[男仕按摩預約] 🌟冰冰陀地專業SM女王對高潮的控制確頂級,刺激我每個G點,真是高潮迭起,滴蠟真的夠頂癮

簽到
名稱: 冰冰陀地專業SM女王
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B72457-尖沙咀-樓上骨-冰冰陀地專業SM女王.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

還記得一年前疫情高峰時間,大部份一樓一囡囡都休息避疫,咁啱我亦中咗而且康復埋,變身免疫人仕,當然要試吓出精啦,誤打誤撞,就搵咗冰冰陀地女王,初戰高潮控制,絕對係人生最高享受,非一般囡囡可以比疑,高質女王服務,即時成為我嘅至愛選擇,每次搵冰冰都有新玩意,今期就試咗令人心跳嘅SM滴蠟遊戲,睇片就睇得多,親身體驗都係第一次…….

準時到達冰冰陀地女王工作室,地方又大交通又方便,洗完白白返上床,女王一身SM戰衣,我細佬已經有晒反應,冰冰女王先替我換上頭套,SM味十足,加上鎖扣,身體任由女王把玩,先來個夾Lin,我即時叫床扯旗,爽快happy,冰冰玉手撫弄下,實在靈魂升空了…….

接着是主菜~滴蠟高潮控制,睇住熱騰騰嘅蠟一滴一滴到身上,心跳加速,滴到我乳頭興奮點,更是看到肉緊,我又叫着叫着,再來是一路向下滴,噢!噢!享受確難以想像,點點熱蠟滴下,痛而不傷,確是神奇無比,到了後來的密度加快,我碌野已經被蠟包圍,噢!呀!冰冰女王對高潮的控制確頂級,主攻LinLin和細佬,刺激我每個G點,真是高潮迭起,滴蠟真的夠頂癮,呵!足足廿多三十分鐘,我才苛打出精,極暢快的高潮享受,揀冰冰陀地女王,實在是我最明智的選擇,應該好快返食。
師兄識嘢喔,支持
回復 Ltypry ##1 的帖子

果然好有食用價值

無敵誘惑,扯撚晒旗

睇到我流晒口水

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:50