國看過性治療師, 那性治療師的治療 ...

氣功未遇過,針灸穴位就遇過得既… 多年前經朋友介紹去旺角一肥女人治頸椎舊患,由最先二三十分鐘痛會番黎到幾日先番黎… 想講既係有次我去叫雞動作劇烈搞到腰骨痛,因為痛無射就收工… 然後仆街啦,日日無野做 on99,去蘭桂坊浦,睇四仔,鳩硬又腰痛無搞野無射精,結果春袋痛埋… 個肥女人幫我落針醫頸椎…, 鬆左拔針按壓一輪,佢竟然知道我腰痛,話一陣幫我搞埋,我話佢聽春袋都痛,佢話好,幫你一齊搞搞… 結果好神奇,腰痛唔係按腰,係腳上面既穴位,重話比我知按落去有乜反應… 按左幾個位後,腰痛無左,重係無話幾分鐘幾個鐘會痛番,係無再痛。 跟著到搞春袋痛,佢話會揸我條鳩同春袋,叫我唔好睇佢,唔係咸濕揸雀,你鐘意就合理眼幻想下… 比佢搞左一陣,佢又話想射就射啦…… 嘩,射完又真係唔痛。

頸椎就無彻底搞番好,不過已經減輕左… 因為佢醫前已經講左係手尾長,我果次只得六星期在香港,佢話六星期唔會好得番,幾耐要看進展。佢叫我走唔醫。係我話乜水朋友介紹的,我好遠番黎架… 原來乜水係佢老母親戚,好啦,醫唔好的,可以減輕,但未好停左好大機會會返黎。

評分

查看全部評分

價值分別

評分

查看全部評分

seafoodfans 發表於 2023-5-17 03:37
氣功未遇過,針灸穴位就遇過得既… 多年前經朋友介紹去旺角一肥女人治頸椎舊患,由最先二三十分鐘痛會番 ...

您過到的女醫師還是很有料喔!

痛症要去根還真的非氣功按摩不可。

如果您的頸椎痛不涉及錯位或硬傷, 下次返香港搵我搞定佢, 一星期內去根。

師兄說到點子上了!

妙手回春振雄風 發表於 2023-5-17 18:10
您過到的女醫師還是很有料喔!

痛症要去根還真的非氣功按摩不可。

先謝過。 頸椎係職業病累積成移位壓神經線,幾十年,西醫話斷尾要開刀,天價手術費,(政府既我唔信,一野整死你無手尾),唔覺意瓜埋。忍唔到只有食止痛藥 (索粉拍針都得) 或打類固醇針.....

頸椎病其實是有先兆的, 只是人們不重視, 初期或者沒有錯位的時候很容易治癒;

一但錯位就只能手術治療, 好像是串網條進去, 和脊椎一樣的手術方式;

另外可以打“對閉”針的喔...

妙手回春振雄風 發表於 2023-5-17 20:58
頸椎病其實是有先兆的, 只是人們不重視, 初期或者沒有錯位的時候很容易治癒;

一但錯位就只能手術治療, 好像是串網條進去, 和脊椎一樣的手術方式;

就係啦,後生時無時間亦唔識..... 睇醫生都無個話我聽乜事… 到知道已經遲左。 請問乜野係對閉針 ?

評分

查看全部評分

妙手回春振雄風 發表於 2023-5-17 20:58

知道了,原來中文叫封閉針… 打過,打左症狀輕左無痛或無咁痛,對移位係醫唔好的,多打無益,含類固醇的。 但對因運動扭傷,如網球手等,可以快速唔痛,只要休息一排唔再打波或運動就會好番。 我係香港時都打過幾次,那時不知道是什麼,打左唔痛成年…

醫生朋友話我食大麻好過打類固醇針…hahaha,因為打類固醇多最壞係會引起癌細胞發爛渣,食大麻唔會,食得啱搞野爽死 …

評分

查看全部評分

我聽講“ 對閉 ”打多幾次就冇作用...

都係果句:預防勝過治療.

您初初都係認為自己身體好, 所以冇把小痛放心上...

妙手回春振雄風 發表於 2023-5-20 21:02
我聽講“ 對閉 ”打多幾次就冇作用...

都係果句:預防勝過治療.

後生時掛住揾錢,得閒緊係玩排先,而家變左痛一世…  不過都習慣啦,痛得利害咪拍丸囉。 久痛成醫,識得自已壓下推下移番正 d 就無咁痛。

評分

查看全部評分

seafoodfans 發表於 2023-5-30 12:52
後生時掛住揾錢,得閒緊係玩排先,而家變左痛一世…  不過都習慣啦,痛得利害咪拍丸囉。 久痛成醫,識得自已壓下推下移番正 d 就無咁痛。

有些人是姿勢不正確引起的, 也有人是被拍骨造成的;

椎骨兩側肌肉失去了彈性, 無法鎖正椎骨, 所以才變得醫不可癒;

其實, 拍咗丸做愛是不是提入啲同埋持久啲?

妙手回春振雄風 發表於 2023-5-31 22:00
有些人是姿勢不正確引起的, 也有人是被拍骨造成的;

椎骨兩側肌肉失去了彈性, 無法鎖正椎骨, 所以才變得醫不可癒;

睇拍乜野啦,拍左又想搞,好多都有幫助既,其實係麻木左,跟著就係滑牙越拍越多… 我好少拍野。痛到忍唔到食止痛藥多,不過都滑晒牙,我既份量係一般人既三四倍 。 識左老姣西後,佢好少比我拍野。 BTW,  拍野我覺得最好係打嘛啡針, 快樂過神仙,升天感覺,想乜做乜都特別醒。屌西感覺爽過其他。 不過上左引既都唔會再想屌西。

醫生話,運動係好,但我條頸唔適合劇烈運動,叫我屌西唔好咁主動,唔係真係唔知點幫我,話我食乜藥都滑牙,做人都滑牙……

其實你當一個係醫生醫同性有關既野,一個係出賣肉體

評分

查看全部評分

sukizheng 發表於 2023-6-1 08:20
其實你當一個係醫生醫同性有關既野,一個係出賣肉體

冇錯!

可是好多人都不明白, 他們以為有關 ‘ 性 ’ 的服務就是性服務。

学习了