Austrian Airlines Business Class Longyearbyen via Oslo to Vienna

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係長年城玩咗幾日, 跟住我去下一站, 奧地利維也納, 坐奧航, 但第一程飛返奧斯陸都係坐SAS, 兩間航空公司code share, 同之前嚟一樣都係果架機果啲位, 不過學到啲新嘢, 當空姐比盒零食我時, 我問佢攞罐啤酒, 佢竟然答我, 因為時間已經過咗凌晨兩點, 挪威法例唔比賣酒, 飛機都唔可以, 所以冇

好快到奥斯陸, 我去咗lounge不過唔係食嘢, 喺霸咗個比人打電話/conference call嘅小房瞓覺, 早餐都冇食

跟住坐奥航

坐位係兩個兩個位, 因為啱啱瞓醒唔記得影相, 不過跟住食呢個熱辣辣嘅早餐就醒哂, 竟然幾好味

個零鐘就到維也納, 呢度嘅機場快綫係雙層, 出市區只要十幾分鐘

評分

參與人數 3魄力 +6 +400 魅力 +12 黃金 0 收起 理由
Winston91 + 1 + 250 + 5 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
LasCases + 5 + 50 + 5 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
fortunerfamily 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

期待Vienna的报告,玩得开心些啊楼主。。

評分

參與人數 1魄力 +2 +160 魅力 +2 黃金 0 收起 理由
HKtraveler + 2 + 160 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

回覆 讚好 不讚 使用道具

稱心旅程。

評分

參與人數 1魄力 +2 +160 魅力 +2 黃金 0 收起 理由
HKtraveler + 2 + 160 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

我都好想去維也納!

評分

查看全部評分

回復 HKtraveler ##1 的帖子

玩完北歐,玩中歐,一路向南。

評分

查看全部評分