3P 分享(3)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前文提要 : 我和ALAN及他太太在K房內已開始有所行動,ALAN負責把風,我就一邊唱,佢老婆就幫我含和夾腸仔。

ALAN見我地玩得咁開心,最後亦忍唔住,亦把條野放在他太太口中,佢老婆好野,兩條含都可以,女人口大這時用得著,當時ALAN背著K房門口個窗,所以外邊根本睇唔到我地做咩,最記得,我和ALAN一邊合唱,佢老婆就兩條一齊含,這光景超得,再個幾分鐘我地兩個都射了在佢老婆個口度,佢老婆就飲一淡BEER就連精吞落肚勁 !完事後,我沒有留底再玩,比左自已份K房人頭錢就走。回家途中還在回味,講真這次是我最激的一次,咁樣玩法。

第二日返到公司,跟ALAN MSN,回味昨晚的經驗及感受,言談中提到,原來ALAN第一次見Partner都會搵K房見,原因好過飲野時如果佢太太對partner唔適合咁就無野講,K房就唔同,唔適合咪唱吓,玩吓骰鐘等,無咁奇怪,佢話通常約親肯出泥見10個只得2﹣3個肯,在網上講到又點又點,不過佢都明白佢地又不是後生,靚仔靚好,可能有D人約見在遠處見到就調頭走,所以亦係點解約在K房見的原因,你唔到我地咪自已唱,佢話佢地有時興起都會唱唱下叫佢老婆架。

有時佢地會搵商場的殘人洗手間扑野,嘩真頂佢唔住,我話你地結緍咁來,仔都5﹣6歲,都咁有興趣扑難得,佢就話我同老婆都大食及要新鮮,但又唔會自已各自出去玩,所以早兩年就開始玩3P及交換。咁我問你點說服你老婆,佢話最初都抱試吓問,無知得唔得,但係我地有一個共同須要就係對性的要求。更何況都年紀大左無咩話唔敢試,不過佢始終係女人,最初都係扭扭令令,試過有一次明明約好左,見左都OK,但上到酒店,最終都唔比。

咁我問最終你地點樣令到老婆真係肯玩呀,佢話首先要搵一D唔好咁狼的先,第二要有情趣,要私文,佬都可以,但如果成個泥工地盤個隻就唔好,最重要的係真係要耐性慢慢玩,呢D都係ALAN對佢太太開出選擇的條件等佢老婆知道在這過程中她是被尊重及參予者,不要像4仔片只給人出火。

簡談中我就問咁幾時可以再約去酒店玩,你老婆對我有好感嗎 ? 。。。。。。。待續 !

回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for the  posting, awaits next part

幾時會戍PART4 呀

回應 videogril 的帖子

在這兩天內,同時只希望大家可以多一些資料參考,如何在SEX Party中與伴侶enjoy

thx
waiting for your part 4

回應 zakuII 的帖子

你有參加SEX PARTY??
但通常D SEX PARTY都係仔多女小,
要玩得投入未可以ENJOY

回應 飛行員 的帖子

3P 都係 sex party !

如果攪手有控人數就唔會有咁的事,在香港現玩4次6男8女的她們年紀 25﹣34,舊時Yahoo有一個群組 叫做 交換具樂部,一個月有兩次聚會,私人的玩過2次,都 4男6女咁玩,

我之前都參加過,但係男多女小.
加上女性質素比較差.yahoo果時我就沒有玩過.

zakuII 發表於 2010-12-30 16:50

如果攪手有控人數就唔會有咁的事,在香港現玩4次6男8女的她們年紀 25﹣34,舊時Yahoo ...

CHING
可唔可以俾條link嚟??

thank for sharing

Thx for sharing! Awaiting for Part 4.............

正呀!有無好介紹??????????????

zakuII 發表於 2010-12-30 12:18
前文提要 : 我和ALAN及他太太在K房內已開始有所行動,ALAN負責把風,我就一邊唱,佢老婆就幫我含和夾腸仔 ...

part 3

awaiting part iv

3P既參加者會唔會帶套

回應 ccwolf 的帖子

當然要 !

Good! I'm waiting for part 4!

zakuII  兄~~好心急聽埋下習呀

No more part 4