[情報] 請問有無師兄知,邊度可以搵到援交女???

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問有無師兄知,邊度可以搵到援交女???
援交女 no good. Pay more less services.
過客、遊客先有需要搵授交、又貴又唔好玩
援交女要上網塭,好燃麻煩
I want to know too, any ching can share their experience ?
我都想知?
援交網大把!
回應 Flyboy731 的帖子

有乜援交網介紹?
咁都要問?
回應 a1234567890 的帖子

真係咁容易揾嗎?怎麼揾?你覺得HG好玩d定援交好玩d?
超级容易稳
回應 花花公子 的帖子

本來緩交乃社會不接受的行為, 所以禁止在本討論區談論.
今次就破例一次...因為我想講幾句廢話 (當左呢道係瘋區)

其實緩交女有咩好,做咩要搵佢地,咪同電話預約的高鐘妹差唔多.(分分鐘仲差好多添)
你以為好似電影[囡囡]果d緩交女咁,可以搵到d咁靚既幼幼偷食? 浪費時間啦.見你唔係靚仔或者成個水魚咁款,都必定會放你飛機.
真係正貨,出來做果d仲會花精神周圍跟人吹水msn咩,幾個同區好友的約埋,搵個做中間人登個廣告咪搞掂,過一段時間後,剩做熟客都夠.

查實d緩交女佢地出來冒險又無人保護,可能隨時會被刧財刧色,甚至奸殺!
各位兄弟,幫襯佢地之前諗清楚,幫襯佢地係咪等於害左佢地丫?

CC 玩過 30-40 次... 得 3-4 次係回味既... 仲做埋朋友
不過其他大部份都係冇野...

錢又貴, 水準一D都冇保障...

我都差唔多謝絕 CC 界了...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 07:22