[精兵召集] 發文及閱讀權限

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

發文及閱讀權限,暫時會放寬觀察,
希望各位c兄自律,廣告文一律彈開咪搞搞震,
其次本區版規已過時而,稍後時間會重新定制本區版規,
多謝各位c兄支持本台及本區

補充內容 (2023-7-6 12:41):
舊有的報告,如果樓主想加返閱讀權限,請pm提供連結給我,會代為加上權限

補充內容 (2023-7-6 13:00):
經過今次事件,權限不夠的會員,請好好增值自己權限

評分

參與人數 25魄力 +1 +1550 魅力 +42 黃金 0 收起 理由
sincerely01 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
peter343 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
bbqjoe 0 + 50 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Cyberkim 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Spiderjohn 0 + 50 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
koo123 0 + 25 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
skyad 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
nw167 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
阿力達 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
剛剛進場 0 + 50 0 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
plasticifation 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
bangkok_hero 0 + 10 + 1 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
sathai 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
starhie 0 0 + 1 0 💯 你做到了,講到4台所有兄心聲!
acc988 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Luckyeverday 0 + 50 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
lads 0 + 10 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
190250 0 + 105 + 3 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
kiddy 0 + 100 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
FunnyFun 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
chryo 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Wolfarrow 0 0 + 1 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
Mr.TT 0 + 200 + 4 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
settt 0 + 50 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
守株待兔 + 1 + 250 + 5 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

多謝有評分的c兄。

主題放成晚冇人回應,之前呱呱嘈d人呢?
放寬左就失哂蹤,唔該你地識做,留言感謝本台高層人士,
冇人感謝高層的話,我會要求高層權限升返上去
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 bangkok ##2 的帖子

Thanks, CHING. 50 is a bit too harsh.

又變返50😭

多谢师兄,不过50权限真的有点难

50权限 就算想留言都留不了

40都算啦,依家仲50😓

Chanr 發表於 2023-7-7 10:41

留個言感謝姐...咁難講出口咩…

先感謝版主同高層比個平台我哋交流

都理解個做法.令大家多交流其實好既

如果淨係得伸手黨仲要厭三厭四,好打擊想出報告既師兄

半年前仲好多報告,但係之後好多伸手黨仲要背後話人

我認識有啲師兄都已經小出報告

支持版主同高層

評分

參與人數 1魄力 +10 +500 魅力 +10 黃金 0 收起 理由
bangkok + 10 + 500 + 10 0 用心回應,版主認同

查看全部評分

感謝版主,支持論壇💪💪💪

Chanr 發表於 2023-7-7 10:41

想大家留個言感謝高層都咁難,你講唔出口唔會迫你,
泰區亦唔會留你

多謝師兄

唯有升級到50權先睇,草住先

感謝維持論壇風氣的管理們~~
好的風氣需要各位帶動跟保持.

努力提升自己到50的閱讀權限!

評分

參與人數 1魄力 +10 +300 魅力 +10 黃金 0 收起 理由
bangkok + 10 + 300 + 10 0 多謝分享,小小獎賞,以示鼓勵

查看全部評分

首先多謝版主處理同高層放寛處理
我都奇怪咁耐都冇人留言
可能大家都誤會咗系公告,睇完就算
至少一開始我都系咁諗

評分

參與人數 1魄力 +10 +300 魅力 +10 黃金 0 收起 理由
bangkok + 10 + 300 + 10 0 用心回應,版主認同

查看全部評分

Luckyeverday 發表於 2023-7-7 13:03
首先多謝版主處理同高層放寛處理
我都奇怪咁耐都冇人留言
可能大家都誤會咗系公告,睇完就算

你講既以為通告,睇完就算我明白,
所以2樓我再補充返,希望權限較低的會員,
能出句聲幫忙感謝上層,但原來係一件咁難既事

啱啱好努力咁去到40,而家又要變成50

管理團隊總是辛苦

辛苦 管理員了..