[性知識] 非凡口技結合秘技按摩才是為男人振雄風的王道

回覆 讚好 不讚 使用道具

mightyhead 發表於 2023-6-2 23:25
回復 mightyhead ##12 的帖子

吸引到好多人想試試妳的服務

我得一個熟客, 好好的客, 又有我鍾愛的大羅柚。

mightyhead 發表於 2023-6-2 23:27
回復 妙手回春振雄風 ##2 的帖子

我都唔識飲酒,否則就揾妳飲翻杯

咪玩啦!您係舊客冇錯, 但係唔係熟客。

熟客即常客。

试试你的治疗呗

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

KamwayGinza 發表於 2023-6-3 10:16
试试你的治疗呗

不是迫切需要治療, 更不是需要治癒, 只是想試試, 那就免了!

這裡有更多更便宜的治療方法
👇
https://141hongkong.com/thread-2870815-1-1.html

妙手回春振雄風 發表於 2023-5-31 08:00
以往有意少付款的全都是熟客,
下次記得補返給我喔。

本來熟客是多過一個的, 只是熟客以熟賣熟好難頂, 不是要求多多, 就是少付錢......

回復 妙手回春振雄風 ##23 的帖子

妳好多服務都係熟客先有,咁我呢個舊客就唔得了

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由

查看全部評分

回復 mightyhead ##27 的帖子

都無咩所謂啦,反正而家興趣都唔大了。

評分

查看全部評分

妙手回春振雄風 發表於 2023-6-2 23:48
咁, 最爽係邊種?
係咪次次都潮吹到?

做完即含最最最爽!
如果吹得好,小弟一定潮吹到
但要 make sure 對方係知悉呢回事
如果唔係就會出事啦

評分

查看全部評分

男潮吹,條咪出完野繼續玩再射過 ? 定係前列腺跟賓州一齊爆 ? 我鐘意前後一齊爆,可以連續射成十幾廿秒,爆完賓州繼續搞前後再爆都爽。 射完腳都重震,個腦空白暈暈地,真係清袋。有仇家斬都唔識郁。近來玩埋插鳩眼,爆得更激。

評分

參與人數 2魄力 0 +110 魅力 +3 黃金 0 收起 理由
weareafinecity 0 + 100 + 2 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

weareafinecity 發表於 2023-6-5 16:53
做完即含最最最爽!
如果吹得好,小弟一定潮吹到
但要 make sure 對方係知悉呢回事

出咗之後再吹, 而且手口並用進攻敏感點, 這樣就會有潮吹, 是這個道理吧?

評分

參與人數 1魄力 0 +100 魅力 +2 黃金 0 收起 理由
weareafinecity 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

seafoodfans 發表於 2023-6-6 02:53
男潮吹,條咪出完野繼續玩再射過 ? 定係前列腺跟賓州一齊爆 ? 我鐘意前後一齊爆,可以連續射成十幾廿秒, ...

男潮吹要在射精之後進行, 一定要在第二次射精之前完成, 潮吹噴水實際是膀胱受到性刺激後分泌了一種特殊的液體混合尿液噴出, 男女都一樣;

尿是什麼樣, 個個都知道的啦;

潮吹噴出的尿液顏色晶瑩如朝露, 而且帶有粘性;

一般情況下, 皮膚容易有觸電感的人容易潮吹, 反之難矣!

前列腺高潮和性高潮同時出現, 當然是極為美妙的體驗啦, 這就需要一個有口才的專業者啦, 對不對?

妙手回春振雄風 發表於 2023-6-6 16:22
出咗之後再吹, 而且手口並用進攻敏感點, 這樣就會有潮吹, 是這個道理吧?

唔駛手口並用小弟都潮吹到
只要中 point 就得

評分

查看全部評分

seafoodfans 發表於 2023-6-6 02:53
男潮吹,條咪出完野繼續玩再射過 ? 定係前列腺跟賓州一齊爆 ? 我鐘意前後一齊爆,可以連續射成十幾廿秒, ...

師兄你真犀利!小弟仲未見識到兩度一齊爆!

weareafinecity 發表於 2023-6-6 17:36
師兄你真犀利!小弟仲未見識到兩度一齊爆!

第一次前後一齊爆係同條姣西去泰國玩,佢話揾多隻妖玩三文治.... 隻妖重靚過姣西,到我做中間果件時,爆左成半分鐘… 起身都起唔到。

評分

查看全部評分

妙手回春振雄風 發表於 2023-6-6 16:32
男潮吹要在射精之後進行, 一定要在第二次射精之前完成, 潮吹噴水實際是膀胱受到性刺激後分泌了一種特殊的 ...

哦,明白,我應該試過,不過當係射精… 我吞過,是味道不同的。呢樣野,爆完虛脫,全身鬆軟晒。

年輕時遇到臭味相投的,玩乜都好玩。而家就唔臭味相投的乜都唔想玩。

評分

查看全部評分

謝謝分享

評分

查看全部評分

seafoodfans 發表於 2023-6-6 20:18
第一次前後一齊爆係同條姣西去泰國玩,佢話揾多隻妖玩三文治.... 隻妖重靚過姣西,到我做中間果件時,爆左成半分鐘… 起身都起唔到。

完來係三文治!
可惜小弟暫時未有呢個勇氣接受到

評分

查看全部評分

weareafinecity 發表於 2023-6-6 17:35
唔駛手口並用小弟都潮吹到
只要中 point 就得

聽師兄這樣說, 我更相信不是每個人都會出現潮吹了, 我試過吹爆之後繼續吹, 沒夠硬就爆了第二次, 如是者應該就是不可能出現潮吹的人。

seafoodfans 發表於 2023-6-6 20:32
哦,明白,我應該試過,不過當係射精… 我吞過,是味道不同的。呢樣野,爆完虛脫,全身鬆軟晒。

年輕時遇到臭味相投的,玩乜都好玩。而家就唔臭味相投的乜都唔想玩。

師兄好嘢喔!

潮吹出的所謂尿液應該是無味道的吧?