SAS Plus Class Stockholm to Oslo

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由斯德哥爾摩飛奧斯陸一粒鐘咁短航程, 冇商務位坐, 不過而家坐經濟位可以加嘢, 等你坐得舒服啲, 我加咗Fast Track, 過安檢唔使排隊

另外加埋lounge

可以去食啲嘢

夠鐘先去閘口

上機兩個兩個位唔算好迫

都有嘢食不過係個包, 我飲罐汽水算, 機長一定係好趕時間, 唔使45分鐘到步

評分

參與人數 2魄力 +5 +150 魅力 +7 黃金 0 收起 理由
LasCases + 5 + 50 + 5 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
fortunerfamily 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

到处飞走走看看,楼主的人生真是精彩啊。。

評分

參與人數 1魄力 +2 +160 魅力 +2 黃金 0 收起 理由
HKtraveler + 2 + 160 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

回覆 讚好 不讚 使用道具

到處走走。

評分

參與人數 1魄力 +2 +160 魅力 +2 黃金 0 收起 理由
HKtraveler + 2 + 160 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

45分鐘都想坐business, 師兄真有米!

評分

查看全部評分

商務通常有自己通道過安檢/出入境, 又有lounge, 比多啲我覺值得, 但兩小時以下行程, 如啱啱呢個, 冇乜所謂啦, 有時香港塞起車嚟都唔止