[性知識] 兜兜轉轉咪又返嚟

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

仲話唔係傻!
個個都想做個精明人,
世上邊有咁多著數嘢...

年幾兩年前來做保健,
叫咗佢連續做幾次就可以返返去硬到綁綁聲;
佢話都唔係好差啫, 咁嘅年紀咁嘅狀態應該算正常啩, 咪平平地去抓下乜根都得啩?

梗係得啦!我咪咁答嘍~

今時今日又來搵返我, 話乜嘢“ 唔係好硬, 軟咗又硬唔返, 可唔可以同佢醫喔?”
有錢梗同您醫啦.
點樣聯絡係呢?

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

請問如何聯絡方法約做治療

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由

查看全部評分

統一回覆:
建議去返👉https://141hongkong.com/forum-518-1.html 搵又有報告又平價果的神醫...
我想找你治療

評分

查看全部評分

已嘗試了好多都是不行,所以想試你
lululam 發表於 2023-5-21 18:05
已嘗試了好多都是不行,所以想試你

咁樣啊... 介唔介意講下您都搵咗邊的?
可以联系一下吗

評分

查看全部評分

KamwayGinza 發表於 2023-5-22 07:58
可以联系一下吗

都係果句:建議去返👉https://141hongkong.com/forum-518-1.html 搵又有報告又平價果的神醫...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 07:15