[食家報告] 泡泡浴

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛從東京玩了9天回香港. 平時好少出報告, 不過今次想寫兩句

我從當年4台推介C記開始玩泡泡, 雖然唔平(當時應該計返要6千幾港幣), 但質素服務係頂級既.

之後冇得玩, 去試過女X, 男X... 心灰意冷轉戰泰國, 大阪.

今年初日本版好熱鬧, 又悶悶地決定再試試佢.

6月同上星期共試左6 次, 我想講Versxxxxx 真係唔好去. 風月樓安排的反而有驚喜, 當然同當年C記仍有距離 (6月試的兩個比較普通我亦有反映, 不過九月其中一個女女已經好接近)

我知有師兄見佢地網頁寫得較實收平有意見, 但呢行根本唔透明. 佢事先講明, 明買明賣我覺得可以接受, 其他大部份店其實都會收  gaijin tax, 不過大家唔識日文唔會去同佢計.

如果你時間/資源有限, 想有一定質素保證, 比起一D 極似廣告既"代post"報告, 佢的確係一個非法唔錯既選擇. 如果你自己有更好門路, 當然可以skip 呢遍文, 你亦都唔需要留咩我玩開18-20 2萬女學生, 直接上一頁就好.  

希望幫到一D想體驗泡泡既新手. 試完自己判斷.

感謝風月樓大哥門既安排, 亦令我決定下一次旅行都係會去東京
thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

近排真係多左好多疑似案內人感謝案內人報告

我係窮人,真係玩開二萬幾食 18-20 歲学生妹,如風月X 都有 18,19 歲学生姝,我即去

先唔講係咪真18-20歲學生妹,服務性質已經完全唔同啦

Harukiuranotabi 發表於 2023-10-15 19:29
先唔講係咪真18-20歲學生妹,服務性質已經完全唔同啦

绝对同意

好多人去完泡泡浴,都投訴收完外国人料金,冇大車,冇環吹,冇NS/NN

去風俗店,冇外国人料金,三份一價錢,服務同日本客人完全一樣,大車,環吹,口爆,NS/NN 可交涉

還有,我的報告有真圖有真相,唔係P圖,我唸除非眼有問題,應該一眼就可睇得出係 18-20 歲啦

多謝分享

多謝分享
泡泡浴我都好想試下

其實目的係介紹一d起碼有一定水平嘅俾新手試

老手有心嘅亦可介紹其他地方俾大家,咁就最好

最後想講,泡泡嘅體驗唔只係扑野,大家各有所好,財力時間亦唔同情況,試過就知邊樣啱自己。

supnew 發表於 2023-10-15 20:14
绝对同意

好多人去完泡泡浴,都投訴收完外国人料金,冇大車,冇環吹,冇NS/NN

大哥, 我都唔知你玩開間風俗店响邊🤣🤣🤣🤣
如果我有得玩你嗰間風俗店, 我都唔玩泡泡浴🤣🤣🤣🤣

師兄可唔可以畀啲提示

謝謝資訊

以前C記最簡單
明價實碼

回復 sosofuxk ##1 的帖子

感谢您的好评!有機會的話,請您再嘗試我們其他的女孩。在同等價格下,我們認為我們平均水平是外國人的最佳選擇。

因為我也是從一個玩家到在這裡工作。

歡迎您的再次光臨!

回復 supnew ##2 的帖子

哥,您好,其實在日本的法律要求下東京泡泡浴的年齡要在20歲以上。

確實有18-20但是法律對這部分女孩有點曖昧。

所以我們集團整體的招聘年齡在20以上。(泡泡浴行業)

sosofuxk 發表於 2023-10-15 21:30
其實目的係介紹一d起碼有一定水平嘅俾新手試

老手有心嘅亦可介紹其他地方俾大家,咁就最好

有財力者,唔會介意做水魚,,更加可突顯有錢人身份

精明消費者,都係不計較價錢,只着重性價比

我現在泰國食緊女,都要回帖回私訊,辛苦命

fengyuelou 發表於 2023-10-16 02:05
回復 supnew ##2 的帖子

哥,您好,其實在日本的法律要求下東京泡泡浴的年齡要在20歲以上。

我都知泡泡浴要20歲以上,反而風俗店可以18歲

我之前都講過,如真係要去吉原泡泡浴,揾風月X 好過揾其他

陳永6 發表於 2023-10-15 22:46
大哥, 我都唔知你玩開間風俗店响邊🤣🤣🤣🤣
如果我有得玩你嗰間風俗店, 我 ...

我都好想開店名與眾同樂,但隻癈老井底蛙會即時爬出來咬我,我真係好驚

我巳俾左好多提示,有ching 都估到,在cityheaven 肯做功課,根本不難揾到

去过,都是直接去的。提前预约没试过,下回试试

Tried 風月樓 last month, really saved you lots of time and good services. Highly recommended.

风月楼在本坛口碑真不错啊!有机会一定拜访!
不过风月楼一家独大的样子,别的成熟的大集团不做外国人生意吗?

回復 songmeizisuan ##18 的帖子

全国地区像我们一样有管理招聘能力的有三四家集团,说实话都不屑于做外国人生意,我们也是开放部分名额让外国人体验游玩,马上还有一家新的集体交给我们代运营。

評分

參與人數 1魄力 0 +1 魅力 0 黃金 0 收起 理由
songmeizisuan 0 + 1 0 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

回復 supnew ##14 的帖子

谢谢哥的回复。祝您泰国游玩愉快~