[使用交流] 有冇人用IE/Firefox 以外brower(如手機) 都login 唔到自己141 account?

每次用其他途徑都login 唔到自己account

想係度統計下.....
單選投票, 共有 4 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
我冇事wo! 我用nokia x3 上141都好快 ^^~
回覆 使用道具

未試過LOGIN
回覆 使用道具

回應 long1083 的帖子

咁你快D試下!
回覆 使用道具

不論任何browser,
如果login有問題,應該都係個browser無開或唔支援 cookie,
也有機會係手機出現無晒臨時空間.都會寫唔到cookie的.
還有一個可能係你已存在的cookie內容錯亂.都會係咁.

總之最好係清洗一次cookie及cache.
不懂就去google查
回覆 使用道具

回應 141小記 的帖子

我試一試清cookie......

我用opera 10 的......
回覆 使用道具

我們無對opera及andriod做過桌面版的測試
如果首頁的快速login有問題,
可以不輸入帳號密碼,就咁按確定,入去正式登錄頁面操作.
回覆 使用道具

回應 141小記 的帖子

試完我再做報告

謝謝小記!
回覆 使用道具

仲要make sure 手機時間日期係岩而且無SET AUTO CHANGE TIME ZONE
因為wEB BROWSER會自定義 網絡憑證
回覆 使用道具