[美少女] 有冇人知占士發生咩事

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

原本約好咗今日, 但尋日6點幾打嚟話d房退晒, 個booking要取消, 而今日電話又唔通, 希望冇乜特別事啦!
呢兩日電話都打唔通。
咁大件事? 祝佢都好運
no hotel room , thats strange
回應 手寫 的帖子

咁睇個樣佢可能要過一排先開得返
Noticed from the hotel, most of them need to move out these period! Hard to do business la
be careful, don't call him n short period.
我估....... 酒店要清場!!! 果d場!!!!! 大家明白吧!!!
Good luck to James!
酒店要清場,大家又要休息下啦
噢!唔知幾時會開返
god bless him
long1083 發表於 2011-4-13 17:30
酒店要清場,大家又要休息下啦

因嘜事要清場吖 ?
手寫 發表於 2011-4-13 15:30
原本約好咗今日, 但尋日6點幾打嚟話d房退晒, 個booking要取消, 而今日電話又唔通, 希望冇乜特別事啦! ...

同一時間,川菜館都表示有同一問題。
話正在換酒店。
回應 kelt 的帖子

我估啫,我有內線消息的,不過我見荃灣都有咁樣情況,一個酒店囡囡都冇
回應 long1083 的帖子

Tks ching!!!   咁大家要忍吓喇 !!!  
應該係太揚,要收一收。
gogohksan 發表於 2011-4-13 18:40
應該係太揚,要收一收。

係酒店吾夠房..選客做 (所以借故清場) .. 每年 3,4,5, 9,10 都係 香港酒店 超級旺季..加上 日本地震 多左班日資公司 員工 來香港停留工作 (方便直接跟大陸工廠聯繫) ..做緊 香港酒店 或 訂房 的 ching 應該知道

以 1 間 平時收 900/晚 的 4星酒店 為 例.. 係房間緊張的日子 可以 最貴以正價收費, 即 $2250 + 13% = $2542/晚..
而打折一般又有分歐美, 日本, 及 prc rate.. 其中 大陸 rate 折扣最多..所以 一到旺季, 香港 d 酒店吾休做..加上日本地震, 有班日本公司要長租房... 所以 大家明白吧

討論

搶鏡: 5.0
搶鏡: 5
聽講5月1日前或後都有大檢,大家小心呀!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:57