中年危機? 無聊吹下水

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

中年危機? 無聊吹下水

咁多位, 我又來吹下水...

小弟今年41, 出來叫雞今年第10年啦! 過去全盛期, 平均一星期吊3隻雞, 咁一年約吊140隻, 都未計d女友, SP, 老婆, 呀二等... 10年光景都應該吊咗1500條女啦!

明顯精液濃度及份量少咗好能多...

所以一旦日間偷跳, 如果同一晚呀二又要, 老婆又要... 咁就好能驚無貨交啦! (但有時又會因為咁而非常持久, 吊到d女高潮噴水)

以下幾條題目, 歡迎各師兄分享經驗

1) 大家有咩好計呢? 點樣, 食咩可以快速補精呢?

2) 師兄們一日最高紀錄吊幾鑊呢? 小弟就試過6次, 每次平均隔15分鐘... 射到只有透明的液體...

3) 師兄們又試過最長時間唔吊西唔打飛機? 我試過超過一個月, 結果一晚同SP (佢係我破處的) 一埋牙, 就噴晒比佢... 多到佢以為我下下射咁多... 當我超人係咁啜我條野!
黑啤得加隻生旦good我得你都得
師兄好野,有老虎之外,仲有女友,阿二,又有SP,仲可以去叫雞tim,真係羨慕師兄有甘多時間同精力。點會有危机呀!

你都玩到呢個程度, 仲想 (快速補精) ?  已經男人四十, 我反而勸你一晚一濟好了

身體機能已走緊下坡,  一般什麼補品, 身體吸收能力唔會以前咁怏,

如果食藥谷, 只會死快啲

P.S :  我有飲養命酒, 食多啲 NUTS, 固本培元 又 補充男性賀爾蒙,  但唔係為左咁樣一晚兩次濟囉

物極必反,  GOOD LUCK  

國安 發表於 2011-3-2 15:00
黑啤得加隻生旦good我得你都得

我覺得係心理作用囉,  

一杯啤酒既酒精/卡路里,  加少少少之又少草藥, ,  加一隻雞旦既營養 等等......

多沙門士菌就真.......  

以形補形最好, 吞多的精一定幫到你
我18嵗開始叫雞和有女友,今年48試過每日一雞加女友每星期2次(1个月)現在以經冇貨賣,每星期一次叫雞,老婆每月一次(還要吃x利士)叫雞心引,老婆交功課。

討論

吸引: 5.0
吸引: 5
THX 分享發表於 2011-3-3 23:58
hhh321 發表於 2011-3-3 23:52
我18嵗開始叫雞和有女友,今年48試過每日一雞加女友每星期2次(1个月)現在以經冇貨賣,每星期一次叫雞,老 ...

做男人都幾慘
其實中醫角度單純講固/補精既話就可以食多的苟芑子(已子)/九菜/花生等,而西方醫學則無食補既,最重要既反而係要求你多休息,因為睪丸胴素(汗爾蒙)係會在你休息既時間才會生產,有足夠的睪丸胴才生產出精子既。所以你話休息幾重要呢!
不個我個人試個有兩條女經驗,成日都要應付兩邊(如師兄情況),後來會在房事中扮射精囉。
ching出去玩咁多次用左幾多萬?
似我話屌多無益不如慢來每週屌二、三次仲過引啲.
Do more body excrises la!
bodybuilder199 發表於 2011-3-5 03:53
其實中醫角度單純講固/補精既話就可以食多的苟芑子(已子)/九菜/花生等,而西方醫學則無食補既,最重要既 ...

I heard 花生 no good
6次,好易死人
made_in_HK 發表於 2011-3-7 04:52
I heard 花生 no good

在本草罁目_花生被列為窮人人蔘主脾補虛入腎, 你担心直接食用會吸收過多膽固醇既話, 可以煲湯嚟吸收其營養囉.
其實適量吸收膽固醇能夠保護內臟同對抗癌細胞.
angry-big-head 發表於 2011-3-4 16:30
做男人都幾慘

又要出錢,又要出力!
bodybuilder199 發表於 2011-3-8 02:03
在本草罁目_花生被列為窮人人蔘主脾補虛入腎, 你担心直接食用會吸收過多膽固醇既話, 可以煲湯嚟吸收其營 ...

多謝你的解釋
要補下身喇
bodybuilder199 發表於 2011-3-5 03:53
其實中醫角度單純講固/補精既話就可以食多的苟芑子(已子)/九菜/花生等,而西方醫學則無食補既,最重要既 ...

點扮射精呀? 小弟射精時老虎會幫我用手"律"... 睇住無精出實仆街
回應 尼采 的帖子

邊有得計

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-5 14:43