[粗人粗語] 約酒店女點知撞到之前 141 食過既女

簽到
有無師兄試過約酒店女點知撞到之前 141 食過既女,明明 600 而家變左 1200 ,你仲會唔會入房。

單選投票, 共有 53 人參與投票

投票已經結束

16.98% (9)
83.02% (44)
您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 1魄力 0 +200 魅力 +4 黃金 0 收起 理由
weareafinecity 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

通常係酒店囡做到咁上下之後自己出唻租房開檔的;好少可掉番轉一樓一轉番去酒店的吧??!!! 約個一樓一小姐出去開酒店房一件事啫;佢「升格」做酒店囡小弟就恭喜佢,祝福佢,但就唔幫趁佢了。
回覆 使用道具

回覆 使用道具

打炮虎 發表於 2023-5-24 19:41
通常係酒店囡做到咁上下之後自己出唻租房開檔的;好少可掉番轉一樓一轉番去酒店的吧??!!! 約個一樓一小姐出去開酒店房一件事啫;佢「升格」做酒店囡小弟就恭喜佢,祝福佢,但就唔幫趁佢了。

我識兩個女女都係由 141 轉左去酒店開工,一個係上環 KP 既,而家係上水一間酒店。
另一個係 TST FL,呢兩日都去左西營盤一間酒店。
回覆 使用道具

iamriddler 發表於 2023-5-24 23:14
回復 打炮虎 ##2 的帖子

唔係喎,我聽唔少係因為疫情期間無上面女仔落嚟,

疫情時啲酒店唔係封晒或者做晒集中營咩?
回覆 使用道具

ucc 發表於 2023-5-24 23:36
我識兩個女女都係由 141 轉左去酒店開工,一個係上環 KP 既,而家係上水一間酒店。
另一個係 TST FL,呢兩日都去左西營盤一間酒店。

咁會唔會收貴啲?會唔會幫趁???
回覆 使用道具

梗係吾入啦,六舊食到同埋已经食過
回覆 使用道具

有個141之前話依家房租太貴,荔56月租要成二萬,又冇唛客,都轉左上神房扮七日鲜。
回覆 使用道具

panpan6969 發表於 2023-5-25 10:37
有個141之前話依家房租太貴,荔56月租要成二萬,又冇唛客,都轉左上神房扮七日鲜。

哦呢個就合理了!而家分分鐘真係租酒店重平過租唐樓做交易!
回覆 使用道具

打炮虎 發表於 2023-5-25 00:20
咁會唔會收貴啲?會唔會幫趁???

KP 果個由 600 加到 1200, service 一樣,只係可以慢慢做。
TST FL 果個我就無問啦
回覆 使用道具

ucc 發表於 2023-5-25 13:44
KP 果個由 600 加到 1200, service 一樣,只係可以慢慢做。

嘩哇哇……double價錢,只係交易時間延長……小弟呢啲水向低流食唔起,寧願去指壓玩雙飛或者去夜總會了……
回覆 使用道具

ucc 發表於 2023-5-24 17:47
有無師兄試過約酒店女點知撞到之前 141 食過既女,明明 600 而家變左 1200  ,你仲會唔會入房。

Why need to paid double for the same girl.
回覆 使用道具

B-chow 發表於 2023-5-25 14:37
Why need to paid double for the same girl.

我諗唔係個個都會去一樓一搵女仔既。
有啲比得起錢又怕撞到熟人既,咪去酒店囉,呢班客又唔知果啲係 $600 141女,以為係 parttime 高檔野。
同去大排檔 或者酒店食飯一樣,同一碟餸唔同環境,價錢都唔同啦。
回覆 使用道具

其實 西 塊塊都一樣 差在有咩服務 玩得盡唔盡興
有D女女後生又靚 但無咩服務 吹幾下就帶套 草草了事
年紀大D 雖然唔係好靚  但服務多又好識捉心理 搞到經常反啅次數 比後生女多
回覆 使用道具

回覆 使用道具

ucc 發表於 2023-5-25 19:06
有啲比得起錢又怕撞到熟人既,咪去酒店囉,呢班客又唔知果啲係 $600 ...

Also agree with your point.
回覆 使用道具

ucc 發表於 2023-5-25 19:06
有啲比得起錢又怕撞到熟人既,咪去酒店囉,呢班客又唔知果啲係 $600 ...

咁又係
最主要都係視乎條女好唔好屌
正的話,畀雙倍都無所謂
去酒店仲有 feel!
回覆 使用道具

ucc 發表於 2023-5-25 13:44

西營盤可以一戰喎!
上水就咪搞我啦
回覆 使用道具

試過 KP 高妹sasa

OK 既佢本身都好高質
回覆 使用道具

iamriddler 發表於 2023-5-24 23:14
回復 打炮虎 ##2 的帖子

唔係喎,我聽唔少係因為疫情期間無上面女仔落嚟,

完全正確!疫情嚴重期間,1字女收開5百去酒店收1200!收4百幾嘅指壓女去神房收8百!不過咁啦,隨着通番關,所有打回原形啦!
回覆 使用道具