[男仕按摩預約] ❤值得一去的黑絲索腿靚女技師,請大家多多指教及支持!

Looks sweet and sexy
回覆 讚好 不讚 使用道具

✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend

✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!

講多無鳩為!約炮最實際!

柔情掃股+ 全身漫游

按摩推油;人體漫遊

全套+柔情掃股+全身漫游+制服誘惑

前列腺推拿+推背+拉根+治肩頸痛

柔嫩魔術手,魔術手掃蛋,魔術手掃屁屁

芳名: Arsa❤黑絲索腿
地區: north point
環境: 8 亁淨企理
相頭: 7 幾靚女
身材: 8 大波, 身型靚, 對腳無得輸
服務: 9

電話預約,按圖索驥,一開門嘩左聲, 心諗咁正一陣會唔會好快走火架, 不過唔理啦勇字在心口,衝呀!!一開始都係自取其浴, 之後女女就拖我去床就開始PART 1

P1: 比我想象中舒服, 女女按得舒服, 力度剛剛好, 大家都有傾計communicate一下

P2: 按完背就開始RPP, 有小小觸電感覺, 之後轉身幫我抓龍筋,我
有感覺, 之後就開始進入高潮
佢用佢對黑C靚腳開始挑逗我個身,俾佢玩左陣我都不客氣玩返佢對腳, 之後佢好似女朋友咁訓係我隔離攬住我,
之後佢錫下我身和錫LIN,之後佢就坐上我身到PATPAT對住我,我係咁搓佢PATPAT和玩腳之下我細佬順利升空

女女做完PART 2後見還有時間還幫我按頭, 走時睇睇錶仲過左鐘, 所以我絕對會番食

按摩推油;人體漫遊

波推,按摩推油;人體漫遊

gogogo

按摩推油+推大脾筋+淋巴排毒+保健護理

有全裸全身推油服務,想起都舉旗敬禮!

制服 全身按摩

多謝分享

最近都係滾得多,周身骨痛,去完旅行想鬆一鬆,想試啲真係可以鬆到,又唔係美容骨,又見到之前唔同師兄都有推介,就決定試一試
北角Arsa,紅人真係要提前預約。
入到房,間房空間足而且佈局雅絰,自取其浴後就有一次性毛巾提供。感覺乾淨好多。
P1: 因為去完旅行,成身都好攰,先講左邊個地方特別攰,就先踩全身鬆鬆先,相當夠力,仲有踩埋鬆腳板底,算係另類腳底按摩。踩完全身之後,就開始用指按,有按埋頸和手。之後就推油,最後幾下推油係幾有力,按過的師兄應該有同感。按完係鬆到唔少旅行疲憊。
P2: 一開始先Body, 然後RPP,放風箏同搾牛奶, 最後手技,表情誘惑再加上夾出嚟。
評價:
-間房比較舒服,而且arsa相頭同服務唔錯,難怪咁多師兄推介,玩得盡興。
-服務:按得準同有力,絕對唔係hea 按, 加上後生, 有身材, 最重要係超過7年骨技,part2 又投入好多,再加上合理價錢。值得推薦同100%番食。

ArSa在北角算是数一數二嘅骨女,而且骨手又好得,最重要是夠晒姣,一路揼骨一搞佢都唔會反抗,更叻嘅
喺好反應得來唔會搞亂佢嘅揼骨過程,唔會顧此失彼。
先睇幾幅相再談其他:
搭骨手勢當然重要,條女身材好樣靚亦好緊要,Arsa
有晒呢D必要野,最重要係夠姣!波大好彈手,滑淨有
揸手,而且身材相當唔錯,對腳又靚。可以話係Perfect!看貼出來三張相就知我麼信口開河。
- 大場出身經過專業訓練,唔係講吓算,力度同穴位又
準,
-識得推淋巴同前列腺,呢两樣冇得扮識,試過就知。
-地方清潔,一入門口就睇到,當然人都好企理啦!
-個人興趣係社交舞,需要男女合作,同做愛一樣。
講多無用,親身去試最實際,基本簡單介紹同幾張相己
經夠決定上唔上得過,影相交到功課有突,而且我講我嘅感受同經歷可能跟你唔同。我只能提供客觀參考。謝謝!