[粗人粗語] 無語

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

您的男人淨諗住女人吸唔吸引...

唔諗下自己嘅“ 細佬 ” 點?

果的快射手去玩女, 入房出房得個個兩字, 都唔知有咩癮?

果的唔硬又或出唔到果的唔係比人趕出去, 就係加鐘又加鐘仲要比人冷言冷語、冷嘲熱諷...

女女聚埋一齊果陣呢啲就係話題, 係笑話嘅話!

哈哈,又幾真…… 我咸濕淫賤變態,我件老姣西都係咁話我,人越老越老越變態,一般女人我已經滑晒牙,吸引唔到我,就算好靚好好身材,引到鳩硬,一屌落去無感覺,唔駛三分鐘就唔想屌… 所以近幾年都少左去叫雞。真係試過比雞問我條咪有病,又有女人以為我基佬。哈哈哈……

去年有幾個黎做雞既女人找我,佢地係我一個做雞既朋友既所謂姊妹,黎到人生路不熟叫我得閒睇下佢地,唔駛靜係比雞頭擺佈老點… 半年多黎都成日見面飲茶食飯車去超市買餸,佢地都成日請食波餅借意揸鳩我,我一 d 屌佢地意思都無,佢地有次問我係咪基佬,我唔係,但雞妖鴨我都玩。跟著我叫埋老姣西出黎一齊飲茶… 重約埋佢地一齊去 quebec city 玩,一男四女住埋一間房… 我同老姣西玩既睇到佢地 o 晒嘴,有一個玩過下就加入...

因為呢幾個新雞友,佢地雞頭同佢地上網做廣告,我去睇下,比上面一隻雞廣告吸引左,係三通雞,佢話自從開發左後欄後,無此不歡,重可以玩 3p 拍埋片, 去到係一個三十幾既好姣下,真係廣告上既都有,問佢玩 3p … 原來係佢叫條仔黎一齊屌佢,或者 MFM, FMM, MMF .... 總之點屌點玩都得,佢係我近年覺得好玩會番食既一個,重同老姣西一齊去揾佢玩。

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

您的生活真正是精彩...

歌仔有得唱,有酒今朝醉 ……

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

seafoodfans 發表於 2023-5-18 09:21
歌仔有得唱,有酒今朝醉 ……

都啱~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-30 17:58