步兵片不断委缩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家有没有覺得步兵片市場似乎不断委缩,不但新作越來越少,女優質素也大不如前。一些主要大公司系列好像sky angel, red hot, kamikaze等作品數量少左好多,tora-tora-tora,pink puncher等更已經唔見咗,只有東熱仍能越做越旺。

真懷念2007-2009上半年那段時間,不断有1,2级騎兵片女優下馬,包括有小澤瑪莉亞,小坂めぐる,香坂百合,前島美步,伊沢千夏,つぼみ,立花里子,大沢佑香,高瀬七海,早川瀬里奈,石川鈴華,みづき伊織,遥めぐみ,相崎琴音,桜井梨花,桜子,紋舞らん,紅音ほたる 等,令人目不暇給呢。 相對之下,今年步兵片似乎充斥着素人片或舊女優的翻抄作品.

不知大家有没有同感呢?
Western AV also has the same problem
回覆 讚好 不讚 使用道具

whats 步兵片???

你講起我又覺
都好既,唔洗成日開住部機download

還記得1,2年前每星期在旺角"巡視業務",都有很多4仔新貨,但現在就差得遠...

其實都唔係無,不過女角唔靚啫!

D靚女被人私有化拍AV兼SP

東熱仍能越做越旺,週不時飲頭啖湯0添~~~

原帖由 slovenia 於 2010-8-17 23:39 發表
還記得1,2年前每星期在旺角"巡視業務",都有很多4仔新貨,但現在就差得遠...

委縮嘅其實係樓上走鬼舖, 而家上到去同一年前比真係少咗好多好碟.

原帖由 prozac 於 2010-8-19 22:07 發表

委縮嘅其實係樓上走鬼舖, 而家上到去同一年前比真係少咗好多好碟.

我覺得剛剛相反,樓上舖反而更自在,不像以往在商場提心吊胆(很怕看見熟人呢

原帖由 king69 於 2010-8-19 09:51 發表
東熱仍能越做越旺,週不時飲頭啖湯0添~~~

東熱雖然制作簡單但明刀明槍,看來是走對了方向.

原帖由 paulho1234 於 2010-8-17 01:18 發表

步兵=冇碼, 騎兵=有碼,明未???

thanks! Understood now !!