援交少女:「我不是為錢」

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://www2.leedeeradio.com/vagina-i-swear/vagina_i_swear_ep47/
小美說援交都不是因為錢,而是......
而是...... what ? pls summarize it.. and make your comment
what's the point?
唔係為錢,係為個 LV 袋之馬
For fun?

多9魚, 受唔到社會既壓力, 就歧視囡囡, 自己呢個 50步百步

言猶在耳,想起20年前,係尖east 一位小姐, 一次酒後真言 , "我只是陪遊, 不是妓女".

冇呀, 你同人行下街,之後做愛之嘛~ 你俾我既, 係companionship , 不是pay 呀 --- 正如 正常 男女咁之嘛
即係好似名星嫁入豪門咁... 擺明為錢, 偏偏佢地以"愛情"包裝, 背後還不是不停的做愛!!!!!

只要不要為性交而得到錢, 而是因為做"陪游"而已--- 依種廢話, 20 年前已經可以係尖east 可見,依家d小妹妹學下以前d 姐姐呢!

至少,昔日既"陪遊"姐姐,自會只欺,不致公開指責同行,達之欺人既地步.

難怪80後既周小姐可以以"木魚"而自豪. 因為我不是金魚!
又難怪富豪X既過去玩物, 同樣地, 她亦高呼 "我不是妓女"
正如國內2奶高呼, "我只是小2, 不是妓女".

是的, 我只是被包. 不是做愛. 我們因為有愛,所以做愛.  店! 多麼偉大! 神聖! 純潔!

自欺欺人,令自己感覺良好, 總係可以有好多理由.

我唔係扮有道德, 不過只係想任何性工作者,請潔身自愛.. 無論性質如何不同,去到最後本質也是一樣.

既然有勇氣還擊社會的指控, 為何沒有勇氣叫人尊重依個行業,仲要攻擊同行呢?
真係奇怪.

Format 包裝 label 粉飾    唔同千變萬化﹐
性質到底都係一樣

正如尼D...   已經等于(其實衰個)援交﹐ 性質都係純粹想無本陪訓刮男水魚錢

百剩男剩女 戴面具相親
廣州有婚介公司於元旦夜辦了場另類相親活動,要求逾百名單身男女戴面具參加,強調溝通交流而非以貌取人。據悉,參加者來自不同地方、職業各異,當中有從未拍過拖的大學教師,也有香港女孩特地北上求偶。

港「物質女」北上求偶
至於來自香港的桐桐,同樣受到注目。她早於去年八月,就曾上過內地的交友節目,但未有成功。她直言,要求對象有一定經濟基礎,又認為女孩子追求物質生活並沒有錯。未料現場有名男士高呼,非常接受「物質女」,自己會盡量滿足對方的物質需求,惹起哄動。
女人A=收錢
收錢=正常雞
女人A=正常雞

女人B=免費
免費=傻雞
女人B=傻雞

女人=女人A+女人B
雞=正常雞+傻雞
女人A+女人B=正常雞+傻雞
女人=雞

討論

如果我說得不對,你可以指出錯在哪裡,如果我說得對,你為何要攻擊我呢?  發表於 2011-1-3 13:19
艾沙王 發表於 2011-1-3 09:50
好難頂 ... 我都覺得佢地咁玩法不如真係去做雞 ....

"我只是陪遊, 不是妓女".

"我只是木魚,不是金魚"
"援助交際"都是一種美化, 這個term流行起來真是不幸.
等我總結啦.........咪又係(雞)!!!!!!!!!!!
唔通為興趣????
not for money ... so ...for what ??
so what they are looking for
fatlok203 發表於 2011-1-9 17:04
not for money ... so ...for what ??

咪係...唔比錢 咁仲做唔做?
good good good

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:11