論壇規則 (更新: 2016-01-01)

火..   [複製鏈接]
Yes.........ok
回覆 讚好 不讚 使用道具

發不到pm

發不到pm

為何我每次發pm...都說.....收件人Array不存在,請返回修改。
我都沒有加人叫Array..請各位幫幫手

請參考米奇版主所發之通告

http://www.141hongkong.com/forum ... &extra=page%3D1

4) 為什麼發不出短消息   
短消息 (PM) : 新會員暫時是不能用pm 'Private Message or Personal Message 私人口信)功能與其他會員通訊, 直至 (積分/威望夠21分) 成為註冊會員. 收件有容量限制, 每級組別有不同. 詳細查閱” 我的權限”頁面.

如何用pm http://141hongkong.com/forum/vie ... &extra=page%3D1

原帖由 子龍2 於 2007-9-14 11:40 發表
發不到pm
為何我每次發pm...都說.....收件人Array不存在,請返回修改。
我都沒有加人叫Array..請各位幫幫手

是否未在"發送到"一欄上寫上對方的 login id 呢?

或者你可以先到對方的資料頁面, 然後再按"發短消息", 對方的 login id 就會自動填到"發送到"一欄內.

回覆 #1 admin 的帖子

明白晒, 收到!!!

我想問.....

點解我無得係<賽後報告>發新主題既
係咪新會員唔得?我唔清楚,可以入話我知嘛?

原帖由 扑野之達人 於 2007-9-19 09:39 發表
點解我無得係發新主題既
係咪新會員唔得?我唔清楚,可以入話我知嘛?

溫馨提示 :

~        新會員註冊頭半小時是不能回貼
~        新會員頭一小時只可回15個回貼. 如太早達上限, 可先往小遊戲區玩一玩,
             直至第一個回貼時間一小時後, 再閱貼子及回貼支持.
~           每一個回貼有一分, 2個台幣
~        成人討論區之賽後報告區, 要求註冊會員(21分)以上級別才可出貼

每一個回貼有2個台幣    我甚少去台灣,可否轉換成港幣架?

講真啲虛擬金錢有咩用途架 ?  

原帖由 Asso 於 2007-9-19 14:27 發表
每一個回貼有2個台幣    我甚少去台灣,可否轉換成港幣架?

死.... 比你捉到痛腳.... 即改.......

原帖由 Asso 於 2007-9-19 14:27 發表

141香港除了有討論區之外, 也設有不同娛樂設施給會員.  (見右上角”141設施”).  
使用每一種設施將先要扣減一定網幣.  現有設施如下 :-
l        141娛樂場
l        小遊戲
l        141銀行
l        彩票中心
l        虛擬形象
l        寵物中心
l        會員改名中心

:)

老油劍 該用戶已被刪除

老油劍 該用戶已被刪除

原帖由 老油劍 於 2007-9-20 08:26 發表

唉..........................................無人理禾   

點解我無依行

回覆 #133 老油劍 的帖子

我都無.....

會唔會版主先有...................

我尋晚出左個報告,但今日發現唔見左,我個post係咪有問題?

老油劍 該用戶已被刪除

老油劍 該用戶已被刪除

老油劍 該用戶已被刪除

老油劍 該用戶已被刪除

老油劍 該用戶已被刪除