[吊人發洩] 唔該見到個牌"請稍候"就唔好㩒鐘啦

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

即係咁,大家好緊火去洗樓想快手睇啱就入閘我好明白。
但係見到反左牌就唔好㩒鐘啦,冇開門都仲要係咁㩒,想點呢?
都唔係一次半次,係唔係谷精上眼盲X左?
阻人扑野死左會俾人燒春袋ga
回復 小黃 ##1 的帖子

咪住先……有時確實係個小姐唔記得咗反牌的。小弟都領過嘢,不論係喺房做緊嘢時畀人撳鐘搞到個小姐要圍條巾趕客先發現原來無反牌;又或者小弟見「請按鐘」就去撳鐘,點知房內傳出「做緊嘢呀!」,唯有笑笑幫佢反埋牌去「請稍後」然後離去……

不過,又真係有啲死仔係撳人鐘唻催鐘的。你話「阻人扑嘢死咗會畀人燒春袋」,佢可以鬧番你轉頭話「你搞咁耐你夠阻我扑嘢啦,咁你又畀人燒春袋呀」……
回覆 讚好 不讚 使用道具

成日都有呢啲盲毛~唔掛牌都按鐘都試過

小黃 發表於 2023-6-2 15:12
即係咁,大家好緊火去洗樓想快手睇啱就入閘我好明白。
但係見到反左牌就唔好㩒鐘啦,冇開門都仲要係咁㩒,想點呢?
都唔係一次半次,係唔係谷精上眼盲X左?

對! 講得好!!

深水埗特別多!
之前長安有位技師連牌都廢事掛!都有D仆街照撳鐘!

打炮虎 發表於 2023-6-2 15:39

咪住先……有時確實係個小姐唔記得咗反牌的。小弟都領過嘢,不論係喺房做緊嘢時畀人 ...

曾經有d阿女傾計講起,佢哋話有d好撚無聊嘅仆街,平時都係齋㩒唔幫襯㗎喇,佢哋仲會特登去「玩反牌」!等d阿女明明反咗牌都比人不停㩒鐘😅

Shallwetalk 發表於 2023-6-2 17:41
成日都有呢啲盲毛~唔掛牌都按鐘都試過

以前試過,條女即刻叫得仲大聲,喺我耳邊講話大聲啲咁條死仔唂精上腦

有時係隻雞既老公仔女,送湯水或攞錢……

係好乞人憎,阻住晒

近期見好多盲毛遊客都係咁

佢哋真係當條女係公厠。。入去痾完就算。。

lokielok 發表於 2023-6-4 17:36
曾經有d阿女傾計講起,佢哋話有d好撚無聊嘅仆街,平時都係齋㩒唔幫襯㗎喇,佢哋仲會特登去「玩反牌」!等d阿女明明反咗牌都比人不停㩒鐘😅

呢啲仆街仔,抵佢哋打一世J...........

打炮虎 發表於 2023-6-6 10:04
呢啲仆街仔,抵佢哋打一世J...........

疫情前上過件USB,揼到一半有個應該係佢以前熟客明知反左牌都㩒鐘,最慶係條女好似自己Book左邊個都唔知,揼到一半開門問佢:乜我約左你咩?跟住條友up左幾句廢話疑似R水吹,條女話有人響度做緊嘢條仆街仲死Nur話「仲有d嘢同你講」,搞到我要吉起身大嗌:「見唔見到反左牌呀?仲有咩未講完?」,條女果刻見我慶先識乘勢打發佢走!

呢個世界盲毛多就梗,但有時d女都有問題,果件USB就算揼得幾好都冇用,揾一次就Blacklist

評分

參與人數 1魄力 0 +200 魅力 +4 黃金 0 收起 理由
弓長張 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

darkchris999 發表於 2023-6-7 13:40
疫情前上過件USB,揼到一半有個應該係佢以前熟客明知反左牌都㩒鐘,最慶係條女好似自己Book左邊個都唔知 ...

哇著衫打柒條友啦!自己無囡搞,就要人哋都無囡搞,或者搞得無癮。

不過條囡亦都真係唔識做。有本事,真係咁冧個「以前熟客」,就叫你著衫走,話「本小姐而家唔做你生意做番我老相好,唔該你走」吖笨……

打炮虎 發表於 2023-6-7 20:25
哇著衫打柒條友啦!自己無囡搞,就要人哋都無囡搞,或者搞得無癮。

不過條囡亦都真係唔識做。有本事,真係咁冧個「以前熟客」,就叫你著衫走,話「本小姐而家唔做你生意做番我老相好,唔該你走」吖笨……

我都明白始終d盲毛如果賴死唔走的話又係難搞,但開門咁樣咁樣畀條仆街糾纏住的話真係非常唔識做

darkchris999 發表於 2023-6-8 13:27
我都明白始終d盲毛如果賴死唔走的話又係難搞,但開門咁樣咁樣畀條仆街糾纏住的話真係非常唔識做

突然諗起︰有啲囡係咁借啲意做少幾分鐘,諗住你唔會cheap到夠鐘時你會同佢講「你頭先同個舊客吹咗七分鐘水,唔該你補番時」……

有條女做開不反牌,有客按鐘,叫他入來在另一房等,試過全裸開門,叫了你入去另一房-等

通當啲囡會叫出去話唔得閒就算。

thx for sharing

精上脑