點解最近咁多新手一出聲就閙人

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://141hongkong.com/forum/vie ... age%3D1&page=26  
#506 & #508

點解最近咁多新手一出聲就閙人, 好好地討論下唔得既

Leo2003 師兄, 我唔係新手好耐啦.

如果你由五月一直有追開呢個帖, 了解到樓主嘅經歴同所作所為, 你都會鬧埋一份.

除非, 你認同 "個fd又忍唔住,用紙巾掟佢,佢還手掟番個fd,我叫個fd停手", "你一輩子做小姐啦", 呢啲舉動同說話.
原帖由 郎心久廢 於 2010-7-21 15:07 發表

Leo2003 師兄, 我唔係新手好耐啦.

如果你由五月一直有追開呢個帖, 了解到樓主嘅經歴同所作所為, 你都會鬧埋一份.

除非, 你認同 "個fd又忍唔住,用紙巾掟佢,佢還手掟番個fd,我叫個fd停手", "你一輩子做小 ...

我唔係認同,不過無必要為一個咁既人(男/女),攪到個forum ..........唉
原帖由 Leo2003 於 2010-7-21 15:38 發表

我唔係認同,不過無必要為一個咁既人(男/女),攪到個forum ..........唉

咁個台都唔係冇規矩嘅, 例如禍不及祖宗親人.

各舒己見, 閙人/俾人鬧都司空見慣. 後幾個 post 雖然唔係新人, 但咪一樣勁抦佢
原帖由 郎心久廢 於 2010-7-21 15:53 發表

咁個台都唔係冇規矩嘅, 例如禍不及祖宗親人.

各舒己見, 閙人/俾人鬧都司空見慣. 後幾個 post 雖然唔係新人, 但咪一樣勁抦佢

所以我都廢事再睇
大家善用 (舉報) 功能,  等餅主扣爆佢分咪ok仔囉 ............

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:21