論壇規則 (更新: 2016-01-01)

火..   [複製鏈接]
回覆 讚好 不讚 使用道具

老油劍 該用戶已被刪除

唔该

我想问

幾时才出post 相 ?
幾时能更換头像, 變做我的相片..
謝.

老油劍 該用戶已被刪除

原帖由 米奇 於 2007-9-19 12:18 發表

溫馨提示 :

~        新會員註冊頭半小時是不能回貼
~        新會員頭一小時只可回15個回貼. 如太早達上限, 可先往小遊戲區玩一玩,
             直至第一個回貼時間一小時後, 再閱貼子及回貼支持.
~           ...

哦....原來係咁,明白哂,唔該你

回覆 #1 admin 的帖子

已細心讀了,完全收到!

Absolutely.

以前出過份報告, 立即俾人唱話Ad, 因此好耐冇再上黎, 費Q事冇癮.

依家再上黎發覺唔可以出新貼, 唔知係咪改左要儲夠幾多權限先可以呢?

原帖由 大力DD 於 2007-9-23 20:05 發表
以前出過份報告, 立即俾人唱話Ad, 因此好耐冇再上黎, 費Q事冇癮.

依家再上黎發覺唔可以出新貼, 唔知係咪改左要儲夠幾多權限先可以呢?

請參考:

http://141hongkong.com/forum/vie ... &extra=page%3D1

hi,有冇人可以教我點樣增加閱讀權限呀?

唔好意思,果版野我唔係好明,姐係點昇級?係咪回帖多d就可以?

原帖由 霹靂火 於 2007-9-27 09:14 發表
hi,有冇人可以教我點樣增加閱讀權限呀?

同上
http://141hongkong.com/forum/vie ... &extra=page%3D1

回覆 #153 趙雲 的帖子

我開始有d明,等我慢慢吸收下先,唔該晒,師兄

lanloy 該用戶已被刪除

原帖由 lanloy 於 2007-9-28 19:04 發表
我在上傳附件橺內按瀏覧後插入圖片,
再在瀏覧右邊長格(第二格開始)續格填插入圖片名稱, 例如:
第一幅 123.JPG  右第二格長格內填上123.JPG  
第二幅 124.JPG  右第三格長格內填上124.JPG  直至插完為止
最後按發表 ...

積分             級別     (擁有權限)
        0-20       新會員
      21-50       進階新手 (可用短消息, 可用 URL 做頭像)
     51-200       註冊會員 (可以 upload 頭像)
   201-500       中級會員
  501-1000      高級會員 (可於帖內上傳圖片)
1001-3000      金牌會員 (可於簽名檔中使用[img]標籤)
3001~            論壇元老

你只有45分.

lanloy 該用戶已被刪除

原帖由 lanloy 於 2007-9-29 10:18 發表
多謝賜教.
尚有問題不明
URL 是什麽 ?
UPLOAD頭像,是不是可上載圖片 ?

URL--網址
頭像--會員名稱下方之圖片
right click 圖片 > 內容 就會見到 URL
UPLOAD頭像是可以上載圖片(只限頭像)

原帖由 lanloy 於 2007-9-28 19:04 發表
我在上傳附件橺內按瀏覧後插入圖片,
再在瀏覧右邊長格(第二格開始)續格填插入圖片名稱, 例如:
第一幅 123.JPG  右第二格長格內填上123.JPG  
第二幅 124.JPG  右第三格長格內填上124.JPG  直至插完為止
最後按發表 ...

已發現問題所在.
"上傳附件"的欄位, 現在只會在擁有上傳權限時才會出現.

原帖由 趙雲 於 2007-9-28 19:21 發表

積分             級別     (擁有權限)
        0-20       新會員
      21-50       進階新手 (可用短消息, 可用 URL 做頭像)
     51-200       註冊會員 (可以 upload 頭像)
   201-500       中級會員
  ...

版主:我都明白了,謝謝包交

老油劍 該用戶已被刪除