[食家報告] 新手東京風俗初體驗 泡泡浴報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新手東京風俗初體驗 high嘢報告
https://141hongkong.com/thread-2980757-1-1.html

新手東京風俗初體驗 泡泡浴報告

泡泡浴自己預約詳細報告 女X
都係一早喺四台做咗大量功課,然後喺各泡泡浴自家網再搵邊啲女生會接外國人之后直接上佢twitter問,問咗十幾廿個唔同店,一半有回覆,有啲翻譯完都唔知佢講乜,最後決定約位幼幼童顏 Yuzu,相片非常可愛白淨,回覆比較快又會講清楚怎樣確認,如不可電話確認就要早一天到店付款,最後我當然電話確認不到,直接落店家付全數 85000 120分,早一天我落歌舞伎町搵jk前就先去付款,全程用翻譯機溝通到,當日準時到店入休息室服務員熱情招待,我用翻譯機同職員講已經預約 Yuzu,坐十分鐘就安排上房,人生第一次親眼見到泡泡女生眼大大水汪汪都幾靚女,有啲包包面可能baby fat  皮膚並不是相片咁白,146細細粒個種肥都可接受,資料上係c級真人當然無c啦比例都ok嘅所以冇大問題,估佢26歲慢慢幫忙除衫然後上色狼椅再入浴缸浸浴,色狼椅上都好舒服入浴缸就冇潛望鏡,然後用手勢問我想水床先定上床先,我想中間休息時間多啲當然上床執劑先啦,我先錫暈她全身硬哂換位到她進攻見她要上套吹我問可吾可以吾用,說不可以外國人必須用,我即時心裏吊咗一聲之後吹極我都吾夠硬唯有直接落水床,水床都好好舒服既始終女生有質素,水床冇吹直接上套終於出左一Q,之後上床休息飲杯野開似互相巢下我心唸要上套就吾使佢吹喇,我主攻奶完佢全身一硬就直入插埋佢最後出埋第二Q。
落休息室自行離開,冇車接送。
因第一次玩咩都吾識比較,以為除左上套吹外都應該ok,亦都真係冇比較冇傷害原來下一間泡泡先係合理服務水平。

評分

參與人數 9魄力 +1 +525 魅力 +13 黃金 0 收起 理由
巨Lin 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
DavyChong 0 + 50 + 1 0 🤔 有圖有真相!鳩噏無閪用!
XXforever 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
powergw 0 + 25 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Wasixsix + 1 + 150 + 4 0 👍
Tokaj 0 + 50 + 1 0 😘 欣賞你!只叫雞唔自瀆!
hkgals 0 + 50 0 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
supnew 0 + 150 + 3 0 😘 欣賞你!只叫雞唔自瀆!
leoleo92 0 + 50 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

85000带套吹真没什么性价比
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝師兄分享 非常實用

戴套吹 会不会很没意思

有咩店是不呃外国人的

多謝師兄分享

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
我噻 这么正!

多謝分享
原來呢間都要8萬5😵

有没有要求cosplay?
预约时候可以选1~6 cosplay服装

85,000, website 20 歲 變26歲, 帶套吹, 我真係接受唔到

我在大阪風俗店, 18-20歲, 100% 大車, 環吹, 69, 中出可交涉

thanks for sharing

歲數既20=26 又真誇左少少既,  不過黎香港埋掛26-28, 點知被拉時, 新聞報原來已經40

可能生得後生美魔女果種

Versailles?
多謝分享

qweeeq 發表於 2024-1-15 04:12
Versailles?
多謝分享

Empress Pegnant Jyotei

多謝分享

多謝分享

supnew 發表於 2024-1-15 02:40
85,000, website 20 歲 變26歲, 帶套吹, 我真係接受唔到  

我在大阪風俗店, 18-20歲, 100% 大車, 環吹,  ...

師兄跪求店名

回復 達叔叔 ##1 的帖子

多謝分享

supnew 發表於 2024-1-15 02:40

我在大阪風俗店, 18-20歲, 100% 大車, 環吹,  ...

吉原年齡係咁玩法,冇計

hkgals 發表於 2024-1-15 03:04
歲數既20=26 又真誇左少少既,  不過黎香港埋掛26-28, 點知被拉時, 新聞報原來已經40

可能生得後生美魔女果種

吉原年齡入職之後就唔會增加
有D中女寫22,實際已經係三字頭

多謝師兄報告,吉原好多恰9外國人,班架仔又民族主義高,成日屌9D女接外國人,攪到外國人去好易cut服務

DavyChong 發表於 2024-1-15 12:37
多謝師兄報告,吉原好多恰9外國人,班架仔又民族主義高,成日屌9D女接外國人,攪到外國人去好易cut服務

不只吉原、好多地方見你是外國人都玩9你

恭喜師兄食到好嘢,正點

相頭好似幾正,食到好野

原來依間都偏貴服務都係一般

DavyChong 發表於 2024-1-15 12:34
吉原年齡入職之後就唔會增加
有D中女寫22,實際已經係三字頭

後生靚女唔駛去泡泡浴咁辛苦, 日日本番咁多劑好快殘, 多數男人都鍾意後生女, 所以泡泡浴, 係女都話二十頭呃 9 人

後生靚女都去風俗店做啦, 一星期返一兩日又得, 是否本番自己決定, 所以風俗店大把 18-20 歲学生妹, 美少女JK風俗店, 實際年齡只差一兩年, 我 2022年 10月去食過D女, 巳超過七成換血, 大把新女食, 玩極都唔厭

powergw 發表於 2024-1-15 08:39
師兄跪求店名

Ching 好似玩到免費中出啦, 大把女食了, 你玩開外送, 响cityheaven 做下功課應該知我玩開边D店