[男仕按摩預約] ❤淼淼青筋巨乳的威力,令男人沒法擋

火.. [複製鏈接]
名稱: 淼淼❤波大腰幼手骨重
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/B90530-北角-樓上骨-淼淼❤波大腰幼手骨重.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡 : 淼淼
地區 : 北角
返食指數 : 8.5/10
相頭: 7.5/10 有明星feel,似邊個就唔記得
身材: 9/10 34D真波、走肥
服務: 9.5/10 自己體會就明白點解會有9.5
環境: 8/10 乾淨企理

早2日收工, 赲赲地想按摩, 打比心目中target ~ 淼淼
但要一個中後才有位,唯有附近食D野。夠中就按圖索驥。
開門睇落斯文靚女,
但我對眼描到落佢胸口, 嘩~屌吖~一副戰鬥格身材, 巨乳得黎仲要有埋青筋, 見到佢條波隙深溝, 真係大家都唔洗諗就知道用黎玩啦。就係咁, 喺細佬控制大腦嘅情況下, 我就連價錢都未問就狗衝入房。入到房, 冷靜左少少, 就同佢傾好價錢同服務時間, 原本本身自己預打算玩60分鐘就算, 但見到呢對可一不可再的巨乳, 就唔爭在嗰少少錢話玩90分鐘啦。阿囡先示意我除衫, 幫我掛好, 然後我就沖涼, 而佢就去整理骨床啦。急不及待嘅我, 好快沖完就出去, 然後光脫脫扒上床, 扒低之前, 我就忍唔住用手踭唔覺意咁撞落佢對大波度, 好彈手呀!!! 然後我就乖乖扒低, 俾佢開始乖乖咁同我做part.1啦。阿囡先幫我開背, 都有板有眼, 言談間聽佢講之前係做financial,
唔怪得佢唔 learn重有時代感。傾傾下,呀女揼落都夠力, 拉筋亦舒服, 唔會擢到我痛, 而佢穴位上亦按得幾啱位置。中途有幾下仲響埋骨添, 我敢講佢揼骨係一班馬。揼左都有45分鐘, 佢就開始幫我推油, 推到我成身涼浸浸, 都好舒服。而且佢對青筋巨乳仲有意無意好似隕石咁撞落我背脊度, 攪到我嗰刻真係好唔專心推油, 跟住佢叫我兀高少少個蘿柚, 同我掃下股, 反手推下我細佬, 我細佬已經硬到不行了...我之後轉返身, 佢就錫我兩邊乳雲先熱身, 然後我忍唔住示意我都想錫下佢乳雲, 同玩下佢對隕石般大嘅巨乳, 我一邊錫, 一邊揸, 仲要一隻手揸唔曬佢對巨乳, 呢一刻嘅心情興奮, 我相信好多師兄都會明白吧? 到我玩夠錫夠,佢就落少少油喺佢對巨乳上, 然後盡情同我細佬夾夾夾, 我真係細佬舒服之餘, 我仲有視覺享受。由於我太耐無玩巨乳關係, 本身推油嗰時, 阿囡反手攪我細佬時, 我已經high到想射(當然我忍得住)。到阿囡真正入戲玉幫我夾嗰時, 我唔洗一陣, 細佬已經敏感到忍無可忍, 射左少少出來, 我仲唔小心走火射左少少上佢下巴度, 不過阿囡無怪我, 最後仲伸手溫柔幫我細佬繼續擢, 擢埋淨返嗰啲精華出來, 等我唔會出唔曬, 唔舒服咁走, 佢認真唔話得了。

評分

參與人數 27魄力 +4 +1740 魅力 +52 黃金 0 收起 理由
呃HaDiu 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
我要扑 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
SangSungMan 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
aaa3A 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
ForeverPlayer 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
淫西粉絲 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
3Dcooler 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
李大咀 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
前後花園 + 1 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
淼淼#B90530 + 1 + 10 + 1 0 thanks darling support
weareafinecity 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
tamama 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
edwardlaw00 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
chiwahxxx 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
or3909 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
qkc2968 0 + 100 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
yesno 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
EricMaEricMa 0 0 + 1 0 🤔 有圖有真相!鳩噏無閪用!
閒常人 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
ykmong 0 + 100 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
ooappleoosm 0 + 100 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
ken1967 + 1 + 100 0 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
willgood629 0 + 100 + 3 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
射多D + 1 + 10 + 1 0 讚👍 這真實報告相當精彩!
五條煙 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
林肯也要西 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
KenjiBIG 0 + 10 + 1 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!

查看全部評分

好正呀!認真正,唔係講笑
回覆 讚好 不讚 使用道具

開心去看看

又有好野食~~多謝介紹~

好野一定要推..........thanks

不容錯過    不能錯過

正,必食之選 !多谢師兄分享!!!!!

多謝分享咁好既妹妹

性感吸引, 火辣誘人

夠激情 呢個女真係好吸引

看起來很正,有機會一定去試一下。多謝師兄分享

又有好野好西佷啦

Nice cotents and much thanks for sharing

咁正咁就一定要去試吓啦!

超索!!!正到脾!!!

Hot sexy girl

身材正,可以一試

多謝索女推介

正到冇朋友