新仔一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我想問第一次去~去邊好同邊到安全D~我本人先20~從來都味去過呢D地方~想請各位大大幫幫忙講D地方俾小的去~
我廿歲時候先剛出來工作, 晚上番學.

溝女就是公司同事, 出去玩是體育會活動

邊有去嫖妓架~

依D野系中坑先去玩

廿歲仔建議不應該嫖妓!

正直之時, 溝女都易過人啦~~

留番中年以上先做嫖妓之事啦!

補充:

廿歲在於經濟上是一個問題?

沒有經濟能力就唔應該做依D花費野

如你有米去溝女就可, 洗鬼叫雞呀!

唔好去學人玩嫖妓呀!

壞了你前途~~

真是屬未學行先學走呀!

溝到女我就唔洗黎呢到~本身樣唔多好先想試下~我都有番工同番學(成績還可)~經濟上唔算大問題~去1,2次應該OK~加上我上深圳唔洗錢(本人在地X做)~
話時話, 而家係CP真係成日見到後生仔, 金毛飛,
MM話處男都試過, 大學生都有(個位大學生更加SHOW堆自己張學生證)
答返你先, 唔知你預幾多錢,

估你得自己一個人, 又估你可以過夜,
去D台啦, 大把人開團, 熱門CA/CP場齊晒
但記住人地開團就肯定過河濕腳
未試過就唔好試,此乃不歸路
原帖由 車路仔2 於 2010-9-17 00:11 發表
廿歲在於經濟上是一個問題?

沒有經濟能力就唔應該做依D花費野

如你有米去溝女就可, 洗鬼叫雞呀!

唔好去學人玩嫖妓呀!

壞了你前途~~

真是屬未學行先學走呀! ...

睇得出師兄系肺腑之言,希望唔好對牛彈琴啦
原帖由 強生生強 於 2010-9-17 00:39 發表
話時話, 而家係CP真係成日見到後生仔, 金毛飛,
MM話處男都試過, 大學生都有(個位大學生更加SHOW堆自己張學生證)

大學生唔比鹹濕架咩...小弟碩士添... 一樣去玩
原帖由 climbb58032 於 2010-9-17 00:03 發表
我想問第一次去~去邊好同邊到安全D~我本人先20~從來都味去過呢D地方~想請各位大大幫幫忙講D地方俾小的去~

要安全 (講緊嘅係唔怕俾人捉掃黃, 唔係指打劫偷竊),
一定係本地制作, 或者馬交, 不作他選     返大陸玩, 有一定嘅風險

至於乜野好玩, 視乎個人嘅感受喜好
有人無酒不歡 (仁 K), 有人要條女千依百順做到足 (桑拿), 有人只求一洩 (快仔)....
但係師兄你乜都未試過, 即係講空氣

如果你冇朋友引路..... 作為入門, 最好跟團唱下仁 K
識番啲志同道合嘅淫友, 其他野自然陸續有來
原帖由 climbb58032 於 2010-9-17 00:29 發表
溝到女我就唔洗黎呢到~本身樣唔多好先想試下~我都有番工同番學(成績還可)~經濟上唔算大問題~去1,2次應該OK~加上我上深圳唔洗錢(本人在地X做)~

溝女唔係靠個樣,係靠把口架

從來都味去過呢D地方,建議就無謂去試喇
你話晒都有番工同番學, 即係有同事和同學, 只要唔撬人牆腳, 都應該有得食, 一開始都係搵下呢啲對象先啦. 除左ching 講既風險外, 上面女女的經驗多, 隨時令你舒服到死. 當然, 有好野食就係人都想, 但最怕你食慣左到時適應唔到啲住家菜. 當你遇到好對象時到時唔係你唔想對佢一心一意, 而係好難番唔心思思再去偷食, 都係三思. 而且你只係二十, 大把青春, 過多三四年都係食白果再試都未遲啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:10