佢點都吾肯同我做愛

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我以前有個女朋友,好好玩,什麼也肯做,係大會堂露天幫我吹爆,係她家樓梯口吹爆,吞精,顏射,甚至後門痛到佢叫救命佢都肯,但係佢點都吾肯同我做愛,到今日分左手好耐,我都吾明?但真係好回味,好掛住佢。
她吾係教徒,吾係處
如果係處可能想將來留俾老公,不過唔係處...可能有性病
可能前面有問題,所以吾開放比你
無病,無問題,我都有奶西,之後都有驗身...好干淨
個時仲俾我拍video。。。。
You are so big
佢是否變性人?或有苞診二形,費事傳染給你?
may be she have some bad experience before
you can ask her
比個電話我同佢傾傾先
不罧你,只當你性友,發洩找你,留一步,保名?

口吹爆,吞精,顏射,甚至後門痛到佢叫救命佢都肯,但係佢點都吾肯同我做愛

佢一定糸石女 佢有鮑魚你奶 甚至後門痛到佢叫救命佢都肯 但無陰道
Maybe she is really a "he".......
Asian or "gwei mui"?? I met a gwei mui like this before!! everytime she only gives me blowjob even in the public places but no sex!!?????
會不會其實係男人啊
阴道唔会有高潮 后门先有
YAY 發表於 2011-1-12 16:24
阴道唔会有高潮 后门先有

如果係咁,呢條女恐怕係萬人斬
回應 windtear 的帖子

咁楼主埋······亏大了
我都唔明點解佢會咁
my gf willing 吹爆 replace ML becaise ML so pain for her !
變性人 多.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:26