有無巴打不好大波

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本身我就唔係太好大波女仔,因她們嘅身形都比較多肉,同好多時除 bra 後是都會有小許下垂, 當然我都會gup大波, 但我比較喜歡留意女仔嘅腿同腳,我見過一個大約5呎高嘅女女先知自記其實係鍾意瘦女多過長腿女, 鍾情於唔需要拔出都可以換姿勢嗰種快感同身體美感, 當然最好就又瘦又有長腿

有長腿但係不夠瘦嘅女仔我都係嘛嘛哋,腿反而唔一定要好長但係一定要夠幼, 當然上身唔好同下身一樣長度啦。Runway fashion models 就最正!有無巴打鍾意好瘦嘅女仔, 瘦到 A cup 波都可以嗎?

同樓主一樣, 不過A CUP 就不太好啦.....
同樓主一樣, 不過B-C CUP 就好.....
最好係 '吸' 手波唔需要太大~
我鐘意大波
我諗冇吧
I like firm B to C cup.  D cup is ok but they may droop.
冇沒都得呀我~我淨係睇樣
我都係一樣,大波絕對唔係我杯茶!
越大越好,我鍾意E-G級大波
Glad to see there are couple others here like me.
我鐘意'吸手波'
A cup 不行, b cup 行, D cup 太肥。
唔係唔好~不過我對平係完全無問題~
各有各好麻~~
平都有好好嘅囡囡~~
jmilow 發表於 2011-3-20 19:44
本身我就唔係太好大波女仔,因她們嘅身形都比較多肉,同好多時除 bra 後是都會有小許下垂, 當然我都會gup大 ...

唔好大波 除非樣子超索!
小弟喺巨乳控,立場相反@@
我无大不欢,唔好意思
各有各好麻~~
A cup就唔好啦
最好B-D CUP
b-c is already ok for me

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:03