[唱K-GF] 3上聖地

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見佢個名幾吸引, 就上去玩下.

第一次.

1ST PART 中女(算...預左)....2ND PART 嘩...(可以用怪物來形容).....3RD 正常人一個.....4TH 來左個不錯玩 樣子都OK 玩洛好好FEEL既本地人(金魚) 都後生既(本來心動拿佢電話,但怕自己會沉.....真係幾有FEEL ^_______^)

第2次.

1ST PART 既然是第一次既2ND......之後MAMA又話D本地女好番緊工, 換下換下都3,4個之後來左個都幾好既女(好高),  但一入來西面 ....what the hell...幾好都好西面no way, 唔洗10分鐘叫佢搵mami來換. 最後都係要個好小小既北方佳麗到最後.

第3次.

今次改早場去....無女得個隻怪物....自己唱半個鐘k 就算.....hkd97...100不用找.

唔係第1次個個甘有feel,  我跟本唔會去第2,3次 我諗應該沒有第4次.......和要去真係6:00pm之後.....
原帖由 play69boy 於 2010-3-31 01:49 發表
見佢個名幾吸引, 就上去玩下.

第一次.

1ST PART 中女(算...預左)....2ND PART 嘩...(可以用怪物來形容).....3RD 正常人一個.....4TH 來左個不錯玩 樣子都OK 玩洛好好FEEL既本地人(金魚) 都後生既(本來心動拿佢電話 ...

經驗之談....nc d 早場....
雖然鐘錢係平 , 但去到等於自己一個開間房黎唱 k....無謂 la
原帖由 souma 於 2010-3-31 10:04 發表

經驗之談....nc d 早場....
雖然鐘錢係平 , 但去到等於自己一個開間房黎唱 k....無謂 la

無錯....早場如果要去不如去K壓發洩下好過.  

C兄, 有沒有好野介紹下, 大家PM交流下~
早場得隻怪物要食自己! ! !!!
早場打怪獸!!

原帖由 play69boy 於 2010-3-31 14:09 發表

無錯....早場如果要去不如去K壓發洩下好過.  

C兄, 有沒有好野介紹下, 大家PM交流下~

真係唔好意思喇呢位 ching ~ 早場真係冇乜推薦
原帖由 souma 於 2010-4-1 10:12 發表

真係唔好意思喇呢位 ching ~ 早場真係冇乜推薦

唔緊要, 晚場都OK嫁 keke~~
呢個塲冇乜好野唔去好過~~~
因為佢地set 好晒唔比你嘈住人. r 100貼士我知邊個, 就係我講既怪物......c兄真有品, 可以坐個半鐘...   其實同價錢 可以去jardon個d. 頭part都唔洗食怪物. 最多比個好好既北北你
有次本來想去JPC, 但唔覺意係樓下個層出左.....費是樣衰 改去左樓下.  jpc 有沒有好野介紹?

試下新場

行行下手痕上去睇有囡囡. 振宜大廈果間前名叫金莎, 裝修新爭 價平
家名叫聖地
原帖由 Man733 於 2010-4-25 18:18 發表
行行下手痕上去睇有囡囡. 振宜大廈果間前名叫金莎, 裝修新爭 價平
家名叫聖地

ching , 睇左幾次都唔知你想月講咩.....
原帖由 Man733 於 2010-4-25 18:18 發表
家名叫聖地

你係出 ad....都唔該唔好響人地唱衰呢個場既 post 入面黎出丫....
你一 d 都唔專業喎 ~
[quote]原帖由 souma 於 2010-4-26 11:36 發表

你係出 ad....都唔該唔好響人地唱衰呢個場既 post 入面黎出丫....
你一 d 都唔專業喎 ~ [/quote

又唔係一面倒唱衰  1/3 機會有好野都唔係十分衰, 最多係晚上先去囉, 我係高官 唔點名都係 1/3 機會先食到好野, 有時d mama san 寸過鬼 重焗9氣.

不過 條友好明顯用copy, 但 copy 少左d野.  

勇士

我今早去過一次  有好野19ages  後生既北方佳麗 & 陀地靚妺  , HKD$200 and 貼士, 好抵下
原帖由 成熟男 於 2010-4-26 19:55 發表
我今早去過一次  有好野19ages  後生既北方佳麗 & 陀地靚妺  , HKD$200 and 貼士, 好抵下

C兄, 有沒甘數呀....pm 個名來睇睇

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 02:09