[一樓一] 要真女友反應,一定試太子混血小女孩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

此囡囡並非真Mix,都係廣告商幫佢起既名,佢都係d中醫推拿畢業,懷才不遇,迫於無奈到港搵快錢成就夢想既新移民,所以囡囡落地唔夠兩星期,房門見藝名叫「小玉」。

囡囡唔算靚,普通陀北樣,3X,無咩波,我個人食後感,囡囡有3優點:

1. Pat Pat夠firm,因有做運動,玩狗仔拍拍聲一絕!
2. 新下海,100%超真超自然反應,每一串肌膚都好sensitive,錫、唎都好易令佢震晒,佢會超激咁同你打車輪,身體郁動都幾狂野,佢好快有高潮!
3. 唔吹鐘、超有禮,如你俾佢好印象,佢會offer送按摩。(利申:佢有俾offer我,但我無take。)

總結:囡囡絕對係食真反應之選,係清泉啊!但如果各下係好玩波、好靚囡、好長腿,咁就去1樓 或 上多幾層搵食啦!

好耐無出食後感,簡單寫寫。

評分

參與人數 11魄力 0 +1045 魅力 +20 黃金 0 收起 理由
bun_gel 0 0 + 2 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
AirDoor 0 + 50 0 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Tongchan1 0 + 20 0 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給y力支持!
五味子 0 + 50 + 1 0 😎 內容超越碌鳩,向你低頭!
Manlikewoman 0 + 50 + 1 0 😘 欣賞你!只叫雞唔自瀆!
or3909 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
5267 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
HK_donk 0 + 150 + 3 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
ken1967 0 + 100 0 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Johnny0t 0 + 25 + 1 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
Legend_HK 0 + 200 + 4 0 She is AMAZING ! Seen twice already. Next week again.

查看全部評分

多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享

你有足夠實力既話,真反應唔係難搵。。。。

回復 zzza ##6 的帖子

真反應 加 新下海 (無撈味) 就真係好難搵!

可能我唔會浪費時間玩洗樓玩尋寶,所以得數睇廣告,但結果都係食來食去都係果2-3位相熟,發洩下,慣性消費就算啦!

多謝分享

Edited by Legend_HK at 2023-9-6 14:00

Reply iandbilly91 ##1 Add Thread

THANKS, excellent, also my views from 2 sessions with her.

She is AMAZING...and will see a RUSH of gweilos knocking at her door
because of 2 GREAT Reports (Senior Members) posted THIS WEEK on the English Forum.

Just Can't Get Enough...of Sexy Baby!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend

多謝分享

C兄響太子邊樹啊???

回復 iandbilly91 ##1 的帖子

多謝分享

回復 alexhui15 ##11 的帖子

荔枝角道56-58號

好👌

多謝分享

Reply iandbilly91 ##1 Add Thread

🤩 Thanks for sharing 🤩

多謝分享

多謝師兄分享

多謝你嘅分享

多謝師兄分享