[男仕按摩預約] 🌟試過咁多條女,最正係波子 無套女郎,因為包百之百🔥環保中出🔥

簽到
名稱: 波子 無套女郎
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B98283-深水埗-一樓一-波子 無套女郎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

試過咁多條女,最正係波子 無套女郎,因為包百之百環保中出,真人好夠野性,淫蕩而嫵媚,白滑長腿,有波有蘿,一入到房就激情熊抱,佢笑容淫淫好熱情招呼,大波彈手超震撼,性感到爆,曲線浮凸,
纏埋我搖胸擺蘿撒嬌作嗲,整體望落去簡直係誘惑到爆。
熱情如火招呼我,侍浴功夫出乎我意料嘅正,
BM完水中簫,一臉飢渴嘅樣子,感覺一流!上床後,摩打脷錫暈我全身敏感點,錫埋個毛蛋,啜含住條腸橫吹直啜,毒龍鑽,鑽呀鑽;激情環保吹奏投入吹咗好耐,深喉打轉吸條脷打轉細佬頭,含實龜頭上下黎回吹奏,邊吹邊望,讓我享受到前所未有嘅舒服感覺,爽到出聲,
直接玩環保騎乘,環保做真心正,騎到啪啪聲,我用力向上頂到啪啪聲,爽到佢水流成災愈叫愈淫,換男上位超好好拮,瘋狂勁插;換推車,靚蘿夠彈力,好似姣到入骨咁叫我大力D插佢,屌到佢高潮迭起,最後興奮到環保中出,正正正!
無套內射
回復 zoomo ##1 的帖子

刺激啊

好靚女

我愛內射

正到無朋友,一定要試

果然好有食用價值