[性知識] 信不信由你

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0221_00822_001.html
抓x根唔配伍前列腺按摩者,真係要留意下前列腺。
回覆 讚好 不讚 使用道具

捅鳩眼啦,我捅左兩三年,超爽,而家痾尿暢順,無分叉無尿頻無夜尿,夠剌激射精力度猛。醫生話我前列腺細番… 我無食藥無做過手術。

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
妙手回春振雄風 0 + 10 + 1 0 +1 我支持你!

查看全部評分

seafoodfans 發表於 2024-2-25 21:46
捅鳩眼啦,我捅左兩三年,超爽,而家痾尿暢順,無分叉無尿頻無夜尿,夠剌激射精力度猛。醫生話我前列腺細番… 我無食藥無做過手術。

用肛塞塞入屎忽度,會撞擊到前列腺,據說前列腺經常被刺激
大大降低前列腺增生的可能,至少我和一眾長期都有用肛塞入士
都冇前列腺問題

評分

參與人數 1魄力 0 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由

查看全部評分

江交樂 發表於 2024-2-25 19:20
都冇前列腺問題

是的… 我肛塞鳩眼條都有玩,一齊前後捅,高潮射到腳軟爽到暈。

畢業去做雞,熱列真持二百斤長命千歲,全民是雞,

咁大塞落去

評分

查看全部評分

YCriku 發表於 2024-2-26 11:29
嘩 咁大塞落去

我個屎眼可以隨時塞拳頭入去

回復 seafoodfans ##3 的帖子

自己按與被人按,是有分别的,自己按比較方便也省錢省時間。

江交樂 發表於 2024-2-26 03:20
都冇前列腺問題

事後别忘了煉提肛。

YCriku 發表於 2024-2-26 11:29
嘩 咁大塞落去

大小都有

妙手回春振雄風 發表於 2024-2-26 09:28
回復 seafoodfans ##3 的帖子

自己按與被人按,是有分别的,自己按比較方便也省錢省時間。

多數是我條女老姣西這樣搞我,先是滿足了她的性慾,然後到她這樣玩我,有時有其他人加入一齊玩。我早就玩到滑晒牙,一般性愛搞不到我高潮射精的。

評分

查看全部評分

妙手回春振雄風 發表於 2024-2-26 17:30
事後别忘了煉提肛。

提肛對我已經完全冇用,因為我的肛門已經被過度擴張
比生過仔的女人個西更闊更鬆弛,10cm的巨無霸肛塞都可以塞入去
A2 (1).jpg

評分

查看全部評分

seafoodfans 發表於 2024-2-26 18:41
多數是我條女老姣西這樣搞我,先是滿足了她的性慾,然後到她這樣玩我,有時有其他人加入一齊玩。我早就玩到滑晒牙,一般性愛搞不到我高潮射精的。

哦,既然是這樣,最好事前事後叫女伴為您做一下三角區域的保健按摩。

江交樂 發表於 2024-2-26 19:36
提肛對我已經完全冇用,因為我的肛門已經被過度擴張
比生過仔的女人個西更闊更鬆弛,10cm的巨無霸肛塞都可以塞入去

每天三分鐘,堅持天天練,您會發現利處不只是那個位置。

妙手回春振雄風 發表於 2024-2-27 11:25
哦,既然是這樣,最好事前事後叫女伴為您做一下三角區域的保健按摩。

謝謝,有的

seafoodfans 發表於 2024-2-28 00:43
謝謝,有的

提肛也要試試,長期堅持,定見成果

妙手回春振雄風 發表於 2024-2-27 19:27
每天三分鐘,堅持天天練,您會發現利處不只是那個位置。

咁我不妨試試看,可能令屎眼緊番些少冇咁鬆弛

屎眼玩得太多會唔會瀨屎?

評分

查看全部評分

singsingwong 發表於 2024-2-29 01:22
屎眼玩得太多會唔會瀨屎?

一般肛交不會,但如果是好似我咁玩到拳肛交,
用巨無霸肛塞(超過8cm的)塞入屎眼,就有瀨屎的可能
大便失禁(瀨屎)亦跟年齡層有關係,我玩屎眼超過50年
50歲前仍未有大便失禁

評分

查看全部評分

回復 singsingwong ##18 的帖子

用手或者用不太粗的器具是不會出問題的。