[性知識] 非凡口技結合秘技按摩才是為男人振雄風的王道

如果搞屎眼前列腺爆果 d 唔係尿,同扯到行分泌出黎既應該一樣,同精差不多,稀 d ,無咁黏,有時幾好味。

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

回覆 讚好 不讚 使用道具

妙手回春振雄風 發表於 2023-6-8 00:02
聽師兄這樣說, 我更相信不是每個人都會出現潮吹了, 我試過吹爆之後繼續吹, 沒夠硬就爆了第二次, 如是者應該就是不可能出現潮吹的人。

我都相信係
就正如唔係所有女都可以潮吹?

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由

查看全部評分

seafoodfans 發表於 2023-6-9 01:56
如果搞屎眼前列腺爆果 d 唔係尿,同扯到行分泌出黎既應該一樣,同精差不多,稀 d ,無咁黏,有時幾好味。

那是前列腺液, 前列液沒有那麼多;

按摩前列腺時有的人會有很多的前列腺液出來, 通常都是灰灰黃黃, 明顯不健康;

有時見到從尿道口流出來的透明液體就是啦。

weareafinecity 發表於 2023-6-9 16:54
我都相信係
就正如唔係所有女都可以潮吹?

網上說女人潮吹的機會是兩萬分之一。

對於男潮吹好像沒有統計數字。

評分

參與人數 1魄力 0 +100 魅力 +2 黃金 0 收起 理由
weareafinecity 0 + 100 + 2 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

妙手回春振雄風 發表於 2023-6-10 11:58
網上說女人潮吹的機會是兩萬分之一。

對於男潮吹好像沒有統計數字。

我都算屌過好多女人,好多水,屌完張床濕到大過佢個屎忽就唔少。未親眼見過女人噴水噴到好似睇四仔咁

我叫我果 d 係前列腺高潮,如果同射精一齊黎好過引…  唔知同唔同所謂既男人潮吹。我就一定要前後一齊搞先會一齊爆。單係屌西屌屎忽唔會有前列腺高潮。靚仔做鴨時無呢樣野,比人屌屎忽只係覺得幾爽。無做就無乜比人捅屎忽, 係三十幾時識得個好淫賤既女人比佢搞屎忽開始有…… 而家件老姣西一齊都快有十年,佢鐘意幾條鳩一齊玩,成日捉埋我一齊去,同佢單對單都係乜窿都玩加埋道具,所以兩條友都次次爆到七彩,不過都未見過佢噴水,G SPOT 爆就有。

seafoodfans 發表於 2023-6-10 19:29
我都算屌過好多女人,好多水,屌完張床濕到大過佢個屎忽就唔少。未親眼見過女人噴水噴到好似睇四仔咁

我 ...

您啊真係乜都試過晒, 咁傳統式性愛應該搞您唔定嘍?

妙手回春振雄風 發表於 2023-6-10 23:18
您啊真係乜都試過晒, 咁傳統式性愛應該搞您唔定嘍?

傳統既無引好耐啦。 細細個就比人教到唔知好定壞。所以老婆都走左三個。

大師, 點樣系TG聯絡你?

seafoodfans 發表於 2023-6-11 01:16
傳統既無引好耐啦。 細細個就比人教到唔知好定壞。所以老婆都走左三個。

緣深緣淺不一定與性事喜好有關。

py69 發表於 2023-6-12 12:38
大師, 點樣系TG聯絡你?

為什麼聯絡我呢?

mightyhead 發表於 2023-6-3 19:14
回復 妙手回春振雄風 ##23 的帖子

妳好多服務都係熟客先有,咁我呢個舊客就唔得了

您都幾搞笑, 有VIP不做, 偏偏計較什麼什麼客!

回復 妙手回春振雄風 ##51 的帖子

有時我都唔知妳係點計法的

評分

查看全部評分

mightyhead 發表於 2023-7-11 10:40
回復 妙手回春振雄風 ##51 的帖子

有時我都唔知妳係點計法的

為何要計來計去呢?
色情服務哪裡沒有呢, 一幢樓裡都有百多個提供色情的美女;

然而, 本姑娘提供的, 也是您之前幫襯開的VIP項目, 不但迅速提升性能力, 而且有痛治痛, 無痛排毒, 似您般已介入男性退化的年齡的這個階段, 更加需要這個項目, 花點錢買百歲康健, 總比讓身體機能急劇退化的好, 帳是不是應該這樣算?